Carita Uppa

Ladie's club • PORI
4 years ago

Ensimmäisestä puhelin soitosta lähtien sain asiantuntevaa apua ja suunnitelman mikä olisi paras ja järkevin sali juuri minun tarkoituksiini.Ja alusta loppuun asti sai soittaa ja kysyä neuvoa milloin mihinkin kysymykseen.Laitteet olivat juuri sellaiset kuin pitikin ja huolloista huolehdittiin.Eli ei myyty vaan laitteita ja sanottu,että asia on nyt tällä selvä ,vaan koko prosessi oli ammattitaitoista,asiantuntevaa,lämminhenkistä ja kaikin puolin miellyttävä kokemus.Vieläkin lähes parin vuoden jälkeen voin soittaa jos on kysyttävää. Eli suosittelen Omasalia täydestä sydämestä jos olet hankkimassa joko laitteita tai perustamassa uutta kuntosalia.Kiitos!!!

Posted on trustmary

Tiina Skinnari

Fit Meri-Lappi Oy • Keminmaa
4 years ago

Homma toimii, palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Olen asioinut useaan otteeseen Omasalin kanssa, ja tulen asioimaan jatkossakin. Kiitos!

Posted on trustmary

Harri Saravuo

Espoo
4 years ago

Todella hyvä nopea asiakaspalvelu

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.