Dent Maker is a digital business advisory & training consultancy. Let us help you make a bigger dent in the universe!

Visit website

Mika Kiiskinen

Alma Career • Helsinki
1 years ago

Haimme teknistä projektipäällikköä ja tuoteomistajaa Monsterin, laajaan ja läpi operaation vaikuttavaan, palvelualustan vaihtoon. Saimme kokonaisvaltaisesti teknologian, tuotteen, palvelun ja liiketoiminnan välisiä vaikutussuhteita ymmärtävän konsultin ja kollegan. Yhteistyö toimi loistavasti, toimintatapa oli lähempänä joukkuetoveria kuin perinteistä alihankkijaa. Monimutkaisessa hankkeessa oli mukana paljon ulkopuolisia toimijoita ja heidän kanssaan tehtävän yhteistyön pystyi huoletta jättämään Ramin harteille. Pystyimme luottamaan, että intressimme oli koko ajan turvassa.

Posted on trustmary

Tuukka Valkeasuo

Avaus
2 years ago

Projektin kokonaislopputuotoksiin saimme tärkeän näkemyksen, jonka tuottamisessa hyödynnettiin oman osaamisen lisäksi myös toimialaverkostoa. Proaktiivista ja laadukasta työtä.

Posted on trustmary

Veijo Tiitinen

Touring Cars • Vantaa
2 years ago

Luotettavuuden, selkeästi tilaajan puolella aktiivisen tekemisen sekä tuoden asioihin ammattilaisen näkemyksen.

Posted on trustmary

Lasse Annola

RND Works Oy
2 years ago

Sujuvaa hands-on konsultointia! Rami on auttanut meitä kirkastamaan toimintaamme ja tuonut uusia näkökulmia johtamisen ja myynnin ympärillä.

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.