Saneerauspojat

4.59 (27)
Onko Saneerauspojat:sta turvallista ostaa?

Katso alla, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

Tenho Moilanen

3 päivää sitten

Saneerauspojat asensi taloomme uuden peltikaton, rännit, tikkaat sekä pellitti piipun. Koko ketju sopimuksesta pihan siivoukseen hoitui nopeasti. Kaikki sovitut työt tehtiin, kuten oli sovittu. Ja asentajat pysyivät meidän työmaalla. Olen tosi tyytyväinen. Tenho

Jätetty
Paula Kvintus

3 päivää sitten

Saneerauspojat teki meille Raisioon uuden peltikaton huopakaton päälle. Työ sujui ripeästi, aikataulu jopa alittui, työ kesti 2 pv kolmen sijaan, ja työn jälki on huolellista. Kaikki sovitut asiat tehtiin, uusi katto, rännit, piipun pellitys ja jälkien siivous. Suosittelen vahvasti heitä oman kokemukseni pohjalta, viisi tähteä💫💫💫💫💫

Jätetty
Merete vuortenmaa

4 päivää sitten

En suosittele. Jäivät velkaa 315 euroo hajoneesta tavarasta. Eivät ole valmiita edes neuvotelemaan. Lisäksi peltikatto elää kuumuudessa kupruilee. Saas nähdä kauvon maalit kestää peltikatossa. Kyseessä lukkosauma katto. Isot on puheet .mutta edes aloitusta ei ilmoitettu kuin 12h etukäteen etteivät tuu seuraavana päivänä. Paananen pilaa omalla toiminnalla muiden mainee

Jätetty
Tero Törnqvist

10 päivää sitten

Vanhan varttikaton/mineriittikaton (asbesti) purku, alla olevan vielä vanhemman peltikaton purku ja uuden lukkosaumapeltikaton asennus. Ja tietty kattoturvatuotteet myös, sekä rännit. Ripeää toimintaa, hienoa jälkeä. Suosittelen lämpimästi. Työmaan jätteet vietiin pois kuten luvattiin ja katosta tuli upea. Kiitos.

Jätetty
LA
Lauri Ajakainen

Lahti

1 kuukautta sitten

Nopealla aikataululla tuli uusi katto, kilpailukykyinen hinta, siisti asennusjälki ja piha jäi remontin jälkeen puhtaaksi.

Jätetty
Lauri

2 kuukautta sitten

Kartoitus/tarjouskäynnillä käytiin läpi selkeästi mitä työhön kuuluu ja millaisella rakenteella uusi katto tehdään. Työt alkoivat jo parin viikon kuluttua ja vanha tiilikate sai lähteä ja tilalle uusi aluskate ja peltikatto. Työt hoituivat nopeasti ja piha oli siivottu roskista. Nyt voi olla turvallisin mielin, että katto pitää.

Jätetty
nina kiviluoto

3 kuukautta sitten

Kattoprosessi toimi ammattimaisesti koko prosessin ajan, tarjouksen teosta vanhan katon purkuun, uuden tekoon ja purkujätteiden poisvientiin asti. Työ oli ripeää ja lopputulos onnistunut. Lämmin suositus!

Jätetty
Satu Mäntyvaara

3 kuukautta sitten

Talvellakin katon vaihto onnistuu. Remontti alkoi lumen pudotuksella, sitten vanhan katon purku ja korjaus ja tämän jälkeen uuden katon asennus. Peltikaton asennus onnistui oikein hyvin, nuohoojaakin muistettiin ja laitettiin hälle kunnon kattosilta. Loppusiivous tuli asennuksen päätteeksi. Kokonaisuudessaan homma hoidettiin nopeasti ja hyvin, olemme lopputulokseen tosiaan tyytyväiset. Sopimukseen kirjattiin tarkasti kaikki remontin vaiheet ja tarvittavat tavarat. Saneerauspojat teki kaiken mitä sovittiin ja työn jälki on erittäin hyvä. Kiitos remontista, suosittelen teidän yritystä!

Jätetty
Kari Taskinen

3 kuukautta sitten

Kattoremontti sujui hyvin. Tarjouspyyntöön reagoitiin nopeasti ja työ tehtiin sovitun aikataulun mukaan.

Jätetty
hans norrgård

1 vuotta sitten

Hyvin tehty katto ja aikataulussa

Jätetty
Kaija Rintala-Paasonen

1 vuotta sitten

Nämä pojat tekevät hyvää jälkeä!

Jätetty
Niklas Hannuksela

1 vuotta sitten

Tarjouspyyntöön reagoitiin hyvin ja hinta oli kilpailukykyinen. Työt onnistui ajallaan ja työntekijät oli ammattitaitoisia. Käyttäisin palveluita myös uudestaan👍

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.