Seltimil Oy

4.50 (19)
TR
Tuomas Roininen

Jyväskylä • Digi & Game Center

2 vuotta sitten

Digi & Game Center is super excited to announce new cool partnership with Seltimil Oy

TJ
Tommi Jauhiainen

Espoo

2 vuotta sitten

Nopeus on se mitä luvattu ja asiakaspalvelu toimii sujuvasti. Paras palveluntarjoaja Avoimeen kuituun. Tämä kaikki kilpailukykyisellä hinnalla!

Jätetty
RA
Raija Aurakallio

Jyväskylä • THR Palvelu Oy

3 vuotta sitten

Seltimil Oy operaattorina vastaa aina asiakkaan puheluihin, eikä viestit mene johonkin puhelinpalveluun, jossa joutuu odottamaan kauan. Apua on aina saatu, kun on tarvittu. Neuvottelut ovat helpompia ja suorempia hoitaa, kun tunnemme Seltimilin henkilökunnan.

Jätetty
PH
Panu Hulkkonen

Jyväskylä • Hulkkonen Consulting Oy

3 vuotta sitten

Palvelu nopeaa ja asiallista, myös toimitettu verkkoratkaisu toimii kuten oli odotukset.

Jätetty
HV
Hanna Vänskä

Jyväskylä • Jyväskylän Autotarvike Oy

3 vuotta sitten

Asiakaspalvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Aikataulut pitivät ja asiakasta pidettiin kokoaika ajan tasalla missä mennään.

Jätetty
JK
Johannes Karjula

Jyväskylä • Trustmary Group Oy

3 vuotta sitten

Seltimil järjesti meille nopeat yhteydet laitteineen nopealla aikataululla. Kaikkiin ongelmatilanteisiin on saatu heti ratkaisu ja aina on löytynyt henkilö auttamaan. Uskallan suositella vilpittömästi!

Jätetty
Aki Hokkanen

Jyväskylä

3 vuotta sitten

Todella hyvää palvelua, pari vuotta itse käyttänyt heidän yhteyksiä ja ei mitään moitittavaa +10 hengen toimistossa. Asiakkaisiin ollaan myös yhteydessä ja palvelua parannetaan.

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.