Johanna

4 months ago

Löytyy paljon edullisia ja hyväkuntoisia kirjoja. Monen monta kirjaa ostanut teidän kautta ja joka kerta yllättynyt kun kirja on paremmassa kunnossa kuin kuvauksen perusteella ajattelin 🙂

Posted on trustmary

Heli

Säynätsalo
4 months ago

Hyvä valikoima, nopea toimitus, tuotteen kunnon kuvaus vastaa hyvin todellisuutta. Kirjojen suurkuluttajan aarreaitta. Hienoa kirjojen kierrätystä!

Posted on trustmary

Merja Kovalainen

Vantaa
9 months ago

Olen tehnyt ostoksia Finlandia Kirjassa monien vuosien ajan, ja aina ollut yhtä tyytyväinen. Tänne tulen ensimmäiseksi, kun pitäisi löytää jotakin, mitä muualta ei enää saa.

Posted on trustmary

Jaana Myllylä

Valkeakoski
10 months ago

Löytyy hankalasti kirjastosta saatavilla olevia teoksia paljon edullisemmin kuin uutena ostaen. Ostaminen nettisivun kautta nopeaa ja yksinkertaista. Ystävällinen asiakaspalvelu.

Posted on trustmary

Merja Hirvisaari

Hämeenlinna
12 months ago

Tarvitsen työssäni aika ajoin vanhoja kirjoja. Olen saanut Finlandia Kirjalta jo vuosien ajan nopeaa ja ongelmatonta palvelua.

Posted on trustmary

Anne Dahl

1 years ago

Laaja laadukas valikoima kirjoja, joita ei kirjakaupoista saa. Maailman ystävällisin palvelu ja nopea tilausten käsittely. Kaiken kaikkiaan todella hyvä ja toimiva palvelukokonaisuus.

Posted on trustmary

Tuomas Timonen

Rajamäki
1 years ago

Asun syrjäseudulla, kaukana laadukkaista antikvariaateista, siksi Finlandia Kirjan tarjoama verkkokaupan valikoima on erittäin tervetullut. Tuotteiden kuntoluokitukset ja kuvaukset ovat kokemukseni mukaan sekä selkeitä että paikkansapitäviä.

Posted on trustmary

Hanni

Espoo
1 years ago

Finlandia Kirja on erinomainen! Sieltä löytyy aina kaikki tarvitsemani kirjat, hinnat ovat edullisia, tilaus postitetaan heti ja kirja tulee perille hyvin pakattuna ja moitteettomassa kunnossa. Kiitos että olette olemassa!

Posted on trustmary

Jaska Honkola

Vantaa
1 years ago

Mutkaton, selkeä tilauskäytäntö, aiempien kokemusteni perusteella luotettava ja nopea toimitus. Erinomaisen laaja valikoima. Kirjojen kuntoluokitus ja -kuvaukset ovat pitäneet paikkansa.

Posted on trustmary

Impi Laitinen

Paihola
1 years ago

Kympin arvoinen toimintamuoto ja palvelu. Hyvä valikoima, hyvät kuntoarviot ja erittäin nopea toimitus. Olen tilannut ennenkin ja tilaan jatkossakin.

Posted on trustmary

Mitjo

Helsinki
1 years ago

Olen tilannut Finlandiakirjalta useasti ja ollut aina erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Myös nettikaupan valikoima on hyvä ja laaja ja ostaminen vaivatonta. Lämpimät suositteluni!

Posted on trustmary

Tommi Utoslahti

2 years ago

Finlandia Kirja on aivan loistava! Monta tilausta Singaporeen korona-aikana - aina tullut perille juuri mitä luvataan, nopea käsittelyaika, hyvässä kunnossa, nopeasti toimitettuna, hinnat on kohtuulliset. Vaikea keksiä mitään korjattavaa.

Posted on facebook

Pasi M.

Bryssel
2 years ago

Tämähän toimii oikein hienosti. Ja valikoima on todella laaja ja kattava. Näin ulkosuomalaisena nauttii kun löytää vanhoja tuttuja teoksia vuosikymmentenkin takaa ja saa ne joustavasti tilattua uuteen kotimaahan.

Posted on trustmary

Maija Salmela

Lahti
2 years ago

Kirjavalikoimat ovat erinomaiset, kirjan tai kirjailijan nimellä löytyy nopeasti haluamani kirja/kirjasarja. Kuntoluokitus on mainio. Tilaaminen ja maksaminen sujuu helposti. Kirjat toimitetaan hyvin pakattuna ja nopeasti kotiin asti. Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta saada vanhoja suosikkeja omaksi, kirjoja, joita ei enää muualta löydä. Kiitos!

Posted on trustmary

Mervi Goman

2 years ago

10-vuotiaana muuttaneena Ruotsiin ja harvoin Suomesta tilaavana erinomaisen helppo tilata teiltä! Muistan nämä kirjat lapsuudestani ja kuinka paljon pidin niistä! Suuret kiitokset!

Posted on trustmary

Janina Liikanen

2 years ago

Löysin pitkään etsimäni kirjan, tein tilauksen ja heti seuraavana päivänä saapui jo kotiovelle 😍😍😍 kirjan kuntokin erinomainen, ja paketista löytyi myös kirjanmerkki, kiva pikku yllätys!! Kiitos, varmasti ostan täältä uudestaankin 😊

Posted on facebook

Robert Ramberg

Vääksy
2 years ago

Loistava valikoima ja usein hyviä tarjouksia! Etsin Veikko Huovisen kirjoja, joita ei näyttänyt olevan juuri missään. Täältä löytyivät kaikki hakemani.

Posted on trustmary

Krista Tervonen

Vantaa
2 years ago

Olen ollut Finlandiakirjan asiakas jo vuosia ja aina ollut tyytyväinen! Valikoima on laaja ja jokaisella asiointikerralla tilaamani kirjat ovat saapuneet sovitusti, sovitussa kunnossa ja loistavasti pakattuna. Luotettava, erinomainen ostospaikka kirjahullulle!

Posted on trustmary

Sirpa Vallinen

Pori
2 years ago

Finlandia Kirjasta löydän harvinaisuuksia, joita en muualta ole löytänyt. Kirjojat esitellään perusteellisin tiedoin, mikä helpottaa ostopäätöksen tekoa. Tilaaminen ja maksaminen sujuvat ilman rekisteröintiä, mikä on ainakin minulle mieluista ja vaivatonta.

Posted on trustmary

Stefan Smirnov

Tampere
2 years ago

Tähän asti muodostuneella erinomaisella kokemuksella! Finlandia Kirjan valikoima on Suomen laajin ja tilaukset toimitetaan aina moitteettomasti ja vieläpä nopeasti!

Posted on trustmary

Sirpa Kyheröinen

Helsinki
2 years ago

Löysin teidät kuukausi sitten, jolloin tilasin yhden lastenkirjan. Kaikki sujui loistavasti. Nyt yllytin juuri perustetun kirjallisuuspiirimme jäseniä tilaamaan seuraavan kirjamme teiltä. Valikoimanne on uskomaton ja palvelunne sujuvaa ja täsmällistä. Olen ihmeissäni ja iloissani tästä :))

Posted on trustmary

Leila Myllynen

Porvoo
2 years ago

Kirjat erittäin hyväkuntoisia, jopa hintaansakin nähden. Ja saa henkilökohtaista palvelua tämmöinen tumpelompikin tilaaja. Hyvää juhannusta!😊

Posted on trustmary

Pirjo Riihelä

Kangasala
2 years ago

Finlandia Kirjalla on mahtivalikoimat, teosten haku helppoa ja tilaaminen vaivatonta. Sitä saa mitä tilaa eli tuotteen laadun arviointi on totuudenmukaista. Toimitus nopea ja toimitusvaihtoehdoissa löytyy. Olen oikein tyytyväinen.

Posted on trustmary

Väinö Louekari

Oulu
2 years ago

Laaja valikoima, nopea toimitus, kirjat hyvin kuvailtu kunnon osalta, monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehdot. Olen suositellut monille.

Posted on trustmary

Mia Tenhunen

Mikkeli
2 years ago

Sujuva ja luotettava toimitus. Kirjat ovat olleet erinomaisessa kunnossa. Kaikki toimii todella hyvin!

Posted on trustmary

Sanna

2 years ago

Erittäin hyvä valikoima kirjoja. Olen tilannut teiltä monta kertaa kirjoja. Ennen kaikkea teillä on erinomaisen loistava asiakaspalvelu, kiitos!

Posted on trustmary

Esa Savola

Jurva
2 years ago

Hemmetin nopea palvelu. Tulee kotiin asti. Voi ostaa laskulla. Hemmetin hyvät valikoimat. Pääsääntöiseti, ellei valitse signeerattuja teoksia, palvelu on superpaljon nopeampaa ja useimmiten lisäksi halvempaa kuin kaukolainaaminen kirjastoista. Nettipalvelu toimii erinomaisesti. Ei ole ikinä takunnut. Eikä ikinä ainuttakaan väärää toimitusta. Kirjojen kunto on prikulleen sitä, mitä luvattu. Joskus tulee paketin mukana "yllätyslahjoja". Suosittelen lämpimästi kierrättämään kirjoja ja lukemaan vanhaa kirjallisuutta.

Posted on trustmary

Toni

Espoo
2 years ago

Palvelu pelaa, ja kirjoja riittää! Hinnat ovat kohtuulliset, ja arkistojen helmiä tulee vastaan jatkuvasti.

Posted on trustmary

Raija-Leena Virtanen

Helsinki
2 years ago

Kiitos kaikesta! Koko prosessi on sujunut hyvin ja palvelu on ollut tehokasta ja ystävällistä. Laatikot haettiin juuri.

Sari Ristimäki

Loimaa
2 years ago

Nouto tuli todella sopivasti ja Schenkerin kuski oli erittäin mukava. Sain tietää teistä alunperin niin että vain googletin "ostamme kirjoja" ja sivunne tuntui parhaalta, varsinkin sen takia että kerroitte että yksikään kirja ei mene roskiin vaan kaikille haetaan loppusijoituspaikka. Muutenkin koko prosessi on myyjälle helppo ja ohjeet selkeät

Janina

Marbella
2 years ago

Kiitos erittäin loistavasta palvelusta! Tilasin juuri toista kertaa Espanjaan ja hakuvahtiin olen jättänyt jo usemman nimen odottamaan josko "aarteeni" ilmestyisi. Verkkokauppa on erittäin helppokäyttöinen ja asiakaspalvelu toimii erittäin ripeästi. Kiitos! PS. Edullisesta toimitusmaksusta iso plussa!

Posted on trustmary

Katja Regnell-Kihlakaski

Kangasala
2 years ago

Tieto, että ostatte/lahjoitatte kirjoja tuli vastaan yhdessä viimeisimmistä uutiskirjeistä ja siitä klikkailin lisätietoja. Tämä tieto tuli itselleni juuri sopivaan kohtaan, sillä järjestelin perheemme kirjahyllyä uuteen uskoon ja ahdistuin jo ajatuksesta joutua hävittämään hyvässä kunnossa olevia kirjoja muulla tapaa... Kiitos kaupoista ja aurinkoista kevättä!

Päivi Tammenmaa

Espoo
2 years ago

Ensinnäkin kiitos erittäin hyvästä palvelusta ja palvelukonseptista. Minulla on laaja ja kirjarikas tuttavapiiri, jolle olen teistä kertonut. Itse löysin teidät netistä puhtaasti googlaamalla ”ostetaan kirjoja”. Valitsin teidät noudon ja etäarvioinnin johdosta. Kirjoista on vaikea luopua henkisesti ja niiden tuhoaminen vielä vaikeampaa. Te teette sen helpoksi palvelukonseptillanne. Kiitos

Eelis Aalto

Oulu
2 years ago

Löysin teidät netistä etsiessäni mahdollisia kierrätysvaihtoehtoja vanhoille kirjoille. Selasin teidän verkkosivut läpi ja päädyin ottamaan yhteyttä. Iso kiitos teidän nopeasta palvelusta ja selkeistä ohjeista!

Kati Andersin

Myllyoja (Oulu)
2 years ago

Olen tässä nyt vuorostani teitä kehunut moneen suuntaan, kun tämä kirja-asia näin näppärästi kanssanne onnistui :)

Annika Hannuksela

Lepsämä (Nurmijärvi)
2 years ago

Ai kun ihanaa. Saimme kirjat jo näin nopeasti pois. Ystäväni suositteli teitä. Sitten Googletin ja se oli siinä. Olen erittäin tyytyväinen toimintaanne.

Asiakaskyselyn palaute 09/2020

2 years ago

Hienoa, että teillä kiertävät myös sellaiset kirjat, joilla ei ole markkina-arvoa. Se lämmittää bibliofiilin sydäntä. Tällä hetkellä kirjoilla kun alkaa olla ongelmajätteen asema, eivätkä kaikki kirpputoritkaan ota niitä vastaan.

Asiakaskyselyn palaute 09/2020

2 years ago

Minulla lähinnä kokemus kirjojen myynnistä teille ja olin todella tyytyväinen toiminnan helppoudesta.

Asiakaskyselyn palaute 09/2020

2 years ago

Olette todella järjestäneet mahtavasti myös kirjojen sisäänoston, teille on helppoa ja vaivatonta myydä omia rakkaita kirjojaan, joista on tilanpuutteen vuoksi luovuttava. Tietää, että ne teidän kauttanne päätyvät kuitenkin "hyviin koteihin" eikä jonnekin kaatopaikalle.

Asiakaskyselyn palaute 09/2020

2 years ago

Arvostan yrityskonseptia, käytetyn tavaran arvostusta ja jälleenmyyntiä sekä myös hyväntekeväisyyttä. En ole yleensä kiinnostunut yrityksen taustatarinoista, mutta kyseisestä yrityksestä olen. Toivotan menestystä ja pysyvyyttä.

Asiakaskyselyn palaute 09/2020

2 years ago

Hienoa että tällaista toimintaa on, kiitos siitä! Täytätte samalla sivistystehtävää ja kierrätysperiaatetta.

Asiakaskyselyn palaute 09/2020

2 years ago

Olen todella tyytyväinen Finlandia Kirjan toimintaan. Kiitoksia. Itselläni on satamäärin pois joutavia kirjoja ja olisin iloinen jos niitä voisi johonkin toimittaa

Asiakaskyselyn palaute 09/2020

2 years ago

Hienoa, että on olemassa joku taho, jonka kautta ne vähemmän rahallisesti arvokkaatkin kirjat ja muut julkaisut pääsevät vielä roskiksen sijasta kiertoon.

Elisa Halén

2 years ago

Erittäin nopea toimitus suoraan kotiin! Tilatessani arvoin otanko "erinomaisen" vai "hyvän" kuntoluokituksen kirjan. Lopulta päädyin "hyvään", joka paketista otettaessa ylitti odotukset. Mielestäni olisi voinut olla jopa "erinomainen", mutta kiva, että voi hyvällä mielin tilata myös "hyvä":n luokituksen kirjoja. :)

Posted on google

Nea Tenhunen

2 years ago

Ihan tajuttoman nopea toimitus ja kirjojen kunto ihan 5/5

Posted on facebook

Hans Eiskonen

3 years ago

Mesta paikka, joustava palvelu ja tuotteiden kuntoluokitukset pitävät kutinsa. Noutolaatikko on pop!

Posted on facebook

R S

3 years ago

Ei voi kun hattua nostaa. Ihan mahtava valikoima, edulliset hinnat ja todella nopea toimitus. Täältä tilaan jatkossakin!

Posted on google

Markku Suominen

3 years ago

Hyvä paikka viedä vanhat kirjansa pois. Melkein mikä tahansa kirja käy. Myös voit myydä niitä tänne. Ilmaisnouto päivät ovat erittäin suosittuja.

Posted on google

Jenni Vahamäki Os Kankaanniemi

3 years ago

Kattava valikoima kirjoja, kuntoluokitukset paikkansa pitäviä ja postituskin oli ripeää 👍👍

Posted on facebook

Sirkka Willför

3 years ago

Mahtava valikoima, kirjat erinomaisessa kunnossa ja kaiken kruunaa supernopea toimitus! Kiitos!

Posted on facebook

Ritva Karlsson

3 years ago

Kirjahyllyn siivousurakka ja kasa poistettavia kirjoja. Teimme kaupat ja nyt kirjat ovat matkalla Orimattilaan. Loistava palvelu ja täsmällinen nouto. Lämmin suositus!

Posted on facebook

Minna Martiskainen

3 years ago

Etsimäni kirjat oli helppo löytää, tilasin torstaina ja perjantaina sain jo hakea paketin. Kirjat hyvässä kunnossa. Nyt vain lukemaan!

Posted on facebook

päivi manninen

4 years ago

Kiitos ystävällisestä palvelusta. Laaja valikoima kirjoja. Netin kauttakin ostokset sujuvat jouhevasti ja toimitus todellakin nopeaa. Puheluihin vastataan aina kun oon soittanut.🤗👍

Posted on google

Irja Päiväniemi

4 years ago

Löytyy vanhempia "aarteita", joita ei edes missään alelaarissa ole. Nopea toimitus iso plussa, jopa tänne Lappiin kirja kulkeutuu muutamassa päivässä.

Posted on facebook

Teija Fischer

4 years ago

Palvelu on ollut hyvää. Kirjat on aina lähetetty nopeasti, ovat olleet hyvin pakattuja ja kunto on ollut se mitä on luvattu. Olen ollut kaikin puolin tyytyväinen. Valikoima on myös ihanan laaja :) Suosittelen.

Posted on facebook

Leila Mustanoja-Syysmeri

4 years ago

Valikoima on laaja ja kattava, toimitus nopeaa ja jämptiä. Suosittelen erittäin lämpimästi😊

Posted on facebook

Anne-Mari Vähä-Lassila

5 years ago

Nopea toimitus, kirjojen kunto luvatun mukainen, tuotteet hyvin pakattu, sekä pientä kaupanpäällistä yllätyksenä. Kiitos, tilaan toistekin!

Posted on facebook

Aleksi Ojala

5 years ago

Loistavaa palvelua!

Posted on facebook

Maria Pahlman

6 years ago

Ihailtavan nopea toimitus ja hyvin pakattu. Löysin myös sellaisia kirjoja joiden kohdalla olin jo kauan sitten luovuttanut kun ei mistään tuntunut löytyvän.

Posted on facebook

Cisa Rissanen

6 years ago

Loistavaa palvelua! Löytyi myös sellaisia kirjoja joita ei oikein enää mistään meinaa löytää. Toimitus on aina ollut nopeaa.

Posted on facebook

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.