Hammasasema Aldente

4.81 (228)
Mikä on Hammasasema Aldente ?

Otamme kaikki tarpeesi ja toiveesi huomioon, jotta löydämme oikean hoitosuunnitelman juuri sinulle!

Onko Hammasasema Aldente :sta turvallista ostaa?

Katso alla, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

PH
Paula Hietanen

Masku

1 kuukautta sitten

Luin hyvän arvostelun ja päätin enkä ole katunut.työ suoritettiin ilman kipua ja asiantuntemuksella. Uudenlaiset koneet antoivat tarkan tiedon hampaitteni tilasta. Jo ensi tapaamisessa sain syvän luottamuksen tunteen.

Jätetty
MH
Mikko helenius

1 kuukautta sitten

Erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja tuntu siltä että Anton välittää kokonaisvaltaisesti potilaastaan.

Jätetty
Reija Haapsaari

1 kuukautta sitten

Edellisestä hammaslääkärikäynnistäni oli luvattoman pitkä aika julkisella puolella saamani huonon kokemuksen vuoksi. Nyt tein onneksi oikean valinnan, kun varasin ajan Aldentesta. Pelkoni kohdattiin lämmöllä ja Anton sanoitti toimenpiteet selkeästi ja rauhallisesti. Tarkastuksen kruunasi ihana Sulo-koira, jota sain silitellä sylissäni koko käynnin ajan! Täällä todella välitetään asiakkaasta.

Jätetty
JA
Jouni Aaltonen

Masku

1 kuukautta sitten

Palvelu oli asiallista ja potilasta oikeasti kuunneltiin

Jätetty
Kannika Saenwangsri

2 kuukautta sitten

Kävin ekan kerran Hohteessa hampaiden konsultaatiossa. Olen saanut hoidon suunnitelman mukaan, koko prosessin aikana sekä hinta arviot. Se oli kyllä mielenkiintoista. Rutiinilla jonkin verran vaikea, esim. ruokailua ja juominen, kun kalvot pitää aina poistaa ruokailun ajaksi, mutta kyllä siihen hyvin tottui. Kontrolli käynnit olivat aktiiviset. Lääkäriltä voi aina kysyä ja häneltä sai neuvoja kotihoidon varten kun tarve oli. Hoidot meni hyvin ja olen tyytyväinen. Invisilight on hyvä vaihtoehto oikomishoitona. Minun mielestäni invisilign on nopeampi ja parempi tekniikka nykyään. Lopputulokset sain nauraa ja hymyillä enemmän kuin ennen. Kiitos paljon Antonille. 🙏🏻 T: S. Kannika

Jätetty
Dr. CJ Au

3 kuukautta sitten

Had a dental consultation with Dr. Anton Mustonen. He’s really good - detailed and patient. He only recommends what you need not what he wants to sell. Highly recommend !!

Jätetty
I
Iida

Turku

3 kuukautta sitten

Arvosana tuli sen perusteella kuinka hyvin minut ja pelkoni otettiin huomioon vastaanotolla. Minua oli vastassa ammattilaiset jotka kertoivat koko ajan mitä tekevät. Tuli sellainen olo että uskaltaa tulla vielä uudestaan.

Jätetty
Review Diva

3 kuukautta sitten

I highly recommend this company! They are the best in the industry and who I refer my friends to.

Jätetty
Garrett Fromme

3 kuukautta sitten

I was out of the country on business. When I started to have serious tooth pain. Almost enough to go back home. I talked to several dentists and they wouldn't get me in. I felt put off, like they didn't care. This one was very busy, but after talking to them for a moment, they made time after hours and took care of the abscess. Totally recommend. Super nice. Supreme customer service!

Jätetty
Roope Plihtari

Turku

3 kuukautta sitten

Olen ensimmäisen vuoden opiskelija ja sain hyvin ammattimaista kohtelua vierailullani. Anttonista huomasi hänen aidon halun auttaa ihmisiä ja hänen ammattimaisen asenteen.

Jätetty
SM
Sami Mäenpää

Turku

4 kuukautta sitten

Nykypäivänä kun kaikilla on hirveä kiire, eli ”äkkiä äkkiä, vauhti korjaa virheet” mentaliteetti, Anton otti minut asiakkaana vastaan nyt, ja tässä olet sinä, ja minä keskityn vain sinun huoliin ja vaivoihin. Arvostan sataseittemänsataa paljon 👍

Jätetty
EE
Emmi

4 kuukautta sitten

Ystävällinen henkilökunta ja lääkärin asiantuntevuus tekivät konsultaatiokäynnistä onnistuneen. SmileDay tapahtuma oli kiva.

Jätetty
RL
Remo Lind

Turku

5 kuukautta sitten

Olin toista kertaa vierailemassa alan opiskelijana hammasasema aldentessa seuraamassa hammaslääkäri Anton Mustosta, ja sain tosi kattavan kuvan hammaslaminaattien teosta. Anton on mainio opettaja ja kannusti minua kysymään paljon kaikesta. Vierailuni oli tosi ansiokas ja olen kiitollinen koko hammasasema aldentelle siitä että sain uudelleen tulla oppimaan!

Jätetty
Noora Kurki

5 kuukautta sitten

Tarkastus toteutui asiantuntevalla ja rennolla otteella. Kiireetön ja lämmin vastaanotto.

Jätetty
JJ
Jani Jalava

Turku

5 kuukautta sitten

Tuli tunne että suuni oli hyvissä käsissä.

Jätetty
CC
Chadja

Turku

6 kuukautta sitten

Minun on aikaisemmin ollut vaikea sitoutua hammaslääkärissä käymiseen, sillä kokemuksia varjostaa hyvin traumaattiset kokemukset hammaslääkärikäynneistä, jotka aiheuttivat sen, etten vuosiin uskaltanut mennä hammaslääkärin vastaanotolle muuta kuin jos kärsin aivan sietämättömästä hammassärystä. Jotkut hammaslääkärit ovat heittäneet suun tilanteeni vuoksi kirveen kaivoon ja sanoneet että tilanne on päässyt todella huonoksi ja antaneet ymmärtää ettei tilanne tulisi enää paranemaan. Olen potenut pitkään häpeää hampaideni vuoksi enkä kehtaa hymyillä. Tänään kuitenkin teillä Aldentessä käydessäni, en ollut uskoa silmiäni tai kuulemaani kun kohtelitte minua niin lempeästi ja ymmärtäväisesti pelkoni huomioiden ja otitte tarpeeni huomioon ilman, että tuomitsette minua suuni tilanteesta. Nyt minun on helppo sitoutua hoitoon eikä minun tarvitse enää pelätä tai hävetä. Anton on erittäin ammattitaitoinen hammaslääkäri isolla H:lla ja juuri oikeassa ammatissa! Lähdin vastaanotolta iloisena ja toivoa täynnä. Kiitoksia teille! Ansaitsisitte arvosanaksi enemmän kuin numeron 10.

Jätetty
SM
Sirkka Liisa Miikkala

Masku

6 kuukautta sitten

Asiantunteva ystävällinen palvelu!

Jätetty
S
Sirpa Kananen

Turku

6 kuukautta sitten

Anton Mustonen oli miellyttävä ja ammattitaitoinen Hän kertoi mitä seuraavaksi hän tekee.Kyseli välillä pärjääkö minä?.Potilaasta välittävä hammaslääkäri.Hammashoitaja oli myös mukava.Tunsin olevani osaavissa käsissä.

Jätetty
TT
Terttu

Masku

7 kuukautta sitten

Jo ajanvaraus toimi hyvin, takaisinsoittotyyliin. Vastaanotolla minulle näytettiin hammaskuvat ja selitettiin niin, että varmasti ymmärsin asian. Hoitotuolissa asento oli miellyttävä, ei tarvinnut olla jalat lähes kohti kattoa. Koin myös suuta auki pitävien tukien käytön hyväksi: ei tarvinnut miettiä onko suu liian paljon vai liian vähän auki. Toimenpidettäkin selostettiin, joten tiesin "missä mennään". Minut siis otettiin tosi hyvin ja ystävällisesti huomioon. Koin saavani erinomaista hoitoa.

Jätetty
TL
Tuija Leino

Masku

7 kuukautta sitten

Kaikki sujui oikein hyvin ja sain riittävästi tietoa kaikissa vaiheissa.

Jätetty
RL
Remo Lind

Turku

7 kuukautta sitten

Olen hammaslääketieteen opiskelija ja kävin tutustumassa työhön seuraamalla hammaslääkäri Mustosta päiväksi. Koko Aldenten porukka oli erittäin mukava ja hoito vaikutti laadukkaalta. Kaikki asiakkaat olivat tyytyväisen oloisia ja erityisesti hammaslääkäri Mustosen tapa vuorovaikuttaa asiakkaiden kanssa oli mallikasta.

Jätetty
AA
Aleksi

Turku

7 kuukautta sitten

Erinomainen ja asiakasystävällinen palvelu! Tunsin tulevani arvostavasti kohdatuksi, kun hoitotoimenpiteet aina kerrottiin ja vointiani kyseltiin.

Jätetty
EE
Eija

Varsinaissuomi

7 kuukautta sitten

Hoito oli joka kerta huolellista,tarkkaa,kivutonta. Minulle tehtiin iso remontti(pari implanttia puuttuvien tilalle,kruunuja ja posliinipinnotteita kuluneisiin hampaisiin sekä oikominen),joka oli kyllä hintava ja raskaskin pitkine istuntoineen mutta aina kivutonta. Ja lopputulos oli kaunis ja toimiva! Voi hymyillä häpeämättä ja rouskuttaa porkkanoita ja pähkinöitä! Olen tosi tyytyväinen! Hoitolassa oli myös kiva käydä koska henkilökunnan kesken tuntui olevan hyvä henki. Kiitos!

Jätetty
Inki Pelkonen

Turku

7 kuukautta sitten

Olen ensimmäisen vuosikurssin hammaslääketieteen opiskelija ja kävin Aldentessa vierailulla. Huomasin vierailuni ainana, että potilaat kohdattiin rauhassa ja heidän mahdolliset huolensa ja toiveensa otettiin hyvin huomioon. Yleinen ilmapiiri vastaanotolla on rento ja turvallinen.

Jätetty
NN
Nicholas

7 kuukautta sitten

I felt cared for by a real professional. Aitoa välittämistä ja todella ammattimaista.

Jätetty
Taina Puuri

7 kuukautta sitten

Vuosia hammaslääkäriä pelänneenä olen erittäin tyytyväinen Anton Mustosen huomioivaan toimintaan. Asiakkaan tuntemuksia kunnioitetaan. Nykyään käynkin säännöllisesti hammaslääkärissä ja aina hyvillä fiiliksillä. Lämmin suositus!

Jätetty
T
Taina Puuri

Nousiainen

7 kuukautta sitten

Olen käynyt Aldentessa jo pitkään ja aina on ollut mukava käydä. Viimeksi korjattiin pahasti haljennut hammas. Vaikka välillä tuntui että kaikki hammaslääkäriin huoneessa olevat instrumentit oli mun suussa niin puudutuksen jälkeen olo oli heti hyvä ja kipuja ei juuri ollenkaan. Odotin monen päivän särkylääkkeen syömistä mutta otin vain yhden samana päivänä ja siinä kaikki. Uusi purupinta tuntuu kuin... ei miltään tai ehkä paremmin sanottuna kuin oma hammas. Kiitos ja tulen jatkossakin käymään Aldentessa.

Jätetty
MM
merja

turku

7 kuukautta sitten

palvelu oli ystävällistä ja asiakas otettiin huomioon rauhallista ja hyvin kerrottiin mitä ja miten tapahtuu hetki hetkeltä. mainio paikka hammaslääkärinpelkääjille.

Jätetty
SE
Satu Etupaltta

Masku

7 kuukautta sitten

Hyvän palvelun, hyvien ammattilaisten ja kivuttoman hoidon takia.

Jätetty
Elisa Farneti

8 kuukautta sitten

Ystävällistä ja joustavaa palvelua!

Jätetty
TT
Tuula

Paimio

8 kuukautta sitten

Mukava ja asiantunteva henkilökunta. Aldentessa otetaan huomioon asiakas kokonaisvaltaisesti.

Jätetty
Maisa Rehula

8 kuukautta sitten

Olen todella hammaslääkäripelkoinen mutta Anton hoiti homman kotiin täydellisesti! Taisin nyt löytää oman vakituisen hammaslääkärini täältä Maskusta!

Jätetty
jani juhola

8 kuukautta sitten

Hammaslääkäri kammoisena, suosittelen tätä paikkaa. Pelko otettiin hyvin vastaan, sekä kerrottiin mitä seuraavaksi tapahtuu. 4 viisaudenhammasta köyhempänä kotiin. 😎

Jätetty
MM
Malmberg Mikko

Piikkiö

8 kuukautta sitten

Välittävää ja henkilökohtaista palvelua. Asiakas keskiössä.

Jätetty
OO
Otto

Turku

8 kuukautta sitten

Hyvä palvelu ja erittäin "mukava" käynti vaikka viisuri revittiinkin pois. Kiitos:)

Jätetty
TT
Tiina

9 kuukautta sitten

Ystävällinen ja laadukas palvelu.

Jätetty
EV
Elina Virtanen

Masku

9 kuukautta sitten

Hyvin ammattitaitoista ,tarkkaa ja huolellista työtä.Palvelu oli ystävällistä.Hammashuollon aikana selostettiin mitä ollaan tekemässä.Hammaslääkärissä käyntiä ei todellakaan tarvitse pelätä,puudutusta saa ja vointia kysellään .Kolme haljennutta hammasta nyt hoidettu,pelastettu😁Positiivista myös että löytyy yllin kyllin ilmaisia parkkipaikkoja ,yksi stressi vähemmän.

Jätetty
RJ
Ranta Juha

Turku

10 kuukautta sitten

Hyvä palvelu asian tunteva lääkäri

Jätetty
M
Minna

Masku

10 kuukautta sitten

Ajan sai nopeasti, ja palvelu oli todella hyvää ja asiantuntevaa. Vahva suositus!

Jätetty
Elina Kairinen

11 kuukautta sitten

Esitutkimus tehtiin kattavasti. Hampaiden tilanne selitettiin niin, että asiakas varmasti ymmärsi. Ei siis hammasteknistä jargonia ja lasku perään, vaan todella helppotajuinen katselmus hampaiden kuntoon ja tarvittaviin toimenpiteisiin. Erittäin miellyttävä ja asiakaslähtöinen palvelu. Jos pelottaa tai ei kestä kipua, ei tarvitse kuin sanoa ja asia tulee huomioiduksi.

Jätetty
Hannu Helkavuori

12 kuukautta sitten

ammattitaito korkeaa tasoa, yksilöllistä potilaan tilanteen huomioivaa. tuntee olevansa turvallisissa käsissä. iloista meininkiä ei ammattiväsymystä ilmassa, todella suosittelen.

Jätetty
JJ
Joannah

Turku

1 vuotta sitten

The dentist and assistant are friendly and professional. The dentist explains everything well to the client.

Jätetty
Kannika Saenwangsri

1 vuotta sitten

Kävin ekan kerran Hohteessa hampaiden konsultaatiossa. Olen saanut hoidon suunnitelman mukaan, koko prosessin aikana sekä hinta arviot. Se oli kyllä mielenkiintoista. Rutiinilla jonkin verran vaikea, esim. ruokailua ja juominen, kun kalvot pitää aina poistaa ruokailun ajaksi, mutta kyllä siihen hyvin tottui. Kontrolli käynnit olivat aktiiviset. Lääkäriltä voi aina kysyä ja häneltä sai neuvoja kotihoidon varten kun tarve oli. Hoidot meni hyvin ja olen tyytyväinen. Invisilight on hyvä vaihtoehto oikomishoitona. Minun mielestäni invisilign on nopeampi ja parempi tekniikka nykyään. Lopputulokset sain nauraa ja hymyillä enemmän kuin ennen. Kiitos paljon Antonille. 🙏🏻 T: S. Kannika

Jätetty
Tanja Kärri

1 vuotta sitten

Selena on todella tehokas ja hyvä! Hampaani ovat puhtaat ja voin hyvin. Kiitos Selena!!

Jätetty
Teemu Pasanen

1 vuotta sitten

ystävällinen ja asiantunteva palvelu

Jätetty
wissal bo

1 vuotta sitten

Oikein mukava käynti ja hyvää palvelua!

Jätetty
Markus

1 vuotta sitten

Ennen käyntiä jännitti, mutta käynnin jälkeen tuli varmempi olo. Suunnitelmallisuus ja asiantuntijuus tekivät vaikutuksen.

Jätetty
Perttu Toppari

1 vuotta sitten

Erittäin asiantunteva ja ihmisläheinen palvelu. Aldenten löytämisen jälkeen hammaslääkärikäynneistä on tullut miellyttäviä. Tuolissa on mukava rentoutua kun kaikesta huomaa, että suussa tapahtuvat toimenpiteet tehdään viimeisen päälle huolellisesti. Ajat on aina saanut vaivattomasti sovittua.

Jätetty
HL
Harri Leino

Masku

1 vuotta sitten

Laadukasta työtä ja mukava henkilökunta.

Jätetty
Jenni Silfver

1 vuotta sitten

Iso suositus 👍🏼 Ystävällistä ja ammattimaista palvelua. Hampaat tuli kuntoon ja nyt kehtaa taas hymyillä suu auki, kun on kauniit valkoiset ja suorat hampaat!

Jätetty
Taina Puuri

1 vuotta sitten

Vuosia hammaslääkäriä pelänneenä olen erittäin tyytyväinen Anton Mustosen huomioivaan toimintaan. Asiakkaan tuntemuksia kunnioitetaan. Nykyään käynkin säännöllisesti hammaslääkärissä ja aina hyvillä fiiliksillä. Lämmin suositus!

Jätetty
Minna Ruokonen

1 vuotta sitten

Olen saanut laadukasta hoitoa ja hyvää palvelua joka kerta. Oikomishoidon myötä kipeät ja jäykät leukanivelet ja niska/päänsäryt ovat poistuneet lähes kokonaan. Purenta on huomattavasti muuttunut paremmaksi ja suu voi kokonaisuudessaan paremmin.

Jätetty
J
Jasmin Syrjälä

1 vuotta sitten

Ammattitaitoinen ja asiakkaan tarpeet huomioiva henkilökunta.

Jätetty
Sami Roos

Turku

1 vuotta sitten

Mustoselle ensikerralla saapuessa vastaanotto oli todella lämmin, sekä huomasin että häntä kiinnosti heti mitä minulle yleisesti kuuluu? Elämäntilanne, vointi jne jne. Paras hammaslääkäri kenellä olen ikinä käynyt 👍👍 Sain ensimmäisestä käynnistä hyvän askeleen lopettaa nuuskan käytön 4-5v käyttänyt lähes joka päivä. Sekä tupakanpoltto myös loppunut kiitos 😎

Jätetty
KK
Kirsi

Turku

1 vuotta sitten

Kiitos Anton Mustoselle ihanasta uudesta hymystä! En ymmärtänytkään miten suuri vaikutus on hymyllä, jota ei halua peitellä. <3 Kaikki kalvo-oikomisesta hampaiden muotoiluun on sujunut erinomaisen hyvin. Vastaanotoilla on ollut rauhallinen tunnelma. Luottavainen ja turvallinen olo tuli jo heti ensikäynnillä. :)

Jätetty
Sariella Koski

1 vuotta sitten

Niklaksen hammaskiven poisto oli todella tarkka mutta kivuton. Nyt on taas kiiltävät ja puhtaat hampaat. Kokoajan tiesin mitä tapahtuu ja suuhygienisti kyseli usein miltä tuntuu ja tarvitsenko taukoa. Sain hyviä vinkkejä myös hampaiden kotihoitoon. Iso suositus varsinkin pelko potilaille😊.

Jätetty
esko luukkonen

1 vuotta sitten

Oikein mukava käynti. Mukava hammaslääkäri ja suuhygienisti. Suosittelen!

Jätetty
Jenna Ilona Virtaanvuo

1 vuotta sitten

Suuhygienisti käynti oli miellyttävä! Erittäin hellävarainen ja ystävällinen palvelu😊

Jätetty
EK
Eeva Koivisto

1 vuotta sitten

Mukavasti ja nopeasti sain lohjenneen, huonon hampaan vaihdettua hohtavaan posliiniin!

Jätetty
JO
Jari Oksanen

1 vuotta sitten

Kokonaisvaltaisin hammastarkastus, minkä olen saanut. Erittäin asiakaslähtöinen palvelu

Jätetty
VP
Ville Pirhonen

1 vuotta sitten

En ollut koskaan aikaisemmin ajatellutkaan hampaideni oikaisua, hymyilyt oli hymyilty 38 vuotta suu visusti supussa, hampaita näyttämättä. Tämä kaikki kuitenkin muuttui kun tapasin Anton Mustosen, Anton kysyi ensimmäisen hammastarkistuksen yhteydessä ohimennen, että olenko koskaan ajatellut hampaideni oikaisua? Silloin ajattelin ensimmäistä kertaa sitä, että olen varonut hymyäni jo pikkuisen liian kauan. Kaikki hoidot sujuivat ilman jännittämistä, koska kaikki toimenpiteet kerrottiin ja avattiin toiminnan ohessa hoidettavalle. Ohjeet omahoidosta olivat hyvät ja normaali lievä hammaslääkäripelko loisti poissaolollaan koko prosessin ajan. Hoitojen jälkeen voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen saamaani ammattitaitoiseen hoitoon ja uuteen kauan kadoksissa olleeseen hymyyni 😁 Ville 38v

Jätetty
EK
Erkka Koskimies

1 vuotta sitten

Ammattimainen palvelu viisaudenhampaan poistossa

Jätetty
TM
tarja meri

1 vuotta sitten

Pelkään hammaslääkäriä, mut täällä oli ystävällinen henkilökunta. Ottivat huomioon mun pelkoni. Suosittelen

Jätetty
MK
Mauno Korhonen

1 vuotta sitten

Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Tähän akuuttiin tapaukseen hoidon sain jo seuraavana päivänä heti aamusta.

Jätetty
HV
Heidi Vartiainen

1 vuotta sitten

Hampaiden oikomishoito. Iso suositus, kaikki hoidettu todella hienosti ja kivuttomasti.

Jätetty
HS
Heli Suojanen

Mynämäki

1 vuotta sitten

Ystävällinen, ammattitaitoinen.

Jätetty
MK
Markku Kaukinen

Masku

1 vuotta sitten

Hoito oli ammattitaitoista ja kaikki kerrottiin selkeästi mitä tehdään seuraavaksi. Henkilökunta on erittäin ystävällistä.

Jätetty
CJ
Céline J

1 vuotta sitten

Tosi ammattitaitoinen hammaslääkäri sekä koko henkilökunta. Täällä pidetään hyvin huolta suun terveydestä. Suosittelen kaikille!

Jätetty
NK
Noora Kaukinen

1 vuotta sitten

Palvelu oli neljän viisaudenhampaan poistossa huomioonottava, ystävällistä ja tekeminen oli jännittävässä tilanteessa rauhoittavaa.

Jätetty
MS
Marko Salonen

1 vuotta sitten

Oho! Olipas laajasti tutkittu. Edellisestä kerrasta kun oli hetki... Kattavasti ja perusteellisesti tutkittu ja jatkotoimenpiteet on nyt selvillä. Vahva suositus!

Jätetty
TL
Tuija Leino

1 vuotta sitten

Olin haaveillut oikomishoidosta jo vuosia, mutta perinteinen tapa ei houkuttanut. Hammaslääkärini Anton kannusti minua toteuttamaan haaveeni lähes huomaamattomilla Invisalign-kalvoilla. Hoito sujui hyvin ja olen tyytyväinen tulokseen. Voin suositella Antonia ja hänen tiimiään lämpimästi!

Jätetty
PK
Pekka Koponen

1 vuotta sitten

Minulle hammaslääkäri käynnit ovat tuskaa ja sen takia oli lykkääntynyt niitä vuosia. Kuitenkin kerroin rohkeasti pelosta vastaanotolla ja asiasta keskusteltiin Toimenpiteissä ei kiirehditty ja lisäksi sain lempimusiikkia soimaan. Käsittely oli kivutonta ja uskaltauduin aloittamaan oikomishoidot kalvoilla, jota voin suositella kaikille. Henkilökunta on mukavaa ja ammattitaitoista ja kuulinkin vastaanotolla käyvän asiakkaita ulkomailta saakka. Voin suositella tätä paikkaa.

Jätetty
HL
Henrika Laurila

1 vuotta sitten

Miellyttävä ja kokonaisvaltainen palvelu. Koko ajan pidettiin asiakas perillä missä mennään, mitä tehdään ja toimenpiteiden kustannusarviota, ettei tullut yllätyksenä mikään. Kerrottiin asiakkaalle vaihtoehtoja ja kysyttiin mitä mieltä itse olin suunnitelmasta. Hyvin positiivinen asiakas ja palvelukokemus. Ammattitaitoista ja rauhallista toimintaa kaikinpuolin :) Kiitos.

Jätetty
NW
noora weckström

1 vuotta sitten

Erittäin huomioiva hammaslääkäri sekä tiimi. Jokainen kerta, kun saavun paikalle jännittyneenä, minut vastaanotetaan aurinkoisesti ja kuuntelevasti. Minulle toteutetaan oikomishoitoa, joka sujuu erittäin hyvin ja olen nyt jo tyytyväisempi, kuin koskaan. En malta odottaa lopputulosta! Suosittelen lämpimästi!

Jätetty
AH
Artan Hasani

1 vuotta sitten

Paras Hammaslääkäri, tulen uudestaan

Jätetty
ST
Selena Törmänen

1 vuotta sitten

Hammashoitola, jossa osataan huomioida pelkopotilaat! Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta. Laadukasta hoitoa nykyaikaisella näkemyksellä!

Jätetty
RL
Reijo Lemetyinen

1 vuotta sitten

Tyttäreni hampaiden oikomishoito onnistui täydellisesti. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Ehdottomasti suosittelen.

Jätetty
PO
Päivi Ojanperä

1 vuotta sitten

Sain hyvää hoitoa täällä, suosittelen.

Jätetty
TK
Tuija Kallio

1 vuotta sitten

Hammaslääkäri käynniksi miellyttävä, kerrottiin mitä milloinkin tehdään.

Jätetty
JE
Jere Eskola

1 vuotta sitten

Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen hammaslääkäri.

Jätetty
TK
Tiina Koskinen

1 vuotta sitten

Aivan pakko kehua, laadukasta ja mahtavaa palvelua.

Jätetty
EH
Elisa Honkasalo

1 vuotta sitten

Olen super tyytyväinen! Arvostan hyvää asiakaspalvelua ja fiilistä että henkilökunta tietää mitä tekee. Iso suositus. 🙋🏻‍♀️

Jätetty
TP
Teemu Pasanen

1 vuotta sitten

Hyvä ja asiantunteva palvelu.

Jätetty
TP
Tuula Puska

1 vuotta sitten

En olisi ikinä uskonut, että menen hammaslääkäriin mielelläni, mutta tänne menen. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja asiakkaana tunnen olevani turvallisissa käsissä.

Jätetty
LV
Liisa Vallast

1 vuotta sitten

Olen päässyt vähitellen hammaslääkäripelosta. Täällä saanut ystävällistä ja hyvää hoitoa. Luottamus hoitoihin vahvistunut.

Jätetty
AL
Anna Lemetyinen

1 vuotta sitten

Ihana ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvää palvelua alusta loppuun asti!

Jätetty
HT
Hannu T

1 vuotta sitten

Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Pelkopotilaan toiveet otettiin hyvin huomioon ja hoito sujui hienosti.

Jätetty
TT
Tuomas

2 vuotta sitten

Erittäin ammattitaitoista työskentelyä!

Jätetty
PT
Perttu T

Nousiainen

2 vuotta sitten

Hyvin onnistunut juurihoito, taitavat lääkärit ja mukava palvelu. Mahdollisuus ilta-aikoihin.

Jätetty
J
Jenna

2 vuotta sitten

Oikomishoito kalvoilla hoitui helposti, nopeasti ja suht kivuttomasti. Koko prosessi eteni sujuvasti ja kokoajan oli selkeät ohjeet miten edetään. Hampaista tuli tosi hienot!

Jätetty
OM
Okko-Toivonen Marju

Turku

2 vuotta sitten

Työtä tehtiin minun hyväkseni, asiallisesti ja ystävällisesti ja aikataulut sumplittiin todella sujuvasti.

Jätetty
P
Petri Savolainen

Turku

2 vuotta sitten

Parit legot päivitettiin keraamisilla. Tulos on oikein hyvä. Tohtori osaa työnsä erinomaisesti. Nyt vain "Kovaa ajoa ".

Jätetty
TA
Tiia Alhaisi

Turku

2 vuotta sitten

Palvelu kokonaisvaltaisesti on aina ollut ystävällistä ja ammattimaista. Rennosta ilmapiiristä saa aina plussaa!

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.