Trustmary
Company reviews

FEI - Företagsekonomiska Institutet 1888 AB

4.54 (293)
What is FEI - Företagsekonomiska Institutet 1888 AB?

Sedan 1888 har vi erbjudit utbildning för människor i karriären. Vårt utbud är stort och varierat. Vi vänder oss till hela organisationen, från nya medarbetare till erfarna chefer. FEI:s filosofi är egentligen ganska enkel. Vi anordnar kurser och utbildningar som du har omedelbar nytta av i ditt arbete. Din arbetsgivare får direkt avkastning på sin utbildningsinvestering genom att du gör ett bättre jobb och bidrar till företagets utveckling. Indirekta vinster som ökad arbetsglädje och ett stärkt varumärke för företags om satsar på utbildning ska heller inte underskattas

Is FEI - Företagsekonomiska Institutet 1888 AB legit? Is it safe to buy from FEI - Företagsekonomiska Institutet 1888 AB?

See what customers are saying about us below.

PS
Paula Sandin

Borås • HS Ekonomikonsult AB • Redovisningskonsult

5 days ago

Mycket Bra lärare som förklarade så att man förstår.

Posted on
NP
Nicholas de la Place

Vallentuna kommun • Entreprenadupphandlare

8 days ago

Jag har läst två utbildningar Projektinköpare/Entreprenad ingenjör samt Kvalificerad Inköpare och även handlett flera studenter från utbildningen under deras LIA. Jag kan med gott samvete säga att eleverna från FEI håller en mycket hög nivå vilket borgar för att utbildningen håller en hög kvalitet.

Posted on
LL
Linn

9 days ago

Möjligheten att läsa på distans, samt i efterhand - är guld värt och något som gör att FEI sticker ut mot andra skolor med motsvarande utbildning.

Posted on
MA
Michaela Krohn Ams

Mjölby • Projektinköpare & Entreprenadingenjör Bygg och Anläggning

14 days ago

Bästa med studietiden har varit flexibiliteten och att kunna studera under småbarnsåren. Jag rekommenderar alla som ska läsa denna utbildning på distans att medverka på lektionerna och vara aktiv på lektionerna. Jag har haft oturen att ta examen under inflationen så har tyvärr ännu inte fått jobb inom bygg och anläggningsbranschen men hoppas verkligen få det i om en kort framtid då det är en väldigt spännande, lärorik & rolig bransch. Tack FEI för dessa år jag har lärt mig otroligt mycket!

Posted on
SB
Sanela Barcic

Täby

15 days ago

Mycket bra utbildning där man fick mycket nyttig information. Bra upplägg av kursen där man fick öva mycket själv. Kunnig lärare som har lång erfarenhet av bokföring och otroligt duktig på att lära ut.

Posted on
LW
Linda-Marie Westerlind

16 days ago

Oerhört smidig distansutbildning där man verkligen kan anpassa utbildningen efter sitt eget schema.

Posted on
AN
Anna Nilsson

Varberg • Fineasity • Redovisningskonsult

16 days ago

Att läsa via FEI har varit fantastiskt! Upplägget via distans har passat mig perfekt!!

Posted on
PP
Patric

Göteborg • Redovisningskonsult

18 days ago

En mycket flexibel utbildning som fokuserar på att förbereda eleverna för arbetslivet och som går att genomföra helt på distans och för det mesta på egna tider.

Posted on
EN
Emil NIlsson

Vansbro • Monark Exercise AB • Digital Sales B2B

18 days ago

Jag tycker att utbildningen har varit givande, spännande, intressant men framför allt ett bra val för framtida karriär. Tackar skolan och de fantastiska lärare samt utbildningsledare som varit med. Emil Nilsson AM22

Posted on
EA
Emma Axelsson

Varberg • Aspia • Redovisningskonsult

18 days ago

Väldigt bra utbildning som motsvarar verkligheten väldigt bra!

Posted on
NB
Nicholas Bergqvist

19 days ago

Hög kvalitet på undervisningen och lärarna. Alla kurser är relevanta.

Posted on
EE
Emma

26 days ago

Proffsig och seriös utbildning som har kommit lång väg i att jobba med det digitala. Välkomnande atmosfär med inspirerande föreläsare har gjort dessa två år otroligt intressanta och lärorika. Tack!

Posted on
MA
Menci Andersson

Köping

29 days ago

Det är lätt att förstå och det ger möjlighet att jobba efter kursen.

Posted on
AK
Ayse Korkmaz

Sollentuna • Folksam • Skadereglerare

29 days ago

Har varit så nöjd med utbildningen

Posted on
NS
Narcisa Smrkovic

29 days ago

Tack för en bra utbildning med tydlig struktur. Möjligheten att delta på distans var utmärkt och nödvändigt för mig . Jag fick mycket hjälp när jag behövde det, och det fanns alltid chans att inhämta information och kunskap från studiekamrater. Det känns lite tomt utan Myfei nu på kvällarna. 😅 Tack till Karin som gjorde sitt yttersta för att peppa mig och skräddarsy schema så att jag kunde ta examen efter ett år. Ha en fin sommar.

Posted on
JB
Jimmy Bengtson

Sollentuna

1 months ago

Då jag får början trodde vi skulle läsa ämnena parallellt så trodde jag det skulle bli tufft men att läsa ett i taget gjorde det till ett perfekt upplägg och man var alltid motiverad till att starta ett nytt. Perfekt upplägg

Posted on
AL
Alexandra Larsson

Tumba

1 months ago

En väldigt bra skola med fina, välutbildade lärare. Dessutom har de många linjer att välja på, så det finns något för alla. Bra koncept när man kan välja att antingen närvara i klassrummet eller distans. Rekommenderar starkt!

Posted on
IM
Isabelle Maximainen

1 months ago

Jättenöjd med utbildning och upplägget

Posted on
RS
Robert Simonetti

Tyresö

1 months ago

Bra och väldigt kunniga lärare med mycket arbetslivserfarenhet. Samt toppmodern utrustning/fina lokaler. Så bra typ allt. Med vänlig hälsning, Robert

Posted on
J
Jacob

1 months ago

Engagerande lärare som kan sitt ämne. Bra mix av e-learning och lektion samt eget arbete. Bra metod med praktisk tillämpning av det vi lärt oss.

Posted on
LB
Laila Blodau

Suntarbetsliv • Controller

1 months ago

Tilltalande desin/upplägg, bra innehåll, proffsig lärare, härliga kurskamrater. Perfekta ingredienser för lärande och insikter!

Posted on
PB
Paulina Biörck

Inköpare

2 months ago

Utbildningen håller en hög standard på val av lärare och på val av ämnen som känns aktuella i nutid. Denna utbildning ger en bra verklighetsbaserad bild av vilket tänk som krävs när man jobbar internationellt och i mindre så som större bolag. Varje kurs avslutar man med en helt ny lära som man inte ens har tänkt på innan och därmed är denna utbildning värd att gå, då man får väldigt mycket tillbaka som man sedan tar med sig ut i arbetslivet. Är oerhört glad över att ha gjort valet och tagit min BSc (Hons) via FEI.

Posted on
CA
Carl-Mikael Andersson

Eslöv • DEKRA Industrial AB • Sektionschef

2 months ago

Personligen var det en tuff resa att kombinera jobb och heltidsstudier, men jag uppfattade att de lärare vi hade genomgående höll mycket hög klass och kompetens och ångrar inte mitt val. Utbildningen gav mig många värdefulla insikter och verktyg att använda i yrkeslivet och jag kan därför varmt rekommendera andra att söka och genomföra utbildningen.

Posted on
SÖ
Sarah Öström

2 months ago

Stor eloge till alla som jobbar på FEI. Utbildningen är av kvalitet, alla lärare är grymt kunniga samt att hjälp ges nästan omedelbart av administrationen om du stöter på problem - värt varenda krona.

Posted on
AF
Annelie Fagerberg

Stockholm • Försvarsmakten • HR Administratör

2 months ago

Alla lektioner var bra. Bra lärare.

Posted on
AM
Anne Masalin

2 months ago

Super lärorik kurs, inspirerande och kunniga föreläsare.

Posted on
LT
Laura Casanova Talme

Stockholm • Landesbank Hessen-Thüringen • Ekonomiansvarig

2 months ago

Jag tycker FEI är en fantastisk yrkeshögskola som anpassar sitt utbud till både yngre studenter som är på väg ut i yrkeslivet samt sådana som jag som är mitt i karriären. Under utbildningens gång har det varit givande att träffa en hel del andra kursdeltagare som arbetar i liknande roller men kanske i en annan bransch. Detta har gett mig en inblick i olika verksamheter samt ett bra stöd och support i det nyfunna nätvärket. Kursledarna som dessutom har direkt koppling till yrkesvärlden hade förmåga att både förklara grunderna samt att gå igenom väldigt specifika ämnesområden. Ekonomichefsprogrammet har gett mig konkreta verktyg att använda i vardagen och därmed en starkare ställning på jobbet. Sedan erbjuder FEI med sin digitala plattform en flexibilitet i lärandet som jag inte kunde hitta någon annanstans tidigare. Både att kunna delta remote samt möjligheten att i efterhand kunna titta på inspelade lektioner är riktigt bra. Dessutom håller de inspelade lektionerna en väldigt hög kvalitet.

Posted on
AN
Anton Nilsson

Stockholm • Weber, Saint-Gobain Sweden

2 months ago

Bra upplägg med studierna som man kan följa både online eller vara på plats i klassrum. Inspelade föreläsningarna är super! Man lär sig brett om betong, föreskrifter mm för att hitta arbete och utveckla sig inom sin kommande yrkesroll (er)

Posted on
TT
Tina Thörner

Arvika • YourAcademy Sweden AB • VD

2 months ago

Har bara haft bra saker på de utbildningar jag gått hos er - så absolut rekommenderar jag er med glädje.

Posted on
JL
Jerry Lindholm

Stehag • VChain ab • Hr direktör

2 months ago

Bra bredd och mycket kompetenta lärare. Samt höga krav vilket gör att man inte kan glida igenom utbildningen=hög kompetens på de som tar examen. Och en viktig detalj är att det går att göra det på distans, vilket möjliggör att arbete och studier går att kombinera.

Posted on
ML
Martin Löfberg

Göteborg • NCC • Supervisor concrete

2 months ago

Som tidigare betongarbetare var FEI det självklara valet för mig. Genom att läsa yh-flex kunde jag tillgodoräkna mig min erfarenhet och på så vis få ut min examen snabbare. På FEI kan man läsa vart man vill när man vill, med en lärarkår som besitter väldigt stor kunskap direkt från branschen. Jag rekommenderar alla att läsa på FEI om man vill fördjupa sig inom betong och komma vidare i karriären. Mvh Martin löfberg Arbetsledare betong västlänken göteborg

Posted on
UJ
Ulf Johansson

Stockholm • Storstadens entreprenad AB • Arbetsledare/Betongingenjör

2 months ago

Att gå betongingenjör genom FEI är ett av de bästa beslut som jag tagit inom min karriär. Det öppnade inte bara en massa dörrar till nya spännande arbeten utan lärare på FEI har genom deras engagemang och brinnande intresse fått mig att vilja fördjupa mig ytterligare. Även efter utbildningen har jag fortfarande kontakt med klasskamrater och lärare där vi alla hjälper varandra att hitta lösningar och utveckling inom respektive arbete! Det är riktigt spännande. Jag rekommenderar alla gånger FEI betongingenjör.

Posted on
HA
Hans Andersson

Boden • Akea • Quality Mgr.

2 months ago

Vi behöver betongkompetens

Posted on
NT
Niclas Tjernström

Huddinge

2 months ago

Bra utformad utbildning som förbereder en för yrkeslivet.

Posted on
MM
Mia

Stockholm • Bio Fågel Blå • Köksmästare och Bistrochef

3 months ago

Det var väldigt bra! Det beror dock på vad man har för tidigare erfarenhet och vad syftet med att läsa en sådan här utbildning är. Den är inte för alla men för vissa, som jag, så är den suverän!

Posted on
NN
Nina

Göteborg • Gothia towers • Food & Beverage koordinator

3 months ago

Bra med lite av mycket. Kombinationen erfarenhet med detta komplement är bra för kompetensutveckling i ledande position såväl hovmästare, kökschef eller restaurangchef. Men att tro att utan yrkeserfarenhet ska få jobb som f&b eller restaurangchef kanske är lite naivt efter utbildningen. Bra om man går i starta eget tankar!!!! Ger förståelse för vad man bör kunna behärska. Utbildningen ger bra baskunskaper inom ekonomi och ledarskap samt alla delar inom framförallt restaurang.

Posted on
LW
Lotta Wanné-Hållinder

Solna • W5 Solutions Production AB • People & Culture

3 months ago

Kunniga och engagerade lärare, bra upplägg med en dag/v så att man kan fortsätta jobba parallellt, trevligt att få diskutera med andra i samma roll.

Posted on
MM
Markus

Östersund • Armbet Ab • Ägare

3 months ago

Det är en bra grund för att kunna börja i arbetslivet i byggbranchen. Den ger en bra grön grund och förståelse för att kunna börja en bra utveckling inom en väldigt stor och bred bransch.

Posted on
LL
Linda Larsson

Eskilstuna • Sundbyholmsslott • Hovmästare

3 months ago

Detta har varit en utbildning som varit både intensiv och lärorik! Jag upplever att man har lyckats välja ut dom kurser som behövs och ur dom kurserna tagit ur den viktigaste kärnan. Varje kurs har varit endast några veckor och ändå har man på den tiden lyckats lägga upp kurserna på sådana sätt att man fått det viktigaste med sig ur varje ämne. Jag tycker allt har skötts på ett pedagogiskt och välplanerat sätt, med snabb respons när man behövt hjälp med något. Att ha alternativen att delta både på plats och på flex har varit kanon och för min del avgörande eftersom detta då gått att kombinera med jobb. My fei appen har fungerat superbra och väldigt lätt överskådligt! Jag har inget dåligt att säga om denna utbildning eller skola alls! Tvärtom så har den gett mersmak för att fortsätta lära och utbilda mig, efter en välbehövlig vila såklart! Supertack för allt!

Posted on
IH
Ilada Hjelm

Stockholm • Hotell Hellsten • Frukostansvarig

3 months ago

Bra och nyttiga kurser med erfarna läraren inom branschen med lagom lång utbildning. Rekommenderar till både de som är ny inom och de som varit länge inne inom branschen med tanken på att spetsa till sina kompetenser inför ledande roll inom restaurang och hotell.

Posted on
EB
Elin Borell

Nyköping

3 months ago

Strukturerad lärare. Klart och tydligt.

Posted on
M
Michael Willumsen

Stockholm • Betongingenjör

3 months ago

En bra skola med mycket intressanta och lärorika ämnen. Bra upplägg på studietiden väldigt bra föreläsare

Posted on
LI
Linnea Hidland Ingrup

Helsingborg

3 months ago

Bred och innehållsrik utbildning med bra föreläsare! Och Karin gjorde ett fantastiskt jobb som utbildningsledare!

Posted on
KK
Kristoffer

Betongingenjör

3 months ago

Riktigt bra lärare som verkligen visar engagemang och vill verkligen hjälpa elever att klara utbildningen. Som egen erfarenhet av utbildningen jag gick så hade jag ingen koll på vad betongingenjörer höll på med, jag har läst data och programmering i gymnasiet så jag hade ingen koll på betong och trodde att denna utbildningen skulle jag ha svårt med första gången men rätt vad det var fick jag mitt examensbevis i handen. Man ska VÅGA testa på utbildningar som man inte har någon koll på men som låter intressant. Man lär sig ämnen på olika sätt men det går snabbt att lära sig något helt nytt. Jag gjorde definitivt rätt val när jag valde denna skola samt utbildning. Jag rekommenderar denna skola till alla oavsett utbildning, erfarenhet eller ålder.

Posted on
Mirjam Johansson Grant

Stockholm • DevelUpment AB • VD

2 years ago

En i stort komplett och välförpackad utbildning med lärare som också är aktiva ute i näringslivet. Det ges många tillfällen att diskutera och utforska de olika delarna i utbildningen. Klasskamrater och faktiskt också en del lärare håller kontakten efteråt och utgör basnätverk i våra nya karriärer.

Posted on
Trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.