Trustmary
Company reviews

Sea Moss Gel Sverige

4.96 (47)
What is Sea Moss Gel Sverige?

Upptäck kraften i Sea Moss Gel – packat med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Känd som Irish Moss, denna traditionella superfood stödjer ett hälsosamt immunsystem och främjar en hälsosam matsmältning. Gör dig redo att lägga till en boost av näring till din dagliga rutin med den senaste friskvårds sensationen – Sea Moss Gel.

Is Sea Moss Gel Sverige legit? Is it safe to buy from Sea Moss Gel Sverige?

See what customers are saying about us below.

A
Adam T

Stockholm

12 days ago

Jag fick extra naturlig energi och kände mig friskare, gladare plus bra återhämtning efter träningen 🔥🔥

Posted on
GG
Gabriella

Solna

1 months ago

Jag har testat i 3 dagar nu, äter på tom mage på morgonen och det känns direkt skönt och lugnande för min IBS mage. Ser fram emot vilka fortsatta resultat över tid som kan visa sig. Extra utmärkelse till företaget för fantastisk service. Så trevliga och lösningsorienterade när problem uppstått i frakten!

Posted on
Sandra

2 months ago

Jättebra produkt, detta har blivit ett måste för mig. Ger mig mycket energi och så har mina ögonfransar och håret blivit mycket starkare. Rekommenderar

Posted on
Florendt Zeka

2 months ago

Har letat och försökt få tag i liknande produkt senaste två åren. Sen korsa jag vägar med Sea Moss Sverige vilket jag är otroligt tacksam över. Otroligt smidigt att beställa samt bra hänvisning till förvaring av produkten. Jag är jätte nöjd!

Posted on
A
Anne

Stockholm

2 months ago

Har ätit havsmossan nu i flera månader och min mage är mycket bättre

Posted on
PP
Pernilla

Jönköping

2 months ago

Bästa havsmossan

Posted on
Emmie Halvarsson

3 months ago

Är så tacksam att jag hittat Sea Moss Sverige. Älskar denna gel och känner hur min kropp har längtat efter dessa vitaminer och mineraler. Rekommenderar starkt. Jag har tagit en matsked på tom mage varje morgon och känner mig starkare och piggare. Kärlek

Posted on
Nabila Bouka

3 months ago

Jag har länge velat testa seamoss men hittade ingen svensk leverantör! Hoppade av lycka när jag hittade er!!! Jag känner mig så mycket piggare, hud och naglar mår bättre. Jag kommer aldrig sluta att ta seamoss och talar om för alla dess hälsofördelar och önskar att fler börjar äta det.

Posted on
Daniella Cifuentes

3 months ago

ÄLSKAR DENNA PRODUKT! Räddar min mage och hy ✨

Posted on
Elsa Widding

5 months ago

Jättebra produkt och snabb leverans! Är på min tredje burk nu och upplever mer energi än innan. Jag har även haft hudbesvär som dämpats sedan jag köpte och smakerna jag testat på seamossen är verkligen så goda! Är väldigt nöjd med mina köp🌊

Posted on
Lina

5 months ago

Fantastisk produkt, inne på fjärde burken. Hår och naglar växer, har mycket mer energi och magen mår bättre!

Posted on
Thilde Folkunger

6 months ago

Denna produkt är fantastiskt älskar den har märkt skillnad på huden,håret och energi! Kommer alltid vara en produkt jag kommer att ha hemma älskar den!! Den smakar också gott😍❤️

Posted on
Corinna Lenz

6 months ago

I received the jar with the seal broken and the contents fermenting, so I reached out to the company. They immediately sent a replacement and it arrived super fresh. I am actually already feeling a positive change in my energy although I have only taken it the first time ever this morning. Great stuff!

Posted on
Lena von Hackwitz

6 months ago

Är så tacksam för att sonen fick mej att börja med Seamoss. Jag har kronisk migrän men, när jag tar Seamoss får jag inte så våldsamma anfall samt att jag får mer energi 🤗💞

Posted on
Agnes E

7 months ago

Älskar att hjälper ens hud, hår och ens overall health, med så många mineraler man behöver dagligen! Toppen produkt

Posted on
Anton Näsström Suarez

7 months ago

I’m super content with this seamoss, the one with pineapple and mango I use daily and after a couple of weeks using it my body feels lighter and my hair and nails are growing way much faster than before. Highly recommend this products ✨

Posted on
Esmeralda T

8 months ago

Smakar bra! Efter några veckors användning känner jag redan hur min energi och fokus är mer stabil i helhet ! Äter alltid denna först på morgonen på tom mage för att få så många fördelar som möjligt från den ! Rekomenderar starkt! Enkelt med färdig gel så man slipper göra själv! Smakar gott och en bra konsistens! Går o blanda med typ allt , ibland gör jag Juicer /smoothies och blandar in Havsmossan ! Mums! Och bra för att stärka Immunförsvaret 🤩💪💪💪💪

Posted on
Emelie W

9 months ago

Hört & sett mycket bra om Sea Moss innan det kom till Sverige och varit sugen att prova länge! Är otroligt nöjd med denna produkt & dess fördelar. Provar både den naturella & den med smak och älskar båda. Konsistensen är som en mousse & väldigt trevlig att äta faktiskt. Min mage är också väldigt nöjd. Haft problem med förstoppning mycket & behövt ta tabletter för det. Men sen jag började ta Sea Moss, så kommer det naturligt. Känner mig också mindre uppblåst & piggare. Är positivt överraskad & mycket glad att jag provade detta! Så glad att det finns tillgängligt i Sverige nu och med mycket bra service!

Posted on
Balalaika10

9 months ago

Sea moss gel! Det är inte lätt att lämna en recension på Sea moss för denna fantastiska produkt saknar helt ord att beskriva! Lider personligen av extrema smärtor och att vara utan gör mig åter dålig! Det smakar inget direkt lite lime! Konsistensen är god och slimeig och rolig att äta! Detta är en produkt du kommer ångra att du inte beställt tidigare! Ditt liv kommer bli extremt mycket bättre efter att du får in denna fantastiska produkt i ditt liv! Det kommer vara ett av dina absolut bästa val! Servicen är fullkomligt utan några ord! Du har ditt paket dagen efter!

Posted on
Thomas Yemane

9 months ago

Av allt gott man har hört om Sea Moss så trodde jag aldrig att det skulle överträffa mina förväntningar. Mitt hår växer något otroligt samt att jag har fått en sådan otrolig lyster i ansiktet, det bara lyser om mig. För er alla som läser detta och har haft sea moss i tankarna. KÖP. Viktigt att veta att man känner en otrolig skillnad efter 3-4 burken.

Posted on
Emma Granelli Frick

10 months ago

Fantastisk skillnad ✨ jag känner mig framförallt mindre svullen i magen! Naglarna växer och har blivit så vita o fina. Detta borde alla testa! Jag älskar det! Dessutom är gelen med smak av ananas och mango supergod hehe 😍

Posted on
Natalie Lidén

10 months ago

Jag har endast tagit en matsked varje dag och efter 2-3 dagar försvann mina envisa eksem i mungiporna. En vecka senare, mina eksem på händerna som jag försökt få bort sedan 2020 börjar äntligen läka och försvinna. Sea moss är verkligen allt plus lite till vad jag hört om det. Tack så mycket för ni säljer det och försöker hjälpa folk på traven 🙏💚💚. Om du har envisa eksem eller andra hudåkommor rekommenderar jag att du testar detta, det fungerar verkligen när inget annat fungerar.

Posted on
Pedro Paredes

10 months ago

Bästa kosttillskottet Passar perfekt när jag fastar och ger mig all energi jag behöver för att inte nämna dem magiska fördelarna den har. Och har hjälpt mig mig smärta jag har haft i lederna efter år av styrketräning! Snabbt och enkel leverans! Rekommenderas!

Posted on
Carolina Perez

11 months ago

Jätte trevligt bemötande/skriftlig dialog. Snabba med svar på frågor och smidig leverans med PostNord Att detta havsguld finns tillgängligt med bara några fingertryck bort. Super snällt snabbt och smidigt! Har just börjat med en msk morgon och kväll & ser fram emot förändringar/förbättringar 💚

Posted on
Göran Svensson

11 months ago

Jag och min särbo känner att jag har fått en betydligt mjukare och lenare hud efter att bara har tagit sea moss under en kortare tid. Samt känner mig piggare i kroppen för övrigt. Är också övertygad om att min kropp mår väldigt bra och att jag bygger upp den inför hösten när förkylningar och annat kommer.

Posted on
Annamaria Anahit

1 years ago

Sea moss gel är en mycket hälsosam produkt med alla mineraler och vitaminer den har inuti. Rekommenderas varmt.

Posted on
Betty Djordjievska

1 years ago

Jag verkligen Älskar Seamossgel, detta är en must have produkt! Seamossgel ger mera energi, mera klarhet, balanserar mage & hormoner. Detta är verkligen det enklaste och bästa sättet att ge mig själv & mina barn 92 olika vitaminer och mineraler. En matsked Seamossgel i chokladsmothie har vi använt och det har varit uppskattat för man har inte känt av någon smak av Seamossgel. Rekommenderar detta verkligen till både vuxna och barn😊 tack för en fantastisk produkt

Posted on
Matilda Wyness

1 years ago

Sea Moss Sverige är ett självklart val. Snabb leverans och en grym seamoss gel till bra pris. Är jättenöjd 🫶🏻

Posted on
Pär Johansson

1 years ago

Bättre mage, starkare hy och generellt en bättre energi och fokus . Bra grejer

Posted on
Gunilla Svensson

1 years ago

Nu är jag snart inne på min andra burk seamoss, jag känner mig piggare och min mage är nöjd. Jag äter en msk morgon och kväll. Längtar tills sesmoss kommer med mango smak.

Posted on
Ronie Saleh

1 years ago

Efter 2 veckors användning kan jag säga att jag absolut kommer att fortsätta vara kund hos Sea Moss Sverige. Sen dag 1 har jag upplevt en märkbar skillnad i min energinivå och träningsstyrka, äntligen har denna produkt anlänt till Sverige! ✊🇸🇪

Posted on
Saga Jernberg

1 years ago

Kan inte leva utan denna produkt! Lätt att blanda ut i vatten eller att toppa smoothies med! Snabb leverans och fortfarande kall när man hämtar ut den! Så otroligt nöjd!

Posted on
Powerking123 Powerdrink

1 years ago

Vill först börja med att säga att denna produkten är fantastiskt, jag har länge vetat vad sea Moss är och vad dens fördelar är, men aldrig hittat den i Sverige förrän nu, Sea Moss Sverige är något jag kan rekommendera starkt till alla, har länge känt mig energi lös och trött på jobbet, jag är också väldigt skeptisk till sånt här i vanliga fall när det kommer till olika tillskott, men denna produkten har verkligen gjort något mycket positivt med mig, jag mår bättre, sover bättre har mycket mer ork och energi på jobbet, som sagt jag har alltid velat prova just Sea Moss av någon anledning och är mer än nöjd med både produkten i sig men även med deras kundservice. Jag har redan gjort en ny beställning till mig och min fru, det finns så mycket mer posetiva egendkapar om produkten men listan är för lång för att skriva här så läs om Ses Moss och som sagt jag är jätte nöjd Tack Sea Moss Sverige för att ni finns🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Posted on
Louis Tavsan

1 years ago

Grymt snabb utskick, och riktigt bra produkt. Släng energidryckor seamoss sverige ger energi du behöver heladagen.

Posted on
Hanna

1 years ago

Sea moss gel känns toppen för magen!⭐️

Posted on
fahima bissas

1 years ago

Nu har jag använt Seamoss i 3 veckor och skillnaderna är märkbara! Jag känner att jag har betydligt mer energi under dagen och min hud har blivit mycket bättre!

Posted on
Jeanette Klingberg

1 years ago

Äntligen kan man köpa färdig seamossgel i Sverige. Som jag har längtat. Min klåda i hårbotten och i öronen minskade drastiskt till att börja med. Sån skillnad, häftigt!

Posted on
Monalisa Lisa

1 years ago

I start from 1 teaspoon to now 2 tablespoons seamoss every day. I feel much better sense I have been taking seamoss I have less inflammation, sleep better, I get more energy for day, going to toalet regularly, not getting more cold first time in many years I'm not taking my allergy tablets. I even use it for my face as mask dark spot are getting better and my hair become more lush grow less shedding. My have started giving my family they are getting better and feeling better. Drink lot off water to flush out toxins. I have recommended to all my family members and my friend they love it. Thank you so much Sea Moss Sverige.

Posted on
Josefin Krüger

1 years ago

Superspännande! Min hy känns så mycket mjukare och har fått mer lyster✨

Posted on
Nathalie Isla

1 years ago

Älskar! Tycker att alla borde ta och testa Seamoss, energin nivån är så mycket bättre och det är inte alls lika jobbigt att vakna på morgonen 😍 kommer definitivt att fortsätta 💯🫶🏽

Posted on
Emelie Steding

1 years ago

Perfekt tillskottet till frukosten för en bra start på dagen! Redan efter ca 2 veckor märkte jag att man har betydligt mer energi och att ens allmänna välmående blev bättre.

Posted on
Haytam Tajjiou

1 years ago

Grym produkt

Posted on
Ruzanna Safaryan

1 years ago

Det är otroligt hur mycket effekt så lite sea moss kan ha. Jag använder varje dag morgon och kväll

Posted on
Pernilla Andersson

1 years ago

Har nu provat Sea Moss Gel med bra resultat, känner mig piggare och har mer energi!

Posted on
Trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.