Trustmary
Company reviews

VivalaSvezia

5.00 (18)
What is VivalaSvezia?

Vi anordnar skräddarsydda språk- och kulturresor till Italien. Kanske har du varit i Italien redan men vill komma närmare det genuina och önskar att någon som är född och uppvuxen där kunde visa dig runt. Eller så du vill uppleva mer av det italienska här hemma i Sverige. Lära dig språket, laga maten, möta kulturen tillsammans med andra som delar ditt intresse. Då har du kommit rätt! Vi ordnar kurser, resor, seminarier om och till Italien.

Is VivalaSvezia legit? Is it safe to buy from VivalaSvezia?

See what customers are saying about us below.

GG
Gun

2 months ago

Jag har rest med Sandra årligen och har nu bokat nästa resa. Det säger en del om kvaliteten på resor med Vivalasvezia. Så mycket planeringsarbete bakom varje resa ger bonus - vilka upplevelser under åren! Grazie mille!

Posted on
RR
Roland

Uppsala

2 months ago

Tack för en mkt trevlig resa med, som även på förra resan, intressanta deltagare. Din förmåga att få så olika människor att trivas är något alldeles extra!

Posted on
BL
Bengt och Birgitta L.

Helsingborg

2 months ago

Sandra! Vi vill tacka för ditt val av hotel, så vackert, med jättetrevlig personal. Tack för din omtanke så att vi fick ett rum anpassat för oss. Tack för lagom äventyrliga utflykter. Tack för ditt val av vår härlige, livfulle, entusiasmerande och kunnige guide Gaetano. Tack för valet av vår chaufför Maurizio som vi kände oss helt trygga med, viktigt ! Tack för ditt val av trevliga lokala restauranger och tack för det fantastiska i att få njuta av goda måltider i två privata hem. Jaa, det finns såå mycket att tacka för och vi är verkligen mycket nöjda med vår vistelse i Palermo. Mille, mille grazie, det har varit ett fantastiskt fint möte med underbara Sandra!

Posted on
EL
Eva och Lars

Stockholm

3 months ago

Stort tack för en synnerligen lärorik och fin vistelse på Sicilien. Vi har verkligen fått oss till livs en rad kunskaper och upplevelser. Vi också hunnit med både god mat, dryck och mycket trevligt umgänge. Ett i allt välordnat och lyckat arrangemang!

Posted on
BB
Britta

4 months ago

Vilken resa! Alla mina förväntningar uppnåddes! Framgångsfaktorerna tror jag dels berodde på: En liten grupp, att vi träffades innan och Sandras ledarskap som inte gav mig någon stress och tidspress i schemat. Stort tack alla för upplevelser och spännande möten.

GG
Gunilla

4 months ago

Tack Sandra för den fantastiska resan! Vi kände verkligen att vi var i goda vänners sällskap och har inte skrattat så mycket på år och dag. Den mest minnesvärda stunden var nog när vi for runt med bussen i Lecce efter en glad kväll på krogen. Vansinnigt roligt!

Posted on
AA
Anna

4 months ago

Tack för en väldigt trevlig vecka!! Mycket god mat trevliga utflykter och mycket skratt. Hoppas att vi ses igen på någon annan trevlig resa.

Posted on
AA
Astrid

4 months ago

Sandra!! Tack för en jättetrevlig och rolig resa!! Det innehållsrika och breda programmet samt din och guidernas lokalkännedom var det jag uppskattade mest!!!! Hoppas vi ses igen!!

Posted on
LC
Leonore e Charles

6 months ago

Cari Sandra e Gaetano, Grazie mille per il tour virtuale di Sicilia. Abbiamo imparato molto e visto nuovi luoghi bellissimi. Ci piacerebbe participare ad un altro tour in Italia.

HH
Hans

7 months ago

Ciao Sandra! Sono pronto per il nuovo semestre e ho voglia di cominciare di nuovo a studiare italiano.

BC
Birgitta och Carl-Olof

8 months ago

Ciao Sandra! Tack för en minnesvärd resa. Tack vare dig, kom vi närmare det italienska livet än vi gjort på våra resor på egen hand och man kände sig mer som en välkommen gäst än som en turist!

Trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.