Sorcolor Oy

4.64 (943)
Mikä on Sorcolor Oy?

Maalaustöitä iloisella asenteella laadusta tinkimättä jo vuodesta 2013.

Onko Sorcolor Oy:sta turvallista ostaa?

Katso alla, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

Jouni Kalm

5 päivää sitten

1-taso okt sekä varaston puuosien maalaus. Aivan erinomaiset maalarit, Saara ja Anni, loistavaa työtä ja ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi!!

Jätetty
Päivi Paasonen

18 päivää sitten

Kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Arvio työn kestosta oli onnistunut. Lopputulos on hieno. Osaavat ja tarkat maalarit. Voin lämpimästi suositella Sorcoloria kaikille maalausta suunnitteleville.

Jätetty
Niina Mattila

18 päivää sitten

Miellyttävä asiakaspalvelu, maalaustyö sujui reipasta vauhtia sovitussa aikataulussa, ja työn jälki on oikein hyvä.

Jätetty
Carita Rantala

19 päivää sitten

Suosittelen.

Jätetty
Pirkko Kivi

23 päivää sitten

Omakotitaloni maalausurakka toteutui kiitettävästi

Jätetty
Tessa Björkqvist

24 päivää sitten

Ammattitaitoista ja laadukasta työn jälkeä. Lisäksi huippumukavat maalarit ja muut maalausprojektiin osallistuneet. Lämmin suositus!

Jätetty
Pirjo Timonen

25 päivää sitten

Olen erittäin tyytyväinen koko maalausprosessiin. Työn suunnittelu oli asiallista ja asiakaslähtöistä, ja varsinainen työ todella nopeaa ja laadukasta. Extrana erittäin mukavat maalarit ☺️

Jätetty
Samppa R

25 päivää sitten

Ammattimaista ja mukavaa palvelua myynnistä toteutukseen saakka. Suosittelen!

Jätetty
Merja Aittala

25 päivää sitten

Toiminta oli nopeaa, kaikki tapahtui aikataulujen puitteissa. Niin kokonaisaikataulu (toukokuun puoliväli) kuin paikalle saapuminen sen mukaan, miten edellisenä päivänä ilmoittivat saapuvansa. Kaksikko joka teki varsinaisen työn, eli pesun ja maalauksen, toimivat kohteliaasti ja reippaasti.

Jätetty
Kimmo Aarnio

28 päivää sitten

Kaikki maalaustyöhön liittyvät toimenpiteet toteutettiin laadukkaasti ja huolellisesti. Suojaukset olivat myös riittävät. Maalarit osasivat tehtävänsä.

Jätetty
Ville Viinikainen

28 päivää sitten

Oikein mukavat maalarit hoitivat homman ammattimaisesti ja aikataulussa. Lopputuloksena erittäin hyvin ja tarkasti maalattu mökki sekä siistitty ympäristö. Suosittelen! 👍🏻

Jätetty
Tapani Nyberg

29 päivää sitten

Ammattimaista ulkomaalausta,suosittelemme lämpimästi

Jätetty
Tuovi Oksanen

1 kuukautta sitten

Rintamamiestalo maalattiin ammattitaitoisesti ja sovitusti.

Jätetty
Teemu Kivijärvi

1 kuukautta sitten

Erinomaisesti suoritettu maalausprojekti. Siisti työnjälki ja ystävälliset maalarit.

Jätetty
Timo Linna

1 kuukautta sitten

Kaikki pelasi hienosti myyntitapahtumasta loppusiivoukseen. Huomaa että esim työturvallisuus asiat on mietitty ja prosessit muutenkin kunnossa. Tiedotus pelasi koko projektin ajan hyvin. Erityiskiitos maalareille siististä lopputuloksesta, todellakin ammattilaiset asialla.

Jätetty
Tuovi Oksanen

1 kuukautta sitten

Loistavaa palvelua alusta loppuun. Rintamamiestalon maalaus lisätöineen tehtiin sovitusti ja ammattitaitoisesti.

Jätetty
Majid Ali

1 kuukautta sitten

I purchased roof washing and coloring. The company did excellent job and in timely manner as promised. The guy took pictures of all the steps before and after to share. So far everything looks good. I will update the review if something comes later on. I would recommend the company to others. It is on a bit higher side of the price though…

Jätetty
Satu Toppari

1 kuukautta sitten

Erinomainen lopputulos sekä informointi koko projektin käynnissäolon ajan. Miellyttävää tehdä yhteistyötä kun tietoa kulkee koko ajan saumattomasti ja projekti etenee suunnitellusti. Lopputulosta kelpaa ihailla.

Jätetty
Harri Tillman

1 kuukautta sitten

Kaikki toimi hienosti alusta loppuun. Nuoret maaalarit tekivät ammattitaitoisesti työnsä sekä olivat kohteliaita ja täsmällisiä. Heiltä sai iloisen tervehdyksen ja tarvittessa tietoa maalauksen etenemisestä.

Jätetty
Kai Hamalainen

1 kuukautta sitten

Hienosti meni

Jätetty
Anja Metsävuori

1 kuukautta sitten

Huolellinen työ yli satavuotiaan talon maalauksessa

Jätetty
Raimo Nurmi

1 kuukautta sitten

Meillä maalattiin kesäpaikalla 2023 päärakennus ,työn suorittivat kaksi nuorta opiskelijaa Poika ja Tyttö lopputulos tosi hyvää. Kiitos heille .

Jätetty
Heli Kaartinen

1 kuukautta sitten

Meille Sorcolor Oy on tehnyt omakotitalon peltikaton maalauksen kesällä 2020. Tuomas Hautamäki/ Heikki Koivisto asentaja. Olemme erittäin tyytyväisiä todella hyvin tehdystä työstä. Sorcolor Oy suoritti meille myös omakotitalon ja autotallin maalauksen maaliskuussa 2022. Jere Koivula/Turo Rusava/Tony Koppe asentaja ja myös toinen maalari (hänen nimeään en tiedä). Erittäin hyvää työtä kaikilta.Täydet viisi tähteä jokaiselle.

Jätetty
Anneli Heiskanen

1 kuukautta sitten

Sovitut työtehtävät tehtiin asiantuntemuksella ja sovitussa aikataulussa. Olimme hyvin tyytyväisiä toimintaan.

Jätetty
Kari Ylönen

1 kuukautta sitten

Olen teettänyt Sorcolorilla tiilikaton pesun, myrkytyksen ja pinnoituksen kolme vuotta sitten. Projekti hoidettiin alusta loppuun hienosti. Nyt teetimme kuukausi sitten kaikkien sisäseinien maalauksen talossamme. Työ tehtiin luvatussa ajassa, sovituilla kustannuksilla ja työnjälki oli erinomaista. Kiitos Anttonille mestarimaalarille.

Jätetty
Heikki Mättö

1 kuukautta sitten

Kyseessä oli yksikerroksisen tiilivuoratun omakotitalon ulkoisten puuosien huoltomaalaus. Urakka käsitti ikkunoiden ja ovien yläpuoliset puupaneelit, räystäiden alapinnat, otsalaudat ja terassin katon. Työn suoritti naispuolinen työpari, jonka nimiä en painanut mieleeni. Työ suoritettiin huolella ja oman hyvinkin kriittisen vaatimustasoni täyttävästi.

Jätetty
Juhani Strömberg

1 kuukautta sitten

Jämäkästi ja ammattitaitoisesti hoidettua toimintaa

Jätetty
Matti Lempinen

1 kuukautta sitten

Pistämätön maalausjälki

Jätetty
Jarmo Mäkinen

1 kuukautta sitten

No monien, ei niin mieltänostaneiden vaiheiden, jälkeen lopputulos oli kuitenkin hyvä.

Jätetty
Roger Nystedt

1 kuukautta sitten

Puujulkisivun maalaus toukokuussa v 2023 oli ensiluokkaista. Työ eteni ripeästi ja valmistui ajallaan. Perusteena oli hyvin tarkkaan laadittu urakkasopimus eri työvaiheineen ja lisätietoineen. Urakoitsija suojasin hyvin omistajan omaisuuden. Siisti lopputulos! Työntekijät Henry ja Ramadan olivat ammattilaisia ja sen lisäksi vielä kivoja. Toivottavasti Ramadan perheenlisäys onnistui!

Jätetty
Soili Syrjämäki

1 kuukautta sitten

Loistavaa palvelua ja ystävällisiä, kiitos 10🦜

Jätetty
Olavi Saarinen

1 kuukautta sitten

Mökin seinät ulkoa ja katot sisältä saivat uuden maalin. Työ sujui maalarilta sovitussa aikataulussa.

Jätetty
Jouni Saarinen

1 kuukautta sitten

Kesäasunto maalautettu päältä ja sisältä eri aikoihin. Kummallakin kerralla reippaat ja huolelliset naismaalarit. Olimme tosi tyytyväisiä työhön ja hintaan.

Jätetty
Kaarina perälä

1 kuukautta sitten

Turvallinen ja laadukas lopputulos

Jätetty
E

2 kuukautta sitten

Kuopio ja Andreas Tofferi; homma hoitui hienosti ja sain todella hyvän jatkotarjouksenkin lisätöistä, suosittelen!

Jätetty
Janniina Kataisto

2 kuukautta sitten

Työnjälki todella hyvää. Mukavat, ammattitaitoiset ja kohteliaat maalarit. Ympäristö pidettiin siistinä. Upeaa työtä! 🥳

Jätetty
Seija Penttilä

2 kuukautta sitten

Iso ja korkea huone on nyt valoisa ja raikas. Maalari poisti synkät tapetit, teki pohjatyöt ja maalasi seinät. Hän oli täsmällinen ja työskenteli siististi. Hän aloitti tiistaina ja perjantaina teimme lopputarkastuksen. Lopputulos ilahduttaa nyt joka päivä.

Jätetty
Taisto Rantala

2 kuukautta sitten

Minulla on hyviä kokemuksia Sorcolorista. Maalautin uuden peltikaton toissa kesänä. Maalari tuli silloin kun oli sovittu. Katon pesu tehtiin huolellisesti. Myös itse katon maalaus sujui erittäin hyvin ja ammattimaisesti, sekä huolellisesti. Aikataulussa pysyminen oli myös tärkeää. Kaikki maalauksesta sovittu toteutui ja päti hyvin. Nyt kahden talven jälkeen katto on kuin uusi, maalaus pysynyt joka kohdassa hyvin, ei hilseilyä tai lohkeamisia. Hävettää tunnustaa, että katon maalaus tulos on Sorcolorin maalarin maalaamana parempi kuin 45 vuoden aikana itse maalaamani katto. Olen tunnollinen ja osaava mutta ikä alkaa jo painaa (75v.) Nyt olen iloinen, että annoin maalaus urakan Sorcolorille. Ennakko luulot olivat kovat, mutta nyt on mukavaa kun katon maalasi asiantunteva henkilö. Suosittelen voimakkaasti Sorcolorin ammattilaisia. 👍🏻 😃 Uusi maalaus työ 8-11.04.2024 Hyvää jatkoa toissa vuotiselle katon maalaukselle oli tämän vuotinen talon, puutarhavajan sekä aidanmaalausprojekti. Oli taas erittäin ja osaava sekä kaikella tavalla Hyvä maalari, hän teki työnsä ripeästi osaavasti sekä piti minut ajan tasalla kaikista työvaiheista koko projektin ajan. Täysi kymppi .👍 Maalausprojektin myyjä. "Myyjänä" tämän kertaiselle maalausurakalle toimi aiemmin mainitsemani hyvin suoritettu katon maalaus kesäkuussa 2022.👍 Hyvin tehty työ. Katon maalauksen laatu 👌 toimi siis parhaana myynnin edistäjänä, "myyntihenkilönä". Hyvin tehty työ myy aina itse itsensä.

Jätetty
Raija kokkonen

2 kuukautta sitten

Talon ulkoseinien maalaus sujui näppärästi ja maalausjälkeen voi olla tyytyväinen.

Jätetty
Jorma Jaalivaara

2 kuukautta sitten

Sisäkattojen maalaus. Hyvää jälkeä, mutta kolot unohtui kitata. Arttu hoiti asian onneksi ripeälle tavalla.

Jätetty
Kari Mäntynen

2 kuukautta sitten

Lopputulos hieno, täsmälliset tekijät ja ystävällinen sessio

Jätetty
Jarmo Ervast

2 kuukautta sitten

Omakotitalon maalausurakasta kiitokset!

Jätetty
Virtuaali Tonttu

2 kuukautta sitten

Sorcolorin palvelu on ollut ensiluokkaista. Haastava kohde, mutta ovat jaksaneet sen kanssa töitä tehdä.

Jätetty
Ilkka Saha

2 kuukautta sitten

Hei, Tiilikaton maalausprojekti sujui kaikin puolin hyvin. Kesäksi on tilattu talomme ulkoseinien maalaus teiltä. Siihen liittyvä myyntityö ja tarjouksen antaminen sujui myyjältä ne oikein luonniklaasti.

Jätetty
Tuomo Tupasela

2 kuukautta sitten

Maalaustyö toteutettiin ammattitaitoisesti tarjouksesta lähtien itse maalaustyöhön ja aina lopputyön arviointiin. Osaavia ja hyvätuulisia ja -käytöksisiä Sorcolor ammattilaisia. Suosittelen muitakin ottamaan yhteyttä ja käyttämään Sorcolorin maalauspalveluita. Tulen käyttämään heitä jatkossakin.

Jätetty
Panu Routila

2 kuukautta sitten

Erinomainen työ tarjouksen teosta lopulliseen työn valmistumiseen, Mökimme maalattiin hienosti ja aikataulussa, hyvä laatu kaikesta

Jätetty
Meri Tuomarmäki

2 kuukautta sitten

Iso urakka sujui valtavan hyvin. Tekeminen oli tarkkaa ja nopeaa. Pienet puutteet korjattiin välittömästi. Voin suositella vilpittömästi Sorcolorin sisätilan maalaus-palveluja.

Jätetty
Jaakko Ketomäki

2 kuukautta sitten

Katon maalaaminen hoitui hyvin ja jopa aikataulllisesti ennakoiden. Työtä tultiin tosin tekemään aika lyhyellä varoitusajalla, mutta ulkoremontin tapauksessa se ei juuri haitannut. Työ itsessään valmistui ennen luvattua aikaa ja varsin tehokkaan tuntuisesti. Jäljet siivottiin.

Jätetty
Mikko Kotiranta

2 kuukautta sitten

Kiinteistön maalausprojekti sujui erinomaisesti. Sovitut aikataulut pitivät, viestintä oli selkeää ja työn jälki oli hyvää. Vahva suositus!

Jätetty
Pentti Pulkkinen

2 kuukautta sitten

Rännien pesu jäi rempalleen, muuten kohtuu hyvä.

Jätetty
sari latvanen

2 kuukautta sitten

Talon maalaus. Myyjä kävi tarkasti talon läpi ja teki maalaussuunnitelman ja tarjouksen. Myös värien valinnassa auttoi. Nuoret maalaajat olivat hiljaisia ja kohteliaita, ja erittäin tarkaa maalausjälkeä tekivät, ei tullut ylimääräisiä roiskeita.

Jätetty
Paula Oksanen

2 kuukautta sitten

Hyvä lopputulos ja sovitussa aikataulussa tuli valmista.

Jätetty
Sari-Anna Pennanen

2 kuukautta sitten

Maalautin asunnostani muutaman tehosteseinän. Tilaaminen oli helppoa, työ tehtiin ajallaan ja lopputulos on hieno.

Jätetty
Roger Nystedt

2 kuukautta sitten

Puujulkisivun maalaus toukokuussa v 2023 oli ensiluokkaista. Työ eteni ripeästi ja valmistui ajallaan. Perusteena oli hyvin tarkkaan laadittu urakkasopimus eri työvaiheineen ja lisätietoineen. Urakoitsija suojasin hyvin omistajan omaisuuden. Siisti lopputulos! Työntekijät Henry ja Ramadan olivat ammattilaisia ja sen lisäksi vielä kivoja. Toivottavasti Ramadan perheenlisäys onnistui!

Jätetty
Leena Turunen

2 kuukautta sitten

Maalauksesta on jo kaksi kesää, olen edelleen tyytyväinen lopputuloksee. Maalaus suoritettiin ammattitaidolla ja ilmenneet lisätyöt hoituivat joustavasti. Suosittelen P.s Ehdotin jo silloin että olisi kiva tietää maalareiden nimet ne eivät missään vaiheessa tulleet tietoon Työ sujui, hyvässä hengessä ja minä keitin heille joka päivä kahvin ettei tarvinnut lähteä baariin.

Jätetty
Jonathan Johansson

2 kuukautta sitten

Kaikki sujui hyvin, oli ahkeria, ystävällisiä ja huomaavaisia nuoria työntekijöitä. Työt suoritettiin kesällä 2022.

Jätetty
Marja-Leena Piirto

2 kuukautta sitten

Talon peltikaton pesu ja maalaus sujui nopeasti ja ammattitaidolla. Tapahtumasta on jo 2 vuotta joten työn suorittajan nimeä en enää muista. Hyvin tyytyväinen olen palveluun voin suositella muillekin.

Jätetty
Tapio Heiskanen

2 kuukautta sitten

Tiilikaton maalauksella sai kymmenis vuotta lisäaikaa. Homma hoidettiin sovitusti ja ajallaan.

Jätetty
Paula Savolainen

2 kuukautta sitten

Reippaat maalarit tekivät sen mikä luvattiin !

Jätetty
Lassi Hämäläinen

2 kuukautta sitten

Hyvin sujunut paritalon maalausurakka. Pienet puutteet korjattiin sujuvasti ja lopputulos oli hyvä!

Jätetty
Tiia Ahveninen os. Hämäläinen

2 kuukautta sitten

Kilpailutimme maalausfirmaa ja Sorcolorin kanssa viestittely ja kartoituskäynti sujui hyvin. Aikataulussa pysyttiin ja työ hoitui hyvin. :) Suosittelen!

Jätetty
Taisto Rantala

2 kuukautta sitten

Minulla on hyviä kokemuksia Sorcolorista. Maalautin uuden peltikaton toissa kesänä. Maalari tuli silloin kun oli sovittu. Katon pesu tehtiin huolellisesti. Myös itse katon maalaus sujui erittäin hyvin ja ammattimaisesti, sekä huolellisesti. Aikataulussa pysyminen oli myös tärkeää. Kaikki maalauksesta sovittu toteutui ja päti hyvin. Nyt kahden talven jälkeen katto on kuin uusi, maalaus pysynyt joka kohdassa hyvin, ei hilseilyä tai lohkeamisia. Hävettää tunnustaa, että katon maalaus tulos on Sorcolorin maalarin maalaamana parempi kuin 45 vuoden aikana itse maalaamani katto. Olen tunnollinen ja osaava mutta ikä alkaa jo painaa (75v.) Nyt olen iloinen, että annoin maalaus urakan Sorcolorille. Ennakko luulot olivat kovat, mutta nyt on mukavaa kun katon maalasi asiantunteva henkilö. Suosittelen voimakkaasti Sorcolorin ammattilaisia. 👍🏻 😃

Jätetty
Jaakko Ketomäki

2 kuukautta sitten

Katon maalaaminen hoitui hyvin ja jopa aikataulissa ennakoiden. Työtä tultiin tosin tekemään aika lyhyellä varoitusajalla, mutta ulkoremontin tapauksessa se ei juuri haitannut. Työ itsessään valmistui ennen luvattua aikaa ja varsin tehokkaan tuntuisesti. Jäljet siivottiin.

Jätetty
Juuso Mäenpää

2 kuukautta sitten

Kiitos sujuvasta kokonaisvaltaisesta palvelusta, sekä laadukkaasta työstä asikkaidemme hankkeissa 🤝

Jätetty
Matti Koskivaara

2 kuukautta sitten

Työn suorittaja Heikki teki koko homman yksin, ja tunne jäi, että hän teki sen ikäänkuin "itselleen". Eli huolellisesti, eikä katsellut tunteja ym.

Jätetty
Kari Ovaska

2 kuukautta sitten

Tekivät mitä lupasivat ja pyynnöstä vähän enemmän

Jätetty
Matti Rantanen

2 kuukautta sitten

Ensimmäinen urakka meni hyvin . Mutta viime tarjouspyyntö luvattiin kahdenpäivän kuluttua, tarjouksen sain kun olin yheydessä teille kuukauden kuluttua. aluottamus katosi yriystänne kohtaan.

Jätetty
Anssi Matoniemi

2 kuukautta sitten

Mukavia kavereita hommissa. Työn jälki hyvää ja työn jälkien loppusiivous Ok. Pieniä viiveitä epäkuntoisten välineiden takia...

Jätetty
Piia Gråsten

2 kuukautta sitten

Katon puhdistus ja pinnoitus toteutettiin sovitulla aikataululla ja ripeästi. Työn jäljessä ei moitittavaa.

Jätetty
oivi salohonka

3 kuukautta sitten

Sorcolor maalasi vuosi sitten pyöröhirsisen saunan ja luhtiaitan - huolella ja sovitusti. Olemme tyytyväisiä.

Jätetty
Nina Lehtola

3 kuukautta sitten

Työ tehtiin sovitun aikataulun mukaisesti ja jälki oli erittäin hyvä.

Jätetty
Ilona Snellman

3 kuukautta sitten

Talomme ulkomaalaus sujui nopeasti ja työ oli huolellista. Työn tekivät Mira Natt ja Kreeta Knuuti! Kiitos ja terveiset heille!

Jätetty
kalevi laaksonen

3 kuukautta sitten

Tilasimme ruostuneen lipputangon korjaamisen ja maalaamisen sekä lipputangon narun uusimisen. Kaksi naispuolista työntekijäänne tekivät työn (nimiä en tiedä) nopeasti ja ammattitaidolla. Ja lopputulos oli kiitettävä. Pohjamaalin annettiin kuivua hyvin ja vasta sen jälkeen pintamaali. Tekijöillä ei ollut liian kiire ja heillä oli aikaa vaihtaa muutama ystävällinen sanakin työn lomassa.

Jätetty
Hannu Hohtari

3 kuukautta sitten

Homma toimi sopimuksen mukaan.

Jätetty
Janne Komulainen

3 kuukautta sitten

Sisäseinien maalausta. Sovittu aikataulu ja hinta piti. Muutostyötkin onnistui puhelinsoitolla kun päätettiinkin tapetoida yksi seinä.

Jätetty
Eero Moilanen

3 kuukautta sitten

Mökin maalaus 2020. Sujui nopeasti ja mukavaan hintaan. Ripeät maalarit.

Jätetty
Jarmo Eloranta

3 kuukautta sitten

Hyvää on ollut työn jälki kaikissa kohteissa, joita Sorcolor tehnyt

Jätetty
Kauko Kantola

3 kuukautta sitten

Hyvin sujui kattopinnoitus.

Jätetty
Reijo Maalehto

3 kuukautta sitten

Kaikki toimi kuten oli sovittu ja työn jälki oli hyvää.

Jätetty
Hannele Halinen

3 kuukautta sitten

Maalaus sujui sovitusti ja Sorcolorin yhteydenpito takasi sen, että tiesin kokoajan missä mennään.

Jätetty
Sari Ristilä-Happonen

3 kuukautta sitten

Sorcolor maalasi taloyhtiömme. Koko projekti sujui alusta loppuun suunnitellusti. Työnjohtaja piti asukkaat ajantasalla koko ajan. Työnjälki oli todella hyvä. Vahva suositus!

Jätetty
Harri Holmström

3 kuukautta sitten

Sorcolor kävi tekemässä sisämaalauksia ennen muuttoamme. Paikat katsottiin alkuviikosta ja työ luvattiin valmiiksi pe ennen 16 jotta vkl muutto sujuisi valmiiseen! Hieman epäilytti. No työ ilmoitettiin valmiiksi jo torstaina puolenpäivän aikoihin, sisältäen muutamat lisäykset matkalla. Kaikki sujui loistavasti ja suosittelen lämpimästi! Harri

Jätetty
Taru M

3 kuukautta sitten

Kahden kesän maalausten (koko talo ja autotalli) jälkeen tyytyväinen asiakas. Työ tehtiin sopimuksen mukaan, aikataulut piti, työn jälki erinomaista. Kumpanakin kesänä samat, mukavat nuoret naiset maalaamassa, joten sekin oli plussaa vielä!

Jätetty
PÄKÄ REHU

3 kuukautta sitten

Laadukasta luotettavaa palvelua! Voin suositella niin sisä- kuin ulkomaalauksiinkin!

Jätetty
Jyrki Suojanen

4 kuukautta sitten

Ei ole vielä kokemuksia tarjoukset kesken mutta vaikuttaa reilulta firmalta.

Jätetty
Katri Vaisanen

5 kuukautta sitten

Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu. Eli loistava hinta-laatusuhde.

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.