Omasali Oy

4.65 (10)
Carita Uppa

PORI • Ladie's club

4 vuotta sitten

Ensimmäisestä puhelin soitosta lähtien sain asiantuntevaa apua ja suunnitelman mikä olisi paras ja järkevin sali juuri minun tarkoituksiini.Ja alusta loppuun asti sai soittaa ja kysyä neuvoa milloin mihinkin kysymykseen.Laitteet olivat juuri sellaiset kuin pitikin ja huolloista huolehdittiin.Eli ei myyty vaan laitteita ja sanottu,että asia on nyt tällä selvä ,vaan koko prosessi oli ammattitaitoista,asiantuntevaa,lämminhenkistä ja kaikin puolin miellyttävä kokemus.Vieläkin lähes parin vuoden jälkeen voin soittaa jos on kysyttävää. Eli suosittelen Omasalia täydestä sydämestä jos olet hankkimassa joko laitteita tai perustamassa uutta kuntosalia.Kiitos!!!

Jätetty
Tiina Skinnari

Keminmaa • Fit Meri-Lappi Oy

4 vuotta sitten

Homma toimii, palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Olen asioinut useaan otteeseen Omasalin kanssa, ja tulen asioimaan jatkossakin. Kiitos!

Jätetty
HS
Harri Saravuo

Espoo

4 vuotta sitten

Todella hyvä nopea asiakaspalvelu

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.