Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöintipalvelut taloyhtiösi puolesta. Riskittömästi ja tyytyväisyystakuulla! Vertailemme hintaa, palveluita ja laatua.

Visit website

Tarja Junes

Avain Rakennuttaja Oy • Helsinki
6 days ago

Asiat sujuivat nopealla aikataululla ja ammattimaisesti.

Posted on trustmary

Kaisa Viljanen

As Oy Meririutta • Espoo
21 days ago

Sujuva prosessi uuden isännöitsijän löytämiseksi. Asiantuntijan tuki oli merkittävä niin peruspaketin palveluissa kuin haastattelun ja sopimistarkastuksen osalta. Suosittelen.

Posted on trustmary

Maritta Koivisto

As Oy Saaristo • Helsinki
26 days ago

Kiitos ammattitaitoisesta, monipuolisesta ja järjestelmällisestä sekä erittäin ystävällisestä palvelusta. Saimme kartoitettua taloyhtiöllemme sopivat isännöitsijätoimistoehdokkaat. Lisäksi haastatteluissa saimme kattavasti apua ja valmiina sopivat ja tärkeät kysymykset.

Posted on trustmary

Pekka Laitinen

AsOy Puistolan Helmi • Jyväskylä
27 days ago

Saimme juuri sitä palvelua, mitä haimme. Asiansa osaavaa ja taloyhtiömme tarvitsemaa ja aikataulussa pysynyttä asiantuntemusta. Helppo suositella.

Posted on trustmary

Hanna Viljamaa

Helsinki
1 months ago

Palvelu vastasi hyvin tarpeeseen ja oli tehokasta. Ilman meklaripalvelua olisi kilpailutus ollut erittäin työläs taloyhtiön hallitukselle. Nyt prosessi eteni selkeästi ja hyvään tahtiin ja lopputulos tyydytti kaikkia.

Posted on trustmary

Riikka Schroderus

Helsinki
1 months ago

Palvelu oli asiantuntevaa, nopeaa ja perusteellista.

Posted on trustmary

Juhani Liinamaa

As.Oy. Jänislahti • Tampere
1 months ago

Oli laajamittainen isännöitsijöiden kysely haastattelu.

Posted on trustmary

Merja Huru

As. Oy Hiekkaharjuntie 6, 01300 Vantaa • Vantaa
2 months ago

Olimme palveluun hyvin tyytyväisiä, saimme nopeasti vastauksia ongelmakohdissa. Se auttoi meitä suuresti uuden isännöitsijätoimiston valinnassa. Tarjoukset olivat vertailukelpoisia pohjana käytetyn kiinteistöliiton tehtäväluettelon ansiosta. Lisäpalveluna käytimme vielä sopimuksen tarkistusta. Koska taloyhtiön hallituksen jäsenet ovat yleensä maallikkoja, näin kattavan kilpailutuksen toteutus olisi ollut mahdotonta.

Posted on trustmary

Sanna

3 months ago

Kilpailutusprosessi sujui asiantuntevasti ja joutuisasti.

Posted on trustmary

Sami Kaartinen

As Oy Uskalikonkuja 1-2 • Helsinki
4 months ago

Palvelu oli erittäin ammattimaista ja ripeää. Isännöintimeklarin avulla saimme laadukkaasti kilpailutettua taloyhtiömme isännöinnin ja hoidettua asiaan liittyvät sopimustekniset seikat siten, että taloyhtiön hallituksen työtaakka ei kasvanut liian suureksi. Suosittelen!

Posted on trustmary

Anita Satukangas

As Oy Rautkalliontie 5 • Vantaa
4 months ago

Isännöintimeklareilta saimme täsmäapuja niihin isännöinnin vaihtamisen prosessin vaiheisiin, joissa sitä tarvitsimme. Erityisesti tarjousten pyyntö ja vertailu nosti esille mielenkiintoisia, juuri omalle taloyhtiölle sopivia vaihtoehtoja! Emme joutuneet ostamaan koko palvelupakettia, vaan saimme myös hyödyntää hallituksen omaa osaamista. Erittäin hyvä ja joustava konsepti. Tyytyväinen myös hinnoitteluun. Suosittelen!

Posted on trustmary

Pasi Natri

As Oy Wäinö Aaltosentie 2 • Helsinki
4 months ago

Palvelun sopivuus tarpeeseemme, mutkattomuus ja hinta-lastu-suhde.

Posted on trustmary

Yrjö Ylimäki

As Oy Valpurintie 3 • Helsinki
5 months ago

Isännöintimeklarin avulla saimme uuden isännöitsijän etsintä- ja valintaprosessin vietyä sujuvasti läpi. Ystävällistä lisätukea sai aina tarvittaessa.

Posted on trustmary

Petri Virkkunen

Asunto Oy Kämnerintie 6 • Helsinki
6 months ago

Ammattitaitoista palvelua!

Posted on trustmary

Pia Ek

Asunto Oy Kaarenhaltia • Vantaa
9 months ago

Palvelu on hyvää ja asiantuntevaa. Hieman olisimme kaivanneet enemmän lähialueen tuntemusta isännöintipalvelun tuottajista. Jatkossa on hyvä varmistaa tarjoajilta etukäteen onko taloyhtiö sopiva asiakkaaksi, jotta saadaan vertailua varten enemmän tarjouksia.

Posted on trustmary

Maaja Puisto

As Oy Teerelänrivi • Espoo
9 months ago

Palvelu oli nopea ja asiantunteva. Saimme vastaukset kysymyksiimme aina nopeasti ja lisäksi saatiin tarvittavia neuvoja koko prosessin ajan. Ehdottomasti suosittelemme jos on hakusessa uusi isännöitsijätoimisto. Helpottaa hallituksen työtä huomattavasti kun saa listat lähialueen toimistoista sekä neuvoa kaikesta, mitä pitäisi huomioida valinnassa. Meitä palveli erittäin ystävällinen henkilö ja neuvoi asioissa, joita emme itse edes huomattu kysyä. Palvelu 10+.

Posted on trustmary

Taina Mecklin

Asunto Oy Mechelininkatu 23 • Helsinki
10 months ago

Helpottaa yleensä vaikeaksi ja työlääksi koettua kilpailutusta todella paljon. Erinomaiset vertailut ja yhteenvedot tarjouksista.

Posted on trustmary

Jouni Kekäle

As oy. Sepänkatu 27 • Joensuu
12 months ago

Hienoa yhteistyötä ja erinomainen palvelu. Emme olisi saaneet kilpailutusta tehtyä nykyresurssein ilman Terhon asiantuntemusta.

Posted on trustmary

Kia Sillanpää

Vantaa
12 months ago

Vaivatonta ostajan puolelta ja tuki kilpailuttamiseen annetaan puolueettomasti, joka on erityisen tärkeää.

Posted on trustmary

Kai Salmi

As oy Pajalahdentie 9 • Helsinki
1 years ago

Toiminta oli asiallista, yhteenvedot selkeitä, otos isännöitsijöitä hyvä, vastausprosennti korkea ja tarjouspyyntö kattava.

Posted on trustmary

Tom Krusius

As Oy Espoon Tietäjä • Espoo
1 years ago

Isännöinnin kilpailutukseen liittyvä tietotaito ja sujuva palvelu.

Posted on trustmary

Harri Ala-Kulju

As. Oy Erjalax • Espoo
1 years ago

Koko prosessi meni jäntevästi läpi asiantuntevassa ohjauksessa.

Posted on trustmary

Carita Itäinen

As Oy Westendinkallio • Espoo
1 years ago

Palvelu helpotti isännöintitoimiston kilpailutusta ja valintaa huomattavasti. Tarjousvertailuraportti oli selkeä ja analyyttinen ja sisälsi kaikki valintaan vaikuttavat tekijät. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja viesteihin vastattiin nopeasti.

Posted on trustmary

Pekka Laitasalo

senior advisor • Helsinki
1 years ago

Nopea, sovittu aikataulu piti, analyysit selkeät. Helppo hahmottaa kokonaisuudet

Posted on trustmary

Susanna Vitikainen

Helsinki
1 years ago

Terho oli ripeä, asiantunteva ja hyvin ajan tasalla, missä mennään eri vaiheissa. Palvelusta jäi yksilöllinen fiilis.

Posted on trustmary

Karola Grönlund

Pääkaupungin turvakoti ry • Helsinki
1 years ago

Saamamme palvelu oli seikkaperäistä, asiantuntevaa, huolellista ja hyvin asioihin perehtyvää. Yhteinen työskentelymme oli pitkäjänteistä. Meklari teki työnsä loppuun asti hyvällä ammattitaidolla.

Posted on trustmary

Taru Immonen

AsOy Parantolanhaka • Hyvinkää
1 years ago

Kaikki sujui kuten sovittiin. Saimme kattavan listauksen alueen isännöintipalvelun tarjoajista. Hallitus valitsi listalta ehdokkaat, joilta halusimme tarjouksen. Meklarit toimittavat ja ottivat vastaan tarjoukset ja tekivät saaduista tiedoista vertailukelposen tietopaketin, josta hallituksen oli helppo jatkaa muutamien kiinnostavien kanssa haastatteluihin ja valintaan. Omin voimin toteutettuna prosessi olisi vienyt aikaa paljon enemmän. Ja Isännöintimeklarit saivat vastauksista vertailukelpoisen tietopaketin. Suosittelen!

Posted on trustmary

Pauliina

1 years ago

Helppo prosessi hallitukselle ja asiantuntevasti ohjattu kilpailutus.

Posted on trustmary

Laura Pyykkö

Tampere
2 years ago

Isännöintimeklari oli taloyhtiön tukena ja apuna koko prosessin ajan. 10/10 ja Terholle erityiskiitos kärsivällisyydestä.

Posted on trustmary

Mikko Kiertonen

As. Oy Espoon Pikku Apollo • ESPOO
2 years ago

Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja ripeää. Saimme erittäin pienellä vaivalla ja edullisesti useita hyviä tarjouksia. Lopputulos oli varmasti parempi mihin olisimme omin voimin pystyneet.

Posted on trustmary

K Niemeläinen

AsOy Pengerkatu 27 • Helsinki
2 years ago

Palvelu on erittäin hyödyllinen, asiointi on helppoa, tulokset esitetty selkeästi ja lisäksi hinta-laatu-suhdekin on kohdallaan.

Posted on trustmary

Mirjam Nordström

As. Oy Matinpuronpuisto 5 • Espoo
2 years ago

Kaikki toimenpiteet tehtiin huolella ja niistä oli suuri apu uutta isännöitsijää valitessa. Hyvää asiakaspalvelua

Posted on trustmary

Sirpa Halmela

As Oy Lentokapteeninkuja 1 • Helsinki
2 years ago

Isännöinnin kilpailuttaminen on ammattitaitoista ja hallitukselle vaivatonta palvelua

Posted on trustmary

Jyrki Kiihamäki

As Oy Satakallio • HELSINKI
2 years ago

Saamamme palvelu oli asiallinen ja tehokas. Isännöinnin tehtävävaatimusten ja etenkin taloyhtiökohtaisten tarpeiden määrittelyt saimme tehtyä sujuvasti meklaripalvelun avulla. Meidän ei tarvinnut keksiä pyörää uudestaan. Myös vastausten yhteenveto ja vertailu toimi hyvin.

Posted on trustmary

Juha Vartiainen

Espoo
2 years ago

Isännöinnin kilpailutus oli hallitukselle erittäin vaivatonta, ja säästi meiltä kymmeniä tunteja aikaa. Kilpailutusraportti oli erittäin selkeä ja informatiivinen, raportin perusteella meidän oli hyvin helppoa valita uusi isännöitsijä - ja vielä luottavaisin mielin, että valinta myös osui oikeaan, koska tarjousten tarkka ja monipuolinen vertailu ja kunkin hyvät ja huonot puolet oli meidän puolesta mietitty valmiiksi. Hallituksen enemmän pohdittavaksi jäi oikeastaan vain henkilökemioiden natsaaminen ehdokkaiden kanssa :) Kaiken kaikkiaan erinomainen palvelu, ja ehdottomasti hintansa väärti vaikkei edes kallis ollutkaan :)

Posted on trustmary

Kaj Illman

As Oy Helsingin Talvitammi • Helsinki
2 years ago

Meklari Terho Kontioinen ohjasi ja evästi hallitusta koko prosessin ajan ja pyrki kanssamme meille parhaaseen lopputulokseen.

Posted on trustmary

Markku Mikkola

2 years ago

Selkeä, kattava palvelupaketti, johon saatavana joustavasti lisäpalveluja yhtiön / kilpailuttajien tarpeiden mukaan. Nopea, ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

Posted on trustmary

Hallituksen jäsen

Vantaa
2 years ago

Palvelu oli asiallista, selkeätä, sujuvaa ja helppoa. Ehkä vielä tarkemmin olisi voinut selostaa prosessin etenemisen loppuun asti. Yhteenveto tarjouksista oli suht selkeä. Voin lämpimästi suositella hallituksille, jotka haluavat päästä kilpailutuksen alkuvaiheen vaiheista helpommalla.

Posted on trustmary

Jarno Parviainen

As.Oy Kanneltie 7&10 • Helsinki
2 years ago

Palvelu oli joustavaa ja nopeaa. Myös hintaa voi pitää edullisena. Yhteenvedot tarjouksista olivat kattavat ja monipuoliset. Pystyimme yhteenvetojen avulla hyvin päättämään, minkä toimijoiden kanssa keskustella jatkosta.

Posted on trustmary

Aarne Puisto

As. Oy Havukoskenaukio • Vantaa
2 years ago

Kokemus Isännöintimeklarin toteuttamasta kilpailutuksesta oli kaikkinensa erittäin positiivinen. Isännöintimeklarin suunnalta oltiin säännönmukaisesti yhteydessä kilpailutuksen edistymisen suhteen ja taloyhtiö pidettiin hyvin ajan tasalla. Palvelu oli oli muutoinkin laadukasta ja joustavaa.

Posted on trustmary

Jari Yltävä

As Oy yrttikallio • Tampere
2 years ago

Palvelu helpotti isännöitsijän vaihtamista ja antoi hyvin tukea maallikko hallitukselle. Moni asia olisi jäänyt huomaamatta ilman palvelua. Palvelun avulla saimme kilpailutettua isännöitsijät ja isännöintimeklarin haastattelu tuki auttoi meitä kysymään oikeat kysymykset valinta vaiheessa.

Posted on trustmary

Pauli Sinivuori

As Oy Keskilaiva • Espoo
2 years ago

Mielestäni hyvä palvelu ja auttaa tasapäistämään isännöintipalveluiden tarjoukset vertailukelpoisiksi. Prosessia ja työkaluja voisi vielä hieman hioa ja paketoida myös hinnoitteluun "avaimet käteen" kokonaisuuden hinta-arvion. Taloyhtiö saa palvelun kautta luottoa siihen, että yritysten taustojen puolesta perusasiat ovat kunnossa ja palveluita työkseen vertaileva asiantuntija auttaa lukemalla sopimukset läpi ja kertoo jos niissä on jotain puutteita tai muuten huomautettavaa.

Posted on trustmary

Pekka Allonen

As. oy Fredrikinkatu 59 • Helsinki, Kamppi
2 years ago

Isännöintimeklarin käyttö selkeytti ja helpotti hallituksen työmäärää kilpailutuksessa. Saimme käyttöömme hyödyllistä materiaalia kilpailutuksen jokaisessa vaiheessa, valittaessa toimistot tarjouspyyntövaiheessa, shortlistatessa toimistot haastatteluihin, isännöintimeklari oli myös mukana itse haastatteluissa ja vielä itse lopullisessa yhteenvetovaiheessa, jonka jälkeen hallitus teki lopullisen päätöksen. Hallitus koki, että sai tarvittavan vastineen rahoilleen käyttämällä meklaria.

Posted on trustmary

Patrik Wikberg

3 years ago

Isännöintimeklarit toivat asiantuntemustaan ja valmiita asiakirjapohjia prosessiin jonka ansiosta kilpailutus sujui hyvin. Pelkän hallituksen tiedoilla olisimme voineet vetää prosessin läpi, mutta siihen olisi palanut paljon enemmän aikaa ja siitä huolimatta emme olisi saaneet siitä yhtä hyvää.

Posted on trustmary

Sami Kuivalainen

KOY Iso Roobertinkatu 20-22 • Helsinki
3 years ago

Toimeksianto sujui kaikin puolin hyvin.

Posted on trustmary

Piritta Ruutikainen

As Oy Lehmipolku 1 • Vantaa
3 years ago

Olemme todella tyytyväisiä, että päädyimme valitsemaan isännöintimeklarin sen sijaan, että olisimme itse tehneet kilpailutuksen. Säästimme paljon aikaa ja vaivaa, sekä emme missään tapauksessa olisi pystyneet suorittamaan kilpailutusta niin laadukkaasti kuin isännöintimeklari sen teki. Raportti oli hyvin ja selkeästi laadittu, mikä auttoi meitä etenemään haastateltavien valinnassa. Haastattelussa käytimme isännöintimeklarin laatimia kysymyksiä, jotka kuljetti haastattelua eteenpäin ja auttoi meitä tekemään hyviä havaintoja haastateltavista.

Posted on trustmary

Westerholmg@gmail.com

As Oy Kotikontu • Helsinki 00100
3 years ago

Easy, effective and structured process to select the right one from many candidates. Pleasant service, easy to do business with.

Posted on trustmary

Anne

Helsinki
3 years ago

Ammattitaitoista, nopeaa, faktat faktoina-palvelua. Jämptiä ja asiantuntevaa.

Posted on trustmary

Tarja Elonen

Asunto Oy Kevätrinne • Porvoo
3 years ago

Hallituksemme päätös käyttää Isännöintimeklari Oy:n palveluita oli ehdottomasti kerrassaan oiva päätös. Pavelu vastasi enemmän kuin hyvin lupauksia, kaikilta osin. Yhteydenpito oli helppoa, vastaukset kysymysksiimme tulivat nopeasti, käyttökelpoiset mallipohjat mm. tarjouspyynnön tekemiseksi oiva, raportointi tulleista tarjouksista täsmällistä ja selkeää. Opastus ja neuvot ”kullan arvoisia”. Käytimme lisäpalveluista apuna isännöinnin haastattelupakettiä, mikä osoittautui erinomaiseksi työkaluksi. Käytimme myös lisäpalvelun isännöintisopimuksen tarkastamiseksi, jotta voitiin varmistaa sen olevan tarjouspyynnön mukainen. Näitä lisäpalveluita suosittelen kaikille, jotta lopputos olisi paras mahdollinen. Koko hallituksemme kiittää lämpimästi Isännöintimeklari Oy:tä loistavasta palvelusta

Posted on trustmary

Ilkka Valkama

AsOy Eteläinen Hesperiankatu 20 • Helsinki
4 years ago

Palvelu tuntui asiantuntevalta, vertailuraportit olivat selkeitä ja pistetysten perustelut tuntuivat järkeviltä.

Posted on trustmary

Pirjo Knuuttila

Espoo
4 years ago

Vasteajat olivat hyvät ja työ perusteellista.

Posted on trustmary

Susanna Pimenoff

As Oy Hirsipadontie 3 • Helsinki
4 years ago

Meklari antoi meille selkänojan, jonka turvin isännöitsijän valintaprosessi oli helpompaa toteuttaa. Olisin kuitenkin toivonut selkeämpää prosessikuvausta eri työvaiheista ja niiden edellyttämistä toimenpiteistä. Tämän voisi toteuttaa visuaalisesti mind-map tyyppisesti tai insinöörimäisillä laatikoilla. Aikatauluun on syytä varata reilusti aikaa (minimi 3 kk), koska kaikkien osallistaminen, tarjouksiin liittyvien lisäkysymyksien vastaamiseen ja suosittelijoiden käyttöön kuluu yllättävän paljon aikaa. Aikaa tarvitaan myös valintapäätöksestä sopimuksen allekirjoittamiseen, tiedottamiseen ja asiakirjojen siirtoon vähintään 2-4 viikkoa.

Posted on trustmary

Olli Pekkanen

As.Oy Pohjoiskaari 21 • Helsinki
4 years ago

Taloyhtiön isännöinnin vaihdossa on monta asiaa, jotka on otettava huomioon uutta isännöintitoimistoa valittaessa. Asiaan perehtyneestä ammattilaisesta on suuri apu tässä tilanteessa. Tämä osoittautui todeksi, kun Lauttasaaressa sijaitseva 16 asunnon taloyhtiömme päätti 2019 kilpailuttaa isännöinnin hoidon. Saimme Isännöintimeklarilta juuri sitä apua, jota tarvitsimme. Kaikki sujui joustavasti ja sovitun aikataulun mukaan. Isännöinti on taloyhtiölle merkittävä asia, joten uutta valittaessa kannattaa ehdottomasti käyttää asiantuntijaa apuna.

Posted on trustmary

Jutta Kohonen

As Oy Valkoinen Lähde • Vantaa Finland
4 years ago

How easy it was, we are not familiar with all the aspects you have to take care of while tendering so it was great to have someone who knows these things so well :)

Posted on trustmary

Leif Palin

As Oy Stallbacken Bst Ab
4 years ago

Valmis konsepti ja tieokanta, josta pienessä ajassa löytyy hyviä ehdokkaita. Laadukas tuki valmisteluvaiheessa, ja hyvät valmiit prosessit valinnan läpiviemiseksi. Ehdottomasti paras tapa lähteä valitsemaan uutta isännöitsijää kun aikataulu on tiukka.

Posted on trustmary

Tomi Mattila

As Oy Ristonsato • Vantaa
4 years ago

Saimme todella hyvän tuen tehdessämme päätöksiä isännöinnin jatkamisesta. Yhtiönne pohjatyö oli tosi hyvin ja perusteellisesti tehty.

Posted on trustmary

Irma Vuori

As. Oy Espoon Iltarusko • Espoo
4 years ago

Toimi lupausten mukaisesti ja aktiivisesti.

Posted on trustmary

Taina Turtiainen

As Oy Helsingin Kallioharjanne • Helsinki
5 years ago

Olen suositellut Isännöintimeklarit Oy:n palveluja myös muille taloyhtiöille. Taloyhtiön hallitus sai osaavaa ja asiantuntevaa palvelua, yhteydenottoihin vastattiin nopealla aikavälillä. Saimme käyttöömme kilpailutuksesta yhteenvedon, josta oli helppo ja nopea löytää juuri meille sopiva isännöintitoimisto. Olemme erittäin tyytyväisiä Isännöintimeklarit Oy:n toimintaan, tulemme tarvittaessa käyttämään heidän palveluja jatkossakin.

Posted on trustmary

Sonja Mamia

As Oy Rastilankallio, • Helsinki
5 years ago

Isännöitsijän vaihdos vaikutti työläältä prosessilta, joten päätimme hallituksen kesken käyttää ulkopuolista palvelua. Tutustuimme netin kautta eri vaihtoehtoihin ja otimme yhteyttä Isännöintimeklariin. Yhteistyö Isännöintimeklarin kanssa helpotti prosessia todella paljon. He tekivät suuren taustatyön ja huolehtivat isännöinnin kilpailutuksesta, jolloin hallituksen tehtäväksi jäi vain lopullisen valinnan tekeminen. Koko hallitus on ollut tyytyväinen saumattomaan yhteistyöhön. Isännöintimeklari teki kaiken minkä lupasivat, ja se helpotti hallituksen urakkaa todella paljon.

Posted on trustmary

Juhani Veikkolainen

Asunto Oy Varikonhaka • Jyväskylä
5 years ago

Isännöintimeklari kilpailutti meille isännöinnin ja kiinteistönhuollon. Heidän kanssaan oli helppo asioida, ja asiakaspalvelu oli täydellistä. Heiltä sai palvelua myös asioissa, joista emme olleet etukäteen sopineet. Yhteistyön tuloksena olemme saaneet taloyhtiön talouden nousuun. Olen kertonut hyvästä palvelusta myös muiden taloyhtiöiden puheenjohtajille.

Posted on trustmary

Sirpa Halmela

As Oy Vartioharjuntie 2-6 • Helsinki
5 years ago

Isännöintimeklarin toteuttamasta isännöinnin kilpailutuksesta on ollut todella paljon hyötyä. He tekivät kattavan taustatyön ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä. Saimme käsiimme yhteenvedot, joissa eri isännöintitoimistoja oli pisteytetty. Isännöintimeklari huolehti omatoimisesti myös haastattelujen järjestämisestä, jolloin pystyimme hallituksessa keskittymään haastateltavien vastauksiin. Olemme erityisen tyytyväisiä asiantuntemukseen ja ammattitaitoon, joilla tarjouksia käsiteltiin.

Posted on trustmary

Saila Uusnäkki

Helas ry • Helsinki
5 years ago

Saimme hoidettua isännöinnin kilpailutuksen kätevästi Isännöintimeklarin avulla. Heillä on alan kokemusta vuosikymmenten takaa, ja he osaavat päivittää osaamistaan tämän päivän tarpeisiin. He osasivat vastata kattavasti kysymyksiimme ja koen, että heihin on helppo ottaa tarvittaessa yhteyttä myös yhteistyön päätyttyä.

Posted on trustmary

Timo Haukilahti

As Oy Espoon Emilia • Espoo
5 years ago

Isännöintimeklarin toteuttama isännöinnin kilpailutus oli täydellinen onnistuminen, joka ylitti odotukset. Valittu isännöitsijä on myös parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelen Isännöintimeklaria lämmöllä kaikille taloyhtiöille, joissa tavalla tai toisella tuskaillaan isännöinnin kanssa. On yllättävän tärkeä päätös, kenen hoidettavaksi antaa koko elämänsä suurimman omaisuuserän.

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.