Oy Neurosonic Finland Ltd

4.67 (274)
SS
Soile

Espoo

1 vuotta sitten

Tuote on sopiva kun työ on fyysistä ja harrastukset samoin. Palautuminen on nopeutunut käytön myötä.

Jätetty
M
Matti Hasia

Akaa

1 vuotta sitten

Hyödyllä jota itse saanut neurosonic parhaasta saatuani kokeiltua sitä kuntoutuksessa.

Jätetty
EP
Eija Pomrén-Kauppinen

Naantali

1 vuotta sitten

Olen itse saanut apua patjasta uniongelmiin, stressiin ja rentoutumiseen. Olen erittäin tyytyväinen patjan hankintaan. Ainut miinus on ollut Neurosonic sovelluksen kanssa. Se välillä pätkii.

Jätetty
RO
Riitta Oksanen

Oulainen • Amiraalin Kammari

2 vuotta sitten

Neurosonic vaan on parasta 💗 todella auttava

Jätetty
PP
Pia

2 vuotta sitten

Olen käyttänyt useamman vuoden ja huomannut vaikutukset itsessäni, joten voin lämpimästi suositella myös muille.

Jätetty
Heidi Larsen

YLIKIIMINKI

2 vuotta sitten

Olen saanut huomattavan avun sympaattisenhermoston rauhoittamiseksi patjasta. Unen laatu on parantunut ja stressin tunne kadonnut. Patja ollut nyt lähes päivittäisessä käytössä kolmisen kuukautta.

Jätetty
Hannes Paaso

Oulu

2 vuotta sitten

Kiireellisen arjen keskellä mahtava ottaa pieniä palautumis hetkis. Laitteet toimii hyvin!

Jätetty
AS
A. Salmela

2 vuotta sitten

Monenlaiseen toipumiseen ja palautumiseen toimiva tuote, suomalainen yritys ja itse patja on laadukas.

Jätetty
PP
Paula

3 vuotta sitten

Opetan yläkoulussa ja koulullamme on oma Neurosonic-patja oppilaiden ja henkilökunnan käytössä. Patjasta on erinomaisia kokemuksia oppilailta, jotka ovat levottomia, joiden keskittyminen ei onnistu ja joiden mielessä on koulutyötä suurempia murheita. Patja on rentouttanut myös oppilaita, jotka vaativat itseltään liikaa ja stressaavat menestymisestä. Apua ovat saaneet myös koejännittäjä, kiusattu, kiusaaja ja arka oppilas. Myös kiireinen ja stressaantunut ope nauttii loppukevään välitunneista, jolloin voi patjalla nollata lukuvuotta ja lähteä hyvillä mielin lomalle.

Jätetty
AK
Anna Kaikkonen

3 vuotta sitten

Minulla on alustavan positiivisia kokemuksia Neurosonicin käytöstä etenkin kehon (ja mielen) rentouttamisessa.

Jätetty
PP
Piia

Varkaus

3 vuotta sitten

Kokemus oli rentouttava ja poikkesi esimerkiksi tavallisesta hieronnasta, josta itselle ainakin tulee hartiat aroiksi koskettaa. Koko vartalo hoitui samalla kertaa.

Jätetty
J
Jutta

3 vuotta sitten

Olen kokenut Neurosonic tuolin todella rentouttavaksi, mutta sama ei välttämättä päde kaikkiin. Toivoisin myös että ohjelma olisi vähän pidempi. Hoidon jälkeen olo on ollut todella rentoutunut ja jopa väsynyt, kropan on saanut ihanasti rentoutettua kauttaaltaan, samoin mielen.

Jätetty
MS
Marjaana Siivola

Oulu

3 vuotta sitten

Neurosonicilla saa nopean ja tehokkaan rentoutumisen. Heti 20 min ohjelman alussa pääsen 'nirvanaan'. Se auttaa jaksamaan loppupäivän.

Jätetty
II
Inkeri

Riihimäki

3 vuotta sitten

Neurosonic on loistava tuote, joka auttaa jaksamaan arjessa

Jätetty
A
Anna

Helsinki

3 vuotta sitten

Neurosonic on auttanut palautumaan, rauhoittamaan ylivirittynyttä hermostoa sekä nukkumaan paremmin. Huippukeksintö!

Jätetty
RT
Riikka Tuomi

3 vuotta sitten

Käyttö rentouttaa jo toisena yönä nukuin rauhallisemmin.

Jätetty
JV
Jaana Valkeapää

Helsinki

3 vuotta sitten

Neurosonic hoito on antanut minulle apua moneen vaivaan/ongelmaan. Jokaisen hoitokerran jälkeen olen selvinnyt muutamia päiviä minimaalisella kipulääkityksellä (leikkusta odottava ongelma) ja minun ei ole tarvinnut ottaa lainkaan unilääkettä vaan olen nukkunut hyvin ja unen laatuni (mittauksien mukaan) on huomattavasti parempaa. Neurosonic hoito on myös avannut kehoni jatkuvasta "puolustuskannalla" olemisesta, jonka aiheuttajina ovat kipu, stressi ja trauma. Neurosonicin ansiosta myös mieleni on rauhoittunut sekä olemukseni on rennompi. Stressi/asioista stressaaminen on selkeästi vähentynyt. Lyhyesti sanottuna Neurosonic on antanut minulle avun kivun lieventymiseen, stressin helpottumiseen, unenlaadun paranemiseen sekä mielen rauhoittumiseen että kehon rentoutumiseen.

Jätetty
TH
Tiina Huhtala

Lempäälä

3 vuotta sitten

Koko perheemme elämänlaatua mullistanut tuote, jota ilman emme enää halua olla!

Jätetty
TN
Teemu Nieminen

Jämsä

3 vuotta sitten

Tuotteet(professional tuoli ja patja) ollut käytössä jo 4vuotta.

Jätetty
J
Johanna Kuismin

Espoo

3 vuotta sitten

Aivan upea sänky! Auttanut kovasti kipuihin ja rentoutumiseen.

Jätetty
JP
Jussi Patjas

Espoo • UNIVIRE

3 vuotta sitten

Erinomainen mekaaninen apuväline palautumisen tehostamiseen. Oma kokemuksellinen tarina: Mieleen on jäänyt kiireinen työpäivä jolloin kävin iltapäivällä Loook Industries konttorilla palaverissa. Sain samalla viettää palaverin päätteeksi 20min tauon Neurosonic / N.A.P moduulissa. Firstbeat mittaus oli myös kiinni ja rekisteröi tauon erittäin palauttavaksi hetkeksi keskellä kiireistä päivää. Energisoi mieltä ja kehoa erinomaisesti, ihan mitatustikin.

Jätetty
TT
Teija Toikka

Tampere

3 vuotta sitten

Auttaa migreeniin, palautumiseen ja unihäiriöihin, erittäin rentouttava!

Jätetty
SS
Salla-Marja Salminen

Lahti

3 vuotta sitten

Kokemukseni neurosonicin käytöstä ovat olleet pelkästään positiivisia. Olen saanut apua stressistä ja liikunnasta palautumiseen, lisäksi unesta on tullut syvempää ja parempilaatuista.

Jätetty
ST
Silja Törrönen

Lohja

3 vuotta sitten

Tuoli on erittäin rentouttava, ja parantaa unenlaatua!

Jätetty
Pontus Kihlman

Helsinki • Rapal Oy

3 vuotta sitten

Meillä on omakohtaista kokemusta, että oikeaan ja rauhalliseen paikkaan sijoitettuna, Neurosonic divaani on hyvä palauttaja työpäivän aikana tai sen päätteeksi. Tai vaikka lenkin jälkeen. Toki, jotkut toivoisivat rinnalle myös hierontatuolia.

Jätetty
SL
Sarita Lehtivuori

Naantali

3 vuotta sitten

Neurosonic on auttanut minua tasapainottelemaan kuormituksen kanssa arjessa. Minulla on perinnöllinen sidekudossairaus, joka aiheuttaa mm. kipuja ja väsymystä, jotka korostuvat kiireessä/stressissä/fyysisessä kuormituksessa. Neurosonic on auttanut minua vähentämään tarvittaessa otettavan kipulääkkeen määrää merkittävästi ja palautumaan rasituksesta niin, että arki rullaa hyvin ja jaksaminen on hyvää, työ ja vapaa-aika hyvässä tasapainossa. Koska minulla on laite kotona, on helppo työpäivän aikanakin tarvittaessa ottaa nopea 10 min rentoutuminen, jonka jälkeen istumatyöläisen selkä ja hartiat kiittävät ja ajatus kulkee kirkkaasti.

Jätetty
HH
Henna

3 vuotta sitten

Olen kokeillut muutaman kerran tätä traumaterapiassa hyvin tuloksin.

Jätetty
RY
Riikka Ylikoski

Tampere

3 vuotta sitten

Minulla on palautumisvaikeuksia ja miehelläni hermojuuritulehdus. Kävimme pitkään Neurosonic-hoidoissa niihin pelkästään keskittyvässä hoitolassa. Lopulta päätimme hankkia laitteen kotiin. Auttaa perhe-elämän päivittäisessä jaksamisessa ja lapsetkin tykkäävät rentoutua sekä joskus boostata päivää.

Jätetty
MM
Maria Mäensalo

Paimio

3 vuotta sitten

Itsellä kotona oma Neurosonic patja. Se on pelastanut unenlaatuni ja jaksamiseni täysin.

Jätetty
HP
Hannes Paaso

Oulu

3 vuotta sitten

Todella mahtava kokemus. 2kk oli vuokralla ja joka päivä oli pakko päästä käymään. Kun tilaa tulee taloon tälläinen pitää hankkia!

Jätetty
S
Sanna

Helsinki

3 vuotta sitten

Rentoutuminen oli poikkeuksellisen kokonaisvaltaista! Kolmiosärkylääkkeitä vaativa selän jumitus helpotti säännöllisen neurosonic-hoidon myötä, mieli oli rennompi ja yötkin hieman parempia.

Jätetty
HL
Heidi Larsen

Ylikiiminki

3 vuotta sitten

Lähdin kokeilemaan Neurosonic patjaa ylivirittäytyneen sympaattisenhermoston rauhoittamiseksi. Takana oli parin vuoden mittainen erittäin stressaava elämäntilanne, joka oli kyllä jo hellittänyt. Mutta silti koin etten saanut mitään apua yleisimmistä stressinhallintakeinoista. En kyennyt keskittymään mihinkään kunnolla ja aivot kävi koko ajan ylikierroksilla. Vuokrasin Neurosonic mobiilipatjan neljäksi viikoksi, ja se on ollut tähän astisen elämäni paras sijoitus! Ensimmäiset kaksi viikkoa meni oikeiden tehojen etsinnässä, mutta sain asiantuntevaa ja yksilöllistä apua Neurosonicilta, ja lopulta kun tehot oli säädetty tarpeeksi pienelle alkoi tuloksia tulla. Ensimmäisenä huomasin että uni syveni. En ollut vuosiin juurikaan nähnyt unia, ja yht´äkkiä katselin joka yö mitä hurjempia ja hauskempia unielokuvia, ja heräsin silti seuraavaan päivään virkeänä. Aamuöiset heräilyt ja valvominen on jääneet lähes kokonaan pois, ja herään pirteänä usein jo ennen kellon soittoa. Toinen todella olennainen asia mikä muuttui oli se, että rauhotuin. Enää ei teetä mitään vaikeuksia istua paikoillaan meditoimassa ja keskittymiskyky on palannut. Ystäväni jopa totesi että seurassani on nykyään paljon mielyttävämpää olla, kun en ole niin rauhaton. Nyt tästä patjan vuokraamisesta on kulunut jo 4kk, mutta sen tuoma vaikutus oloon on säilynyt. Seuraavan kerran kun elämä tuo eteen jotain liian stressaavaa tiedän minkä puoleen käännyn. Voin lämpimästi suositella Neurosonic patjaa kaikille stressaantuneille.

Jätetty
KK
Kirsi

Kotka • Hyvinvointi ja hieronta Syke

3 vuotta sitten

Olen saanut patjasta erinomaista apua omiin ongelmiin, mm. iskiaskipuun.

Jätetty
Katja Korpi

Tampere • Taiqa Keskus

3 vuotta sitten

Ystävällistä palvelua! Ongelmiin puututaan heti. Hyvä, suomalainen ja kestävä tuote. Hyviä koulutuksia.

Jätetty
JJ
Johanna

Oulu • Hierontapiste Fascia

3 vuotta sitten

Rentouttaa ja parantaa uneni laatua.

Jätetty
JK
Johanna Kivimäki

Espoo

3 vuotta sitten

Sänkymme toimii hyvin, ja siitä on ollut meille paljon apua.

Jätetty
MM
Minna

Lemland

3 vuotta sitten

Erittäin hyvä keksintö, kaikille jotain. Uni parantui heti ensimmäisen käytön jälkeen.

Jätetty
SK
Sami Karjalainen

Viitasaari • Hoitokoti Kangaskartano Oy

3 vuotta sitten

Omien kokemusten ja asiakkailta tulleen palautteen perusteella.

Jätetty
MO
Mika Ojala

Turku

3 vuotta sitten

En ole ennen kokeillut patjaa tai vastaavaa, jolla on ollut niin selkeä vaikutus omaan palautumiseeni ja yöuniini. Olo on jokaisen kerran jälkeen erittäin hyvä ja rentoutunut. Olen urheillut koko elämäni ammatikseni ja voin suositella tuotetta lämpimästi kaikille urheilijoille ja kaikille muille ihmisille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Huipputuote!

Jätetty
TJ
Taru Juvonen

Kotka • Biomedical Finland Oy/MEDILIFE

4 vuotta sitten

Tosi paljon mielenkiintoista asiaa!Markon osuus pitää vielä kuunnella uudestaan!!!

Jätetty
MP
Markku Perttilä

Helsinki

4 vuotta sitten

Monipuolisuus. Kaikille jotakin.

Jätetty
AJ
Anita Jantunen

Helsinki • Stressinhallinta ja Psykoterapiakeskus Toivo

4 vuotta sitten

Hyviä asiantuntijoita, joilla paljon osaamista: tieteellistä ymmärrystä ja kliinistä kokemusta ja käytännön ajattelukykyä

Jätetty
Jonna Huomo

Helsinki • Mindstone oy

4 vuotta sitten

Kokonaisvaltaisesti käsitelty palautumisen teemaa. Asiantuntevat asiantuntijat. Järjestelyt kuulijaystävällisiä. Kiitos paljon.

Jätetty
TH
Tanja Hakala

Helsinki • Omppupolku -Terveys- ja hyvinvointipalvelu

4 vuotta sitten

Nordic Recovery seminaari oli ensimmäinen heidän järjestämä seminaari. Luennoitsijat olivat ammattitaitioisia ja todella osaavia. Sain paljon lisätietoa ja vahvistusta jo olemassa olevalle tiedolle. Markku Partisen luento oli etenkin todella mielenkiintoinen ja hyvää tärkeää asiaa. Uni on meille kaikista tärkeintä ja nyt oppi ymmärtämään sitä vielä paremmin.

Jätetty
JH
Jonna Huomo

Helsinki • Mindstone oy

4 vuotta sitten

hyvää ja hyödyllistä asiaa

Jätetty
Tarja Hakanperä

Kokemäki • T:mi Hoitotarja

4 vuotta sitten

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Jätetty
MB
Mari Brunou

Lahti • BBalance

4 vuotta sitten

Olen käyttänyt Neurosonicia työssäni, jonka pohjalta voin suositella hoitoa lämpimästi erilaisista uni- ja stressi oireista kärsiville. Oman käyttökokemuksen ja saadun avun ja hyödyn perusteella Neurosonic nopeuttaa lisäksi palautumista kovastakin fyysisestä suorituksesta ja tukee treenaamista.

Jätetty
LL
Ljudmila

Helsinki • Greenlandia oy

4 vuotta sitten

Koska se on sen arvoinen. Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin.

Jätetty
Kaisa-Maria, Toinen Ikkuna -blogi

Oulu

4 vuotta sitten

Minulla oli Neurosonic-patja kokeilussa noin viiden viikon ajan ja jo muutamassa päivässä patjan teho sekä toimivuus näkyi muun muassa unenlaadussa. Mittaan ja seuraan untani Oura-sormuksen avulla ja patjan käyttöaikana unenlaatu ja syvän unen määrä paranivat huomattavasti sormuksen datan mukaan. Minulla on traumaperäinen stressihäiriö, joka ilmenee ajoittaisena ahdistuksena tietyissä tilanteissa. Neurosonicin käyttö auttoi myös tähän asiaan ja lievitti tuota ahdistuksen tunnetta. Lisäksi käytin patjan palauttavaa ohjelmaa eritoten kovien urheilusuoritusten jälkeen. Mahtavana lisänä meidän pienet lapsetkin tykkäsivät makoilla patjalla iltasadun ajan ja selvästi se rauhoitti myös heidän menoaan "iltavillien" aikana!

Jätetty
OS
Orvokki Salomaa

espoo

4 vuotta sitten

on auttanut relamaan ja keskittymään paemmin

Jätetty
Kalevi Laaksonen

Lahti • Hertsinic

4 vuotta sitten

Käytännön kokemuskset ovat olleet todella hyviä

Jätetty
Sami Sundvik

4 vuotta sitten

Neurosonic on täysin uniikki työkalu rentoutumiseen ja palautumiseen. Testailen erilaisia palautumistyökaluja sekä oman mielenkiinnon että ammatillisen osaamisen vuokis, enkä ole koskaan törmännyt mihinkään vastaavaan.

Jätetty
M
Matti Nyyssönen

Raisio

4 vuotta sitten

Tarjoaa helpotusta moniin ongelmiin.

Jätetty
HJ
Haije Junnila

Luvia

4 vuotta sitten

Oman kokemukseni perusteella. Nyt kun olen ollut ilman patjaa, kivut ja jäykkyys ovat palanneet. Myös mieheni sai apua patjasta. Olemme siksi päättäneet ostaa patjan jotta hyödymme siitä päivittäin!

Jätetty
Henna Brenner

Helsinki

4 vuotta sitten

Testasimme Neurosonic -mobiilipatjaa AMK:n opiskelijoille järjestetyssä rentoutumistapahtumassa. Opiskelijat kommentoivat Neurosonic -patjaa mm näin: "Neurosonic oli rentouttava, sellainen olisi kiva olla aina täällä" ja "Itse en joogasta ja lojumisesta perusta, mutta tuo Neurosonic -patja vähensi päänsärkyä ja hengitys kulkee taas helpommin".

Jätetty
Marie Hienonen

Oulu

4 vuotta sitten

Neurosonicia tullut käytettyä nyt 7kk, enkä luopuisi tästä arjen pelastajasta. Vauva-arjessa yöunet ei aina onnistu niinkuin toivoisi. Auttaa lyhentämään itsellä nukahtamisaikaa sekä parantamaan unen laatua. Apuna aineenvaihduntaan ja ehkä juuri siitä syystä auttanut palautumaan esimerkiksi synnytyksestä yllättävän nopeasti. Tykkään ja käytän kaikkia ohjelmia. Aktivointia esimerkiksi ennen kuntosalia tai vaunulenkkejä, palautumista treenin jälkeen ja rentoutusta iltaisin. Kaikista parasta mielestäni se, että tohottajan luonteella on vaikea rentoutua/rauhoittua, Neurosonicissa se tapahtuu ilman että mielen pitäisi päästä tiettyyn tilaan. Toiseksi harvoin on aikaa/viitsimistä lähteä huoltamaan itseään esim hierontaan, joten helppoa laitteen ollessa kotona nopeasti saatavilla ja tarvittaessa lyhyin ohjelmin.

Jätetty
AA
Aleksi

Jyväskylä

4 vuotta sitten

Rentouttaa erinomaisesti kesken työpäivää erinomaisesti. 15 minuutin pysähtyminen tekee hyvää.

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Trustpilotista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.