Trustmary
Company reviews

Aasberg Internett AS

5.00 (23)
What is Aasberg Internett AS?

Aasberg Internett sender internett via radiosignaler gjennom luften, til din hytte, bolig eller bedrift. Det eneste du trenger er en liten antenne som vår montør setter opp. Teknologien er spesielt tilpasset områder med spredt bebyggelse, der det er kostbart og upraktisk å legge fiber. Det kreves ingen egeninnsats, vi ordner alt. Vi dekker øvre Hallingdal og Numedal, samt et område på Ringerike.

Is Aasberg Internett AS legit? Is it safe to buy from Aasberg Internett AS?

See what customers are saying about us below.

Tor Inge Lie

3 months ago

Hadde besøk på hytta vår Nystølen Jønndalen, av montør fra Åsberg internet for installasjon av Internet. Veldig hyggelig og service innstilt montør.

Posted on
Arild Storetvedt

5 months ago

Topp service

Posted on
Bjørn Lien

5 months ago

Har hatt mobilt bredbånd på hytta i mange år, som bare fungerte så der. "Knelte" gjerne i jula, vinterferien og i påska, da det var stor trafikk. Og, 100 Gb var fort "brukt opp" når et antall fjortiser, og voksne streamet i et heftig tempo. Så, etter å ha lest en annonse for Aasberg, tok jeg kontakt. Vipps, så var det installert, og nettet måtte prøves. Gikk som smurt og nå i jula skulle det testes for alvor, hytta stapp full av "streamere", og, det gikk som smurt, nettet taklet den store trafikken med glans, og, vi gikk aldri tom! Sto til glans... Kan abefales på det sterkeste!

Posted on
Helge Wiig

5 months ago

Svært godt fornøyd med Aasberg Intenett. Høy pålitelighet av nettet og svært god kundebehandling.

Posted on
Claus Frimann-Dahl

5 months ago

We subscribed to Aasberg two years ago on a 15 mbps line. Quick installation and good service, no interruptions - It just works!

Posted on
Carl Rode

5 months ago

Fungerer glimrende. God og tilgjengelig kundeservice.

Posted on
Nils Petter Tomter

5 months ago

Har nå kjørt helt problemfritt i et år og er kjempe fornøyd

Posted on
Hans Kvammen

5 months ago

Ekstremt rask service og installasjon. Meget fornøyd 👍🫶

Posted on
Bjørn Eide-Olsen

11 months ago

Dette er bra! Vi har brukt Aasberg Internett på hytten i Sudndalen i snart to år, både til vanlig internett og streaming av TV og filmer. Vi er veldig godt fornøyde med løsningen. Både oppetiden, hastigheten og den ubegrensede datamengden fungerer utmerket. Den diskrete kuben inne og den svarte lille antennen ute tar seg godt ut. God service også!

Posted on
Karl Voltersvik

11 months ago

Bare godt å si om Aasberg Internet.

Posted on
Steinar Matre

11 months ago

God og stabil internettforbindelse til lav pris. God dekning i og utenfor hytten. Tolv enheter pålogget - fremdeles høy hastighet og stabilitet uten hakking. De ansatte er serviceminded og leverer det vi avtaler. Mvh Steinar Matre på Myrland

Posted on
Endre Sæter

11 months ago

Stabilt og godt trådløst nett fra Aasberg. Fixer raskt om noe skulle være problem. Anbefales!

Posted on
Tore Saglien

11 months ago

Aasberg Internett er den perfekte muligheten til og få internett på hytta, jeg har hastighet 50/50 og den fungerer til streaming samtidig som fire andre var på samme nett. Anbefaler det på det sterkeste. Aldri har jeg opplevd kortere tid fra bestilling til ferdig montert.

Posted on
Reidar Pedersen

11 months ago

Veldig bra. Alt funker som det skal.

Posted on
Marit Andresen

11 months ago

Meget bra internett, fungerer med en gang vi kommer på hytta. Anbefales

Posted on
Karl Jan Skontorp

11 months ago

Stabilt og godt nett!

Posted on
Svein Lothe

11 months ago

Kvalitet i alle ledd, de få problemene som har oppstått blir fikset raskt og smidig. Kan anbefales på det varmeste.

Posted on
Marianne Forselv Moen

7 years ago

Internett som er tilgjengelig og fungerer utmerket i Dagali. Fleksible løsninger, utrolig effektiv og hyggelig kundeservice

Posted on
Trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.