Trustmary
Company reviews

snowflakebeautylounge

4.91 (44)
What is snowflakebeautylounge?

Vi är experter inom Avancerad hudvård med fokus på resultatgivande behandlingar, Snowflake Beauty Lounge har kunskapen och en hög noggrannhet. Personlig service är viktig för oss och vi lyssnar alltid på kundens önskemål.

Is snowflakebeautylounge legit? Is it safe to buy from snowflakebeautylounge?

See what customers are saying about us below.

Sofia

4 days ago

Jag har gjort ansiktsbehandlingar, lashlift, formning och färgning av bryn och vaxning mm och är alltid supernöjd! Personalen och salongen är underbara.

Posted on
SS
Sofia

Uppsala

4 days ago

Jag har gjort div ansiktsbehandlingar, vaxning, lashlift mm och blir alltid 100% nöjd hos AnnaKarin. Du kan känna dig helt trygg, salongen är lugn och likaså personalen som också är oerhört kunnig, inkännande och proffsig. Jag känner mig omhändertagen oavsett om det är något litet eller en längre behandling.

Posted on
C
Camilla

Uppsala

8 days ago

Fantastiskt trevligt ställe och tack för fina fransar. Jag är jätte nöjd :)

Posted on
L
Linda

Uppsala

14 days ago

Bäst i stan❤️

Posted on
S
Sandra

Uppsala

15 days ago

Fantastiskt som alltid :)

Posted on
SS
Sanna

Uppsala

15 days ago

Fint bemötande och jag fick en fantastisk gravid massage. Rekommenderas!

Posted on
AA
Anna

Uppsala

16 days ago

Professionell personal med stor serviceanda. Känns alltid tryggt & bra att vara hos Snowflake Beauty

Posted on
A
Anna

Uppsala

19 days ago

Så trevlig, inlyssnande

Posted on
MS
Malin S

Stockholm

19 days ago

Varje besök hos Snowflake ger så mycket mer än behandlingen jag bokat. Jag blir så avslappnad i hennes salong och får sån härlig energi av AnnaKarin. Det gör att jag återkommer gång på gång och åker rätt långt för ett underbart besök hos AnnaKarin/Snowflake.

Posted on
Marina Saulescu

19 days ago

Har gjort Dermaplane 2 gånger och browlift flera gånger - superbra resultat! Anna-Karin är proffsig i sitt bemötande och fyller rummet med ett skönt lugn. Hon rekommenderar också produkter som passar mig bra - i olika prisklasser. Uppskattas!

Posted on
MM
Marina

Uppsala

19 days ago

Jag är supernöjd med min behandling. Gjorde (för andra gången) Dermaplane och browlift (som alltid blir lika bra). Får mycket tips på produkter som passar mig (i olika prisklasser) och bemötandet är superfint. Rekommenderar!

Posted on
I
Inger Nilsson

Uppsala

19 days ago

Supermysigt ställe med underbart trevlig personal. Bara positivt. Värt att besöka!

Posted on
P
Petra Svensson

Uppsala

19 days ago

Underbart ställe att skämma bort sig på. Kunnig och trevlig personal!

Posted on
S
Sara Borg

Uppsala

20 days ago

Första gången jag var på en sugaring behandling och AnnaKarin var väldigt professionell, lugn och lyhörd. Trots lite smärta kunde jag känna mig väldigt lugn och trygg under hela behandlingen. Rekommenderas!

Posted on
F
Frida Nilsson

Uppsala

20 days ago

Så fint bemötande och proffsig behandling! Rekommenderas varmt!

Posted on
S
Sandra

Uppsala

20 days ago

Salongen är en gömd lite pärla. Här har AnnaKarin verkligen lyckats skapa en helt stressfri liten oas. Och hon gör ett fantastiskt bra jobb. Resultatet blir alltid över förväntan. Rekommenderas starkt!

Posted on
KK
Karin

Uppsala

20 days ago

AnnaKarin är verkligen värd fem stjärnor. Hon är proffisionell och noggrann vilket ger ett fantastiskt resultat varje gång!

Posted on
L
Lilly

Stockholm

20 days ago

Bäst på vaxning! Kommer aldrig gå till någon annan salong. Själv bor i en annan stad men återkommer till AnnaKarin varje månad. Alltid lika trevligt.

Posted on
V
Viktoria

Uppsala

20 days ago

Alltid nöjd, AnnaKarin är alltid proffsig och trevlig.

Posted on
J
Josefin Hansson

Uppsala

21 days ago

Fantastiskt bra service, proffisionell i både utförande och bemötande! Rekomenderas starkt!

Posted on
NN
Niina

Uppsala

21 days ago

Fantastiskt bemötande, känner mig trygg och blir supernöjd varje gång!

Posted on
A
Anna Larsson

Uppsala

21 days ago

AnnaKarin är så proffsig och varm i sitt bemötande. Gjorde sugaring hos henne för första gången. Blev så nöjd med resultatet och det varma bemötandet. Ser fram emot återbesöket om några veckor!

Posted on
D
Daniella Oscarsson

Uppsala

22 days ago

Ljuvlig massage

Posted on
M
Maria Gustavsson

Uppsala

22 days ago

Fantastiskt varmt bemötande som alltid. Som kund blir du sedd, hörd och omhändertagen till 100%. Ödmjuk hänsyn till just dina behov! AnnaKarin är kunnig, skicklig och produkterna ger fantastiskt resultat. Jag har väldigt känslig hud men detta funkar för mig! Är stamkund sedan många år och rekommenderar verkligen dig att prova ♥️

Posted on
A
Amanda

Knivsta

22 days ago

Så trevligt och proffsigt bemötande och en jätte bra behandling. Rekommenderar verkligen att gå hit. Jag är super nöjd!

Posted on
L
Lisa Andersson

Uppsala

22 days ago

Bra service och trevligt bemötande

Posted on
PP
Pernilla

Uppsala

23 days ago

Superduktig och trevlig. Behandlingen var i toppklass!

Posted on
Sandra Hillbom

27 days ago

Så proffsigt utförande och bemötande. Första gången på salongen, men de kändes som jag var stammis sedan länge. Vilket jag garanterat blir 😊🙏

Posted on
Magdalena Jensen

2 months ago

Professionellt, varmt och fint bemötande. Avkopplande, skön miljö. Hjälpsam och mån om att jag skulle bli nöjd, bra kommunikation. Rekommenderar varmt och återkommer gärna!

Posted on
Carolina Mårtensson

8 months ago

Satan i gatan vilken härlig upplevelse! AnnaKarin är mycket duktig och trevlig. Jag blev jättenöjd.

Posted on
Veronica Gabrielsson

1 years ago

Proffsigaste utförandet och världens goaste kvinna i en fantastiskt mysig miljö 😃 Alltid 100% nöjd med mina fransar!!

Posted on
malin wallén

3 years ago

Jätte duktig och proffsigt bemötande. Blev super nöjd och kommer aldrig gå någon annanstans

Posted on
Michaela Jacobson

3 years ago

Bäst på ansiktsbehandling!!!! 💗✨

Posted on
Costya Kant

3 years ago

Good place.

Posted on
Lena Karlsson

4 years ago

Blev omhändertagen på ett proffsigt sätt skön behandling av ansiktet och fina fransar är så nöjd kan verkligen rekommendera denna salong

Posted on
Jane Flink

5 years ago

Anna Karin bemöter en proffsigt och gör ett kanonjobb :)

Posted on
Daniel Johansson

5 years ago

Väldigt professionell salong med kunnig personal. Kan varmt rekommenderas!

Posted on
Lena Karlsson

5 years ago

Färgat fransar och bryn samt ansiktsbehandling resultatet blev super bra känner mig riktigt nöjd Proffsigt och i lugn miljö

Posted on
Karin Karlsson Björklin

6 years ago

Gjorde en lashlift med färgning ,färgade och formade ögonbrynen. Wow! Är super nöjd. Hade nog aldrig kunnat tro att lashlift gav ett sådant bra resultat. Kan verkligen rekomenderas hos AnnaKarin som dessutom var så professionell. �

Posted on
Maria Strand

6 years ago

Helt fantastiskt!

Posted on
Lisa Åhke

6 years ago

Första men absolut inte sista gången jag går till Snowflake Beauty. Fixade mina fransar o bryn för första gången någonsin och bemötandet var jättebra, kände mig trygg och fick en avkopplande o trevlig stund. Supernöjd med resultatet!

Posted on
Daniela La Campanela

6 years ago

Best skin therapist ever! AK is super nice and warm <3

Posted on
Trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.