Trustmary
Company reviews

Fitfarm

4.24 (1696)
Is Fitfarm legit? Is it safe to buy from Fitfarm?

See what customers are saying about us below.

K
Katja Salminen

Laukaa

5 days ago

Minä tykkään siitä, että tähän valmennukseen voi osallistua matalalla kynnyksellä. Sisältö on todella monipuolista. Liikunnan ja ravinnon lisäksi on luentoja ikääntymiseen liittyvistä tärkeistä aiheista. Kiitos kun olette😍

Posted on
LP
Leena Pinomäki

Kärväsjärvi

5 days ago

Valmennuksessa on kivoja treenejä joita tulee tehtyä. Olen tykännyt tansillisesta, jutan ohjaamista, kahvakuulailusta ja coretreeneistä. Eli oikeastaan kaikkia on tullut tehtyä. Ruokavaliota en ole noudattanut, joitain vinkkejä vain katsonut. Kesäkikkare jo ostettu ja syksyllä olen jatkossa mukana.

Posted on
SO
Satu Orava

Tampere

8 days ago

Koko valmennus on ollut aivan mahtava alusta asti. Tämä viimeisin on ollut paras. Erityisesti olen tykännyt Katin ohjatuista jumpista. Toivottavasti saamme nauttia niistä jatkossakin. Sonja on aivan mahtava pt. Vaikka tämä on nettivalmennus, minua on tsempannut tosi paljon se että pitää joka maanantai laittaa viestiä miten on sujunut. Valmennus on siis ollut henkilökohtaista. Suuret kiitokset siitä!

Posted on
SS
Satu

Kangasala

10 days ago

Todella monipuolinen valmennus

Posted on
JJ
Jaana

Uusimaa

10 days ago

Valmennus on ikäiselleni naiselle todella kattava ja mahtava paketti. Elämäntapani on muuttunut huimasti valmennukseen osallistumisen myötä. Reseptit ja ruoka-ainemuunnin ovat todella käyttökelpoisia, monipuolisia ja maukkaita. Asiantuntijaluennot ja sisältö ihania, monipuolisia ja ovat olleet minulle hyvinkin tarpeellisia, olen niistä monia vinkkejä ja ideoita oppinut. Erilaisia treenejä ja harjoitteita on niin monenlaisia ja laajasti, että kaikkea en ole edes ehtinyt tehdä siinä määrin kuin olisin halunnut. Valmennuksessa käytettävä sovellus on hyvä ja valmentajat hyvin saatavilla sekä aina vastaavat kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Valmennukseen osallistujat mukana todella kannustavassa ja positiivisessa yhteisössä. Suosittelen valmennusta kaikille ikäisilleni naisille!

Posted on
NN
NinaKoo

Tampere

11 days ago

Kannustava ja positiivinen ilmapiiri, asiantuntevat valmentajat ja antoisat luennot saivat minut pysymään mukana valmennuksissa koko kevätkauden. Kiitos hyvästä olosta ja hoikemmasta ulkomuodosta! ❤️

Posted on
SS
Sepi

Helsinki

11 days ago

Sisällön monipuolisuus, henkilökohtainen opastus, ystävällinen ja tsemppaava (aikuinen) yhteisö, virtuaali ja N10 -tapahtumat.

Posted on
TT
Teija

Hämeenkyrö

12 days ago

Aloitin viime tammikuussa V50+ valmennuksen. Tuolloin kolesteroli-arvoni olivat koholla ja työterveystarkastuksessa mietittiin lääkityksen aloittamista. Päättyneen valmennuksen jälkeen jatkoin seuraavaan V50+ valmennukseen ja toukokuulla kävin työterveyden kontrollimittauksessa. fS-Kol arvo oli laskenut 6.1:stä 4.5:een. Verenpainelukemat olivat myös laskeneet ja painoa pudonnut 5 kiloa. Ilman valmennusta en olisi näihin lukemiin päässyt. Valmennuksessa on ollut myös paljon mielenkiintoisia asiantuntijavideoita, erilaisia liikuntaohjelmia ja ennenkaikkea mahtava tsemppiporukka, joten ehdottomasti mukana seuraavillakin jaksoilla.

Posted on
MM
Marjo

Ylivieska

12 days ago

Hyvät ohjeistukset, ohjeet/neuvot ja tsempit🤗 Laaja sisältö KAIKKEA. Liikuntaan, oikein syömimisen oppimiseen ja hyvin vointiin ++🤩 "Yksin" tehdessä/ yrittäessä olisi paljon "helpompi" lipsua... KIITOS😍

Posted on
PP
Pike74

Pieksämäki

12 days ago

Ihanat valmentajat jotka mukana aktiivisesti. Laihduin 7 kg ja vaihdevuosioireet helpotti. Jatkan uuteen valmennukseen kun seuraava alkaa 😍

Posted on
SS
Sari

Helsinki

12 days ago

Valmentajan henkilökohtainen tuki on auttanut todella paljon! Sonja on antanut tarkat ohjeet kaikkiin kysymyksiin. Materiaalia on tarpeeksi. Ryhmät ja yhteisöllisyys auttaa pitämään motivaatiota yllä. Kiitos ❤️

Posted on
S
Sari Mäki

Helsinki

12 days ago

Asiantuntevat valmentajat, monipuolinen kokonaisuus ja huumoria mukana. Kaikkea sopivasti.

Posted on
KK
Katja

Nummela

12 days ago

Tämä yhteisö😍 Ihan mieletön joukkio kerrassaan valloittavia naisia😍 Tämä yhteisö pötkii vielä pitkälle😍 Kiitos rakkaat siskot😍 Kiitos Jutta & Sonja sisällöistä ja meidän ohjeistuksesta😍 Mun sydän on täynnä rakkautta ja kiitollisuutta😍

Posted on
TT
Toni

2 months ago

Valmentajan ja yhteisön tuki kätevästi sovelluksessa, helpot ohjeet ja painoa putosi ilman suurempaa nälkää.

Posted on
S
Sini

2 months ago

Selkeät ohjeet ja hyvä sovellus.

Posted on
MM
Maikki

Oulu

2 months ago

Matias on valmentajana aivan paras! Osaa kertoa videoilla asiat tosi selkeästi, usein konkreettisten esimerkkien kautta. Rauhallinen puhetyyli on miellyttävä. Paljon saanut oppia ja oivalluksia, kiitos!

Posted on
J
Jenni

2 months ago

12 viikon SD. Selkeät ohjeet. Helppoa kun ei itse tarvinnut miettiä mikä on sopiva määrä ruokaa, jotta paino putoaa hyvin mutta maltilla. Tärkeiden ravintoaineiden saanti mietitty tarkkaan, olo oli energisempi heti ensimmäisestä viikosta alkaen.

Posted on
AA
Anni

Espoo

2 months ago

Äppi on helppo ja muutosdiagrammit kannustavat jatkamaan. On helppo kun voi vain näpätä ruoat syödyiksi.

Posted on
A
Anne

Lohja

2 months ago

Ymmärsin säännöllisen ruokailun tärkeyden ja myös opin erottamaan piilorasvat ja -sokerit ruoka-aineista. Herkkujen ahmiminen jäi pois, kun oli kokoajan kylläinen olo.

Posted on
K
Katja

Oulu

2 months ago

VHH sopii minulle. Saa syödä monipuolisesti ja riittävästi. Olo on energinen ja tulostakin syntyy. Matias on mielettömän hyvä valmentaja. Hänen tapansa kertoa asiat on selkokielinen ja ajatuksia herättelevä.

Posted on
MM
Marja

2 months ago

Sonja on huippuvalmentaja, kuuntelee, kysyy ja neuvoo hyvin. Todella ammattitaitoinen, kannustava, ystävällinen ja aina aikaa meille valmennettaville. Suuri kiitos Sonjalle Superdiettivalmennuksesta!

Posted on
AA
Anne

2 months ago

Monipuolinen sisältö, kannustaa elämäntapamuutokseen.

Posted on
K
Katja

Helsinki

2 months ago

Taustalla valmennustiimi, joka ohjaa personal trainerin tavoin sekä syömisessä että treenaamisessa. Aina voi kysyä apua ja saa vastauksen ongelmaan.

Posted on
AA
Ami

2 months ago

Ammattitaitoista ja osaavaa valmennusta. Helpot ja selkeät ohjeet. Valmentajan apu ja tuki saatavilla.

Posted on
T
Tanja

sastamala

2 months ago

Olen onnistunut todella hyvin näillä ohjeilla

Posted on
V
Virpi

Tampere

2 months ago

Mukana on kivat uudet reseptit. Tosi helppo oppia uusia maukkaita aterioita. Voi valita kuinka tarkkaan ruuat punnitaan. Hyvät videot joista saa lisää tietoa.

Posted on
M
Minna

2 months ago

Erittäin hyvä ja pätevä valmentaja

Posted on
SS
Siri

Turku

2 months ago

Voisi olla enemmän reseptejä erilaisista ruuista. Mobiilisovellus kaipaa parannuksia, esim. hakukenttä, sekä että ei kaikista uusista postauksista/kysymyksistä tule ilmoitusta

Posted on
M
Mikko

Tampere

3 months ago

Hyvät, selkeät ohjeet. Reseptejä voisi olla enemmän. Valmentajat auttaa tarvittaessa. Stick with the plan!

Posted on
M
Marja

Järvenpää

3 months ago

SD ei tuntunut dieetiltä lainkaan, enemmänkin uuden elämäntavan oppimiselta 😀. Nälkä ei ole ollut missään vaiheessa. Ruoka- ainemuunnin on ollut kovassa käytössä ja sitä kautta saanut vaihtelua ruokavalioon. Vaikka itselläni alku oli kovin tahmea niin tulosta tuli ja jaksoin uskoa valmennukseen koko ajan. Ainoat risut tuleva appista - haku toiminto olisi siihen paikallaan.

Posted on
PP
Päivikki

Aura

3 months ago

Helposti kiireisessä arjessa toteutettava, kun tutustuu ja pääsee alkuun. Valmentaja koko ajan tukena.

Posted on
E
Eeva

3 months ago

Sovellus on helppo ja selkeä käyttää. Muutenkin valmennus oikein hyvä. Valmentajan tuki saatavilla ja keskustelupalstasta saa hyvin itsekin vastauksia muiden esittämistä kysymyksistä.

Posted on
T
Tanja

Kuopio

3 months ago

Valmennus auttoi minua pääsemään oikeanlaiseen ruokailurytmiin kiinni ja annosten koot olivat sopivia (naiset 65-75kg). Harrastan monipuolisesti liikuntaa, eniten uintia, pyöräilyä ja hiihtoa. Säännöllisempi lihaskuntoharjoittelu tuli valmennuksen myötä näiden lisäksi. Alku tavoitteeni oli pudottaa painoa 5 kg. Se jäi puolen kilon päähän mutta valmennuksen myötä tavoite muuttui elämäntavaksi ja senttien karistamiseksi ja niitä lähtikin kivasti. Ohjaajan videot olivat hyviä ja tsemppaavia. Valmiita ruokaohjeita kaipaisin lisää. Olen huono ideoimaan varsinkin kiireen keskellä. Noudatin ohjeita tarkasti ja samoilla ohjeilla jatkan eteenpäin ja nautin kutistuneesta olotilastani ja näkyviin tulleista lihaksistani.

Posted on
M
Merja

3 months ago

Sivustolla oli viikot ja luennot eri järjestyksessä, niin joutu vähän haeskelemaan niitä, kun välillä oli aikoja, jolloin ei sinne ehtinyt. Lähetin myös yhden kysymyksen, enkä löytänyt sitäkään sitten enää.

Posted on
A
Anita

3 months ago

Selkeä ruokavalio-ohjelma,jota noudatetaan.

Posted on
S
Satu

Mikkeli

3 months ago

Ohjeet olivat selkeitä, innostavia. Helppo toteuttaa arjessa.

Posted on
T
Teija

Tampere

3 months ago

Hyvin toimiva sovellus, selkeät ohjeet niin ruokaan kuin liikuntaan ja asiantuntijaluennot.

Posted on
HH
Hanna

Turku

3 months ago

Fitfarmin VHH-valmennus on paras vaihtoehto tavallista arkea elävälle aikuiselle ihmiselle. Ei hötkyilyä, vaan arkijärkistä valmennusta, jonka eväillä voi jatkaa koko loppuelämänsä. Matias best ✌🏻

Posted on
T
Tuula

Helsinki

3 months ago

Sovellus helppo. Valmentajat mahtavia! 10-

Posted on
MM
Mimmi

3 months ago

Selkeä ja järkevä valmennus

Posted on
MN
martina nylander

HELSINKI

3 months ago

valmennuksesta oli paljon käytännön hyötyä ja sen avulla sain elämänhallintaa päivitettyä

Posted on
J
Jaana

Lahti

3 months ago

Videoluennot ovat hyviä, selkeitä ja ammattitaitoisia. Ruokavalion seuraaminen on helppoa kun ei tarvitse itse laskea kaloreita, vaan ruokien määrät on laskettu valmiiksi ja niiden punnitseminen riittää. Paino putosi hitaasti ja heittelehtien, mutta varmasti. Sopii aktiiviselle arkiliikkujalle. Olo on ollut virkeä ja kevyt, vaikka toki nälän tunteelta ei ole voinut kokonaan välttyä. Uskon että ensimmäistä kertaa elämässäni minuun juurtui jotain sellaista ruokaan ja syömiseen liittyvää, joka kantaa myös dieetin jälkeen. Näin toivon ja luotan.

Posted on
P
Pirjo

Tuusula

3 months ago

Hyvin hoidettu kokonaisuus vaikka uuden sovelluksen käyttöä harjoiteltiin kaikki.

Posted on
SS
Sartsa

3 months ago

Selkeys, hyvät asiantuntija- ja treenivideot.

Posted on
M
Marika

Tornio

3 months ago

Ammattitaitoista ja osaavaa valmennusta. Apua ja tukea saa aina.

Posted on
E
Enni

3 months ago

Valmentajan videot, on hyvin avaavia ja lämmin henkisiä. Valmentajalta saa hyvin vastauksia kysymyksiin.

Posted on
TT
Tanjuska

Lahti

3 months ago

Helpot ja selkeät ohjeet syömisiin ja liikuntaan. Valmentajan apu ja tuki saatavilla sekä dieetin räätälöinti omaan tilanteeseen sopivaksi valmentajan avulla.

Posted on
K
Katriina

Turku

3 months ago

Valmentaja vastasi nopeasti kysymyksiin. Paino putosi ja valmennys antoi hyvän lähdön ja pohjan jatkaa.

Posted on
EE
Emppu

Jyväskylä

3 months ago

Selkeä sovellus käyttää sekä mukavat treeni ohjelmat. Koko valmennus mennyt ruokavalion ja treenin mukaan, motivaatio pysynyt hyvin yllä ja tuloksia tapahtunut.

Posted on
KK
Katariina

Seinäjoki

3 months ago

VHH ohjelmalla ollut usein mutta jossain vaiheessa kaatuu jatkuvaan ruuan tekemiseen, tuntuu ettei ehdi muuta vapaalla tehdä. Muu aika siis kuluu lasten harrastuskuskauksiin ym. Enemmän toivoisin nopeita, mukaan otettavia ruokia ja vinkkejä..

Posted on
A
Anna

3 months ago

Auttanut hoikistumaan ja voimaan paremmin.

Posted on
M
Mervi

3 months ago

Todella hyvä kokonaisuus ja paljon oheismateriaalia, joka sopivalla tavalla liittyy valmennuksen aiheeseen. Ihanat valmentajat ja asiantuntijat. Hyvän fiiliksen tekemistä huippuporukassa <3

Posted on
R
Ritva

Helsinki

3 months ago

Vaikka pidän itseäni varsin näppäränä tietoteknisesti, hyvää kokemusta häiritsi suunnattoman suuri osallistujamäärä. Vastaisuudessa voisi olla tarkoituksenmukaisempaa rajoittaa osallistujamäärää. Nyt valmentajan viestit hukkuivat mitä yksinkertaisempiin kysymyksiin, jotka varmastikin kysyjille olivat hyvin tärkeitä. Jossain vaiheessa siirryin pelkästään seuraamaan päivittyviä ohjeita ruoan ja treenien suhteen. Minulle tärkeintä olivat juuri ruokailu- ja treeniohjelmat. Jos tulevaisuudessa vielä osallistuisin jollekin Fitfarmin valmennukselle, valitsisin sellaisen, jossa em. ohjelmat päivittyvät ja valmentajaan saa vaikka tarvittaessa henk.koht. yhteyden. Massaohjelmat eivät ole minua varten.

Posted on
AA
AR

3 months ago

Ohjeistustukset ja asiantuntijavideoiden pohjustus ovat syventyneet ja linkittyneet hyväksi kokonaisuudeksi. Kurssi on myös mukavan vuorovaikutteinen. Tarkoitan tällä, että valmentajat ja asiantuntijat ovat ottaneet koppia, jos valmennettavien mielessä on noussut keskustelua jostain. Kiitos teille kärsivällisyydestä! 😊 Yksi vähennys tähdistä on siitä, että olen kokenut sekavuutta, kun tullut niin paljon keskustelua. Toisaalta toisten valmennettavien kysymyksistä on myös oppinut. En siis osaa sanoa miten tuota sekavuuden kokemista voisi vähentää 😊

Posted on
I
Ilona

Joensuu

3 months ago

Pidin valmennuksen suoraviivaisuudesta ja helpoksi tehdystä käyttöliittymästä. Hyvä valmennus kokonaisuudessaan!

Posted on
MM
Marjukka

Mikkeli

3 months ago

Olin hyvin skeptinen miten ison koneiston vahvasti brändätty valmennukseen toimii, mutta olen ollut todella positiivisesti yllättynyt. Superdieetti tukee todella hyvin isompaakin elämäntapamuutosta. Paino on pudonnut tasaisesti ja olo muutenkin parempi. Valmentajat ovat todella hyvin koko ajan kartalla ja vastaavat nopeasti sekä asiantuntevasti. Sonja on kyllä ihan timanttia. Pieni pudotus arvioon tulee sovelluksesta, joka siis sinällään on todella hyvä. Ehkä kaupalliseen toteutukseen olisi odottanut alusta asti hieman valmiimpaa versiota. Mutta hienosti kehitysehdotuksia on kuunneltu matkan varrelta.

Posted on
JJ
Jaana

Raahe

3 months ago

Hyvät ja selkeät ohjeet, joita oli helppo seurata. Valmentajan osiot motivoivia ja muuttivat omaa suhtautumista painon hallintaan ja ruokavalioon.

Posted on
J
Jari

3 months ago

Todella hyvä ja tehokas tapa kiinteytyä ja saada uusia ideoita painonhallintaa tukevaan ruokavalioon. Ei mikään rahka dieetti. Resepti vinkkejä voisi olla vielä enemmän, eli siksi 4 tähteä.

Posted on
E
Elisa

Lappeenranta

3 months ago

Sovellus tuki hyvin matkaani muutokseen. Oli mukavaa että päivittäin pääsi merkkaamaan miten ruokailujen kanssa on pårjännyt ja ohjeet oli helppo löytää. Kuntosaliharjoitteluun löytyvät ohjeet ja tulosten merkitseminen oli myös todella hyvä! Valmentajalle oli helppo laittaa viestiä ja sisältöä tuli kivasti sovellukseen.

Posted on
R
Riina

Espoo

3 months ago

Toteutin 12 viikon ohjelman Simplenä eli en kiinnittänyt liikkumiseen suurta huomioita ja jokaisen päivän ruokavalio oli sama - helpompi minulle noudattaa. Kolmen viikon välein tuli muutoksia ruokavalioon. On aivan mahtavaa, että tuloksia tulee pelkällä terveellisellä ruokavaliolla. Liikkumisen lisääminen on sitten seuraava tavoite. Valmentajan tavoitettavuus sovelluksen (App) kautta on hyvä ja ruoka-aineiden korvaavuuslaskuri oli tärkeä tuki.

Posted on
J
Jaana

Helsinki

3 months ago

Erinomainen sisältö ja ammattimaiset ohjaajat. Kiitos!

Posted on
M
Marika

Tampere

3 months ago

Erittäin selkeä ja hyvä ruokaohjeistus, antaa itselle paljon tilaa soveltaa ja oppia. Lisäksi paljon muuta materiaalia, kuten treeniohjeita, joihin ei tällä kertaa itsellä riittänyt enää puhti. Ravintomuunnin oli myös itselle ihan uusi juttu ja auttoi taas oppimaan paremmin terveellisempää syömistä!

Posted on
K
Krisse

Kajaani

3 months ago

Valmennus oli muuten hyvä, mutta esimerkkireseptejä olisin ehdottomasti kaivannut lisää

Posted on
A
Anita

3 months ago

Monipuolinen sisältö, joka ottaa huomioon niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin. Mahtavat valmentajat, jotka paneutuvat asiaan ja joilta saa apua aina kun sitä tarvitsee. Aktiivinen vertaisryhmä.

Posted on
J
Jani

Lahti

3 months ago

Todella tyytyväinen valmennukseen. Ohjeet selkeitä ja noudattaminen helppoa.

Posted on
TJ
Tanja Jantunen

Jyväskylä

3 months ago

Hyvät selkeät ohjeet niinkuin aina. Ruokavaliota oli helppo noudattaa. Kotitreenillä sain lapsetkin mukaan jumppaan ja treenien tekniikkavideot ohjeistivat hyvin salilla uusia liikkeitä tehdessä ja jo tuttuihin liikkeisiin sai lisää tuntumaa kun muisteli miten ne liikkeet oikein tehdään. -7,5 kg tästä on hyvä jatkaa kohti kesää:)

Posted on
H
Hannele

Kaarina

3 months ago

Olin innostunut alussa, mutta sitten taas hiipui.. tuli flunssaa, sitten tuli talviloma. Mutta en tiedä mitä te olisitte voineet tehdä paremmin? Liikuntavideot/-ohjelmat on ihan huippuja, Jutta ja kumppanit olette kyllä niin innostavia,kiitos!. Hienosti kohdennettu juuri 50 + ikäisille ja otettu huomioon eri tasolta aloittavat. Ehkä ostan vielä tuon jatkon. Painoa sain kyllä pudotettua noin 4 kiloa. Tiettyjen ruokavalioiden noudattaminen on itselle vaikeaa, en saa niihin vaihtelua, enkä osaa soveltaa..

Posted on
K
Kirsi

Turku

3 months ago

Selkeät ohjeet ja helppo noudattaa. Hyviä ruoka-ohjeita. Yllätti ruuan suuri määrä. Tukea paljon. FF -app oli erittäin kätevä. Kiireessä jäi usein päiväkirjaan kirjaamatta, mutta kun sen teki se oli ehdottomasti hyödyllinen. Tuli syötyä tarkasti ohjeiden mukaan. Jutan kotijumppa oli paras. Helppo ja simppeli. Kuntosali ohjelmassa muutama vaikeampi liike ja zumbassakin aloittelijan vaikea pysyä mukana askelissa. Rentoutus oli ihana ja tärkeä.

Posted on
H
Henna

Raahe

3 months ago

Selkeät ohjeet kaikessa :)

Posted on
S
Sirpa

Tampere

3 months ago

Matiaksen videot ovat kannustavia, selkeitä ja informatiivisiä. Vaikka asiat suurimmaksi osaksi ovatkin tuttuja, niin niiden kertaaminen juuri dieetin keskellä lisää motivaatiota. Vaikka itse ei niin aktiivisesti kyselisikään valmentajalta tai osallistuisi muihin keskusteluihin, niin yhteisökysymyksistä ja vastauksista saa yleensä suoraan vastaukset itseäkin askarruttaviin asioihin.

Posted on

3 months ago

Selkeä valmennus, joka keskittyy tärkeimpään eli sinuun itseesi. Valmennuksen aikana saatu itsetuntobuusti auttaa jatkamaan eteenpäin ja helpottaa elämäntapamuutosta. Ruokaohjeet oli selkeät ja hyvin kootut, ei mitään turhaa säätämistä mukana. Saila on valmentajana samalla lempeä ja jämäkkä, juuri niinkuin pitää ollakin.

3 months ago

Mahtava tehobuusti laihdutusurakan alkuun, viimeisten kilojen pudotukseen tai pitkän matkan laihtujalle oivallinen tehobuusti, josta sitten jatkaa maltillisempaa matkaa kohti kevyempää oloa ja eloa 👍🏼😊😃 Suosittelen ehdottomasti!

T
Tuuli

3 months ago

Ruokavalio tarkka ja kaikki mietittynä resepteineen vaikkei niitä älyttömästi ollutkaan, treenit aloittelijallekin sopivat, kysymyksiin vastaukset nopeasti sekä valmentajan/tiimin pureutuminen ongelmiin heti sekä vaihtoehtoja/ratkaisuja tarjolle. Videot hyviä. Hakutoimintoa olisin kaivannut tiedon etsimiseen esim valmentajalle kysymyksiä osiossa ja muissakin asioissa olisi kätevä. Muutoin hyvä setti.

Posted on
SS
Sari

3 months ago

Matias on valmentajana aivan ensiluokkainen! Hän kannustaa ja ohjaa käytännönläheisesti, ja videoilla avaa asioita todella selkeästi ja ymmärrettävästi. Paras valmennus, jolla olen ollut, ja tuloksiakin (rasvanpoltto) on tullut kiitettävästi. Kiitos!

Posted on
J
Jenni

3 months ago

Selkeät ohjeet joilla onnistuu kun noudattaa niitä. Uusi app on hyvä, samoin uudistunut ruokavalio tasaisella vähennyksellä. Ei tarvitse nähdä nälkää.

Posted on
K
Kati

Kuopio

3 months ago

Monipuolinen sisältö. Asiantuntevuudella on minulle suuri merkitys, joten kiitos siitä👍 ihanaa, että meidän ikäisille naisille on jotain omaa ja merkityksellistä tarjolla, kiitos🌹

Posted on
SS
Sirpa

3 months ago

Olisin antanut täydet pisteet, jos ateriaohjelma olisi ollut mieluisampi. Ruuat olivat kyllä enimmäkseen hyviä, mutta osa turhan isotöisiä ja erikoisia. Rakastan ruuanlaittoa, eksoottisemmankin, mutta mitä yksinkertaisempana asiat pysyy, sitä todennäköisemmin niitä jaksaa noudattaa. Annokset voisi laskea myös useammalle aterialle helposti noudatettaviksi. Yksittäiset ateriat lisäävät hävikkiä. Itse valmennus kokonaisuutena on ollut ihana, ja Appi toimiva.

Posted on
RR
Rinna

3 months ago

Olen saanut valmentajalta hyvin tukea kysy valmentajalta- palstan kautta. Reseptejä valmennuksessa on ollut aika vähän, niitä olisin toivonut enemmän. Hieman miinusta siitä, että en ole ohjeita noudattamalla saanut pudotettua painoa odotetunlaisesti.

Posted on
M
Maria

3 months ago

Minulle on ollut erittäin helppoa noudattaa annettua ruokavaliota, eikä juurikaan ole nälkä ollut. Siitä huolimatta on kiloja ja senttejä lähtenyt. Tavoitteena oli 12 viikossa pudottaa noin 8 kiloa, ja nyt on lähtenyt 5. Aloitin dieetin viikkoa myöhemmin, joten 4 viikkoa vielä jäljellä. Valmentajien ohjeet ja luennot ovat auttaneet ymmärtämään painonpudotukseen vaikuttavia asioita ja jaksamaan vaikeampien päivien yli. Tämä on ensimmäinen ostamani nettivalmennus ja olen erittäin tyytyväinen että otin juuri tämän valmennuksen, on ihan koko rahan arvoinen!

Posted on
S
Sari

3 months ago

Matias on huippu valmentaja.

Posted on
K
Katja

3 months ago

Monipuolinen valmennus. Iloinen ja kannustava myös. Sain tästä uuden, terveellisen suunnan elämääni.

Posted on
PL
Pia Lindahl

Tampere

3 months ago

Aina saa vastauksen ja on monipuolinen valmennus mukana myös ruokaohjeet

Posted on
M
Minna

Espoo

3 months ago

Upea tiimi ohjaamassa 💪💯

Posted on
P
Pauliina

Siilinjärvi

3 months ago

Sisältö on kattava, minun kiireiseen arkeen jopa turhankin paljon asiaa, en ole ehtinyt kaikkeen sisältöön edes perehtyä. Tsemppiyhteisön keskustelut olen jättänyt täysin väliin. Ruokavinkkejä voisi olla enemmän, ruoka-aine muunnin on kätevä. Sovellus on helppokäyttöinen

Posted on
J
Johanna

3 months ago

Helppous, jatkuva tuki ympärillä, ei ollut tyhmiä kysymyksiä, kannusta ilmapiiri

Posted on
S
Sari

3 months ago

Monipuoliset ja hyvät ruokaohjeet. Mukavat tsemppivideot. Monipuolisia harjoituksia, myös muutakin kuin liikuntaa. Pisteet siitä, että ainut mahdollisuus liikkua ei ollut salilla käyminen.

Posted on
H
Heidi

3 months ago

Kysymys foorumi on hyvä, tuli tunne että en ole yksin. Vastaukset kysymyksiin tulivat parin päivän sisällä. Luennot olivat erittäin valaisevia, ne lisäsivät ymmärrystä kehon ja mielen toiminnasta ruuan ja syömisen suhteen. Ruokavalio on selkeä ja helppotajuinen, ruoka-aine muunnin loistava apuväline jolla sai kaivattua vaihtelua ruokavalioon. Ruokaohjeita olisin toivonut enemmän. Samoin sovellusta voisi vielä hieman viilata kalenterin/ruokien merkitsemisen osalta.

Posted on
E
Eine

Kemijärvi

3 months ago

Olen tykännyt Koistisen ja Jutan luennoista, tein omat muistiin panot myös näistä. Lisäksi ruoka-ohjeita olen käyttänyt paljon. Minun tavoitteeni tälle valmennukselle oli saada ruokarytmi ja ruokailu kuntoon sekä makean himo haltuun, liikunta on jääny arkiliikunta tasolle tässä vaiheessa.

Posted on
MM
Mervi

3 months ago

On hyvä kurssi. Mulla ei kyl paino pahemmin laskenut, joten ehkä vielä enemmän tietoa miten vaihdevuosissa/50+ ikäiset naiset voisi hyötyä näistä. Tiesin kaiken jo ennakolta, joten mitään uudenuutta en oppinut, mut hyvä et on etätsemppiryhmä. Koistinen parempi kuin nuoret tytöt ohjaajina.

Posted on
M
Marleena

Seinäjoki

3 months ago

Ruokavalio oli monipuolinen ja todella täyttävä, reseptit olivat helppoja toteuttaa ja ruokavaliosta oli helppoa pitää kiinni. Kokonaisuudessaan ateriat ja niiden ainesosat olivat ainakin minulle todella sopivia, vaikka tietenkään kaikesta ei voinut tykätä. Olisin olettanut viikkojen vaihtuessa tulevan uusia reseptejä sekä muutenkin hieman enemmän vaihtelua, lopuksi ruoka alkoi ehkä hieman kyllästyttämään. Muutoin kuitenkin todella hyvä ruokavalio-ohjelma ja ihanan salliva myös pienelle herkuttelulle.

Posted on
K
Kari

Helsinki

3 months ago

Mobiilisovellus on toimiva ja helppo käyttöinen.

Posted on
R
Riikka

3 months ago

Selkeät ohjeet, joita helppo noudattaa ja jatkuva valmentajan tuki sekä mahdollisuus muokata valmennuksen ohjeita omaan tilanteeseen sopivaksi. Positiivinen ilmapiiri sekä valmentajien että valmennettavien keskuudessa ja erittäin informatiiviset sekä motivaatiota ylläpitävät asiantuntijavideot.

Posted on
T
Tanja

Helsinki

3 months ago

Osallistujia oli todella paljon. Yleinen meininki oli hyvä! Toki, kun laittoi viestiä, niin siihen vastausta sai odotella ja joskus siihen vastaili joku valmennusryhmissä oleva. Itse olisin kaivannut ohjaajan opastusta henkilökohtaisesti enemmän. Pätkäpaastoaville henkilöille olisi voinut olla jonkinlainen ohjeistus, sillä pois jääneiden ruokailujen ( ohjeessa 5 krt päivässä) ruokamäärien lisääminen niihin ruokailuihin mitä syö( 4krt päivässä) oli melko arpomista. Oma rupkailurytmini on klo 8 aamiainen, klo 11 lounas, klo 14 välipala, klo 18 päivällinen ja siinä kaikki ruokailu. Iltapalan jakaminen muille ruokailulle oli aika arpomista. Joskus se jäi arpomatta ja jätin sen vain pois. Minulla on refluksi ja pätkäpaastolla tuo on pysynyt kurissa. Kiitos valmennuksesta. Hieno juttu oli tuo 5+2 ruokavalio.

Posted on
EE
Eve

Lahti

3 months ago

Toimiva kokonaisuus. Selkeät ohjeet, hyvä sovellus, asiantuntevat valmentajat.

Posted on
R
Riina

Joensuu

3 months ago

SD valmennus sopi minulle täydellisesti, tällä sain painonpudotukseen hyvät ohjeet ja kun tarvitsin apua oli valmentaja saatavilla.

Posted on
M
Marita

Helsinki

3 months ago

On ollut helppo noudattaa,ja tulosta tullut

Posted on
H
Hannele

3 months ago

VHH valmennus oli vuorotyöläisen helppo toteuttaa ja Matiaksen apu koko matkalla oli todella tärkeää niin luennot kun omat viestitkin. Olin aijemminkin samalla valmennuksella ja uusi sivusto varsinkin "tsemppiyhteisö" aivan loistava, minulla kun ei mitään sosiaalista mediaa ole. Nyt kaikki apu/tuki/tsemppi samasta paikasta. Treeni ohjeet ovat hyviä. Reseptiikan vähyys on syy etten antanut täysiä tähtiä, tässäkin kyllä kanssa "matkustajat" jakoivat hyvin omia ohjeitaan. Paino tippui tasaisesti ja rasvaa paloi reilusti, sen kertoi hyvin mittanauha.

Posted on
CC
Cecilia

Helsinki

3 months ago

Valmennuksena hyvä, mutta mobiilisovellus oli hankala käyttää ja sitä kautta valmennusta toteuttaa.

Posted on

3 months ago

Erittäin hyvä valmennus. Valmentajan tuki erinomainen. Motivoiva valmennus. Ei keskitytä pelkästään dieettiin vaan myös elämäntapa muutokseen. Valmennuksessa erittäin hyviä nostoja

H
Hanna

Lappeenranta

3 months ago

Treeniohjelmat todella hyvät. Valmentajalta saa apua mieltä painaviin asioihin. Ruokavalion muokkaaminen helppoa mieltymysten mukaan.

Posted on
Trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.