Opinsys Oy

4.38 (36)
TA
Toni Anttila

Tampere • Tampereen Steiner-kouluyhdistys

3 vuotta sitten

Laitteiston toimivuus ja ylläpito parantunut kiitettävälle tasolle ylläpidon siirryttyä Opinsysiin.

Jätetty
MK
Minna Kemppainen

Muhos • Muhoksen lukio

3 vuotta sitten

Opinsys palvellut hyvin lukiotamme opiskelijakoneiden kanssa. Ongelmatilanteissa koneiden kanssa tukeen on saanut nopeasti yhteyden. Kaikessa ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Koneet olleet käteviä, kun ei ole tarvittu enää abitti-tikkuja!

Jätetty
Sarita Mäkelä

Tampere • Tampereen steinerkoulu

3 vuotta sitten

Palvelu on asiakaslähtöistä, kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä sekä joustavaa ja ystävällistä, todellista kumppanuutta. Opinsys on kuin organisaation oma 'ICT-yksikkö'.

Jätetty
JJ
Jatta

3 vuotta sitten

Aina hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua tukipuhelimessa. Ongelmatilanteet hoidetaan pääsääntöisesti heti tai ainakin asiaa lähdetään samantien korjaamaan/hoitamaan, mikäli isommasta asiasta kyse.

Jätetty
TV
Turo Virkki

Kauniainen • Kauniaisten kaupunki

3 vuotta sitten

8 ja puolen vuoden kokemuksella sekä asiakkaana että yhteistyökumppanina annoin arvosanan. Arvosanassa painaa myös mm. se, että olette mielestäni pystyneet kehittämään palveluanne näiden vuosien aikana enemmän asiakaslähtöiseksi.

Jätetty
SN
Satu Nokelainen

Vihti • Vihdin lukio

3 vuotta sitten

Henkilökohtainen palvelualttius ja sitoutuminen yhteistyöhön huipputasoa. Aikataulut pitävät, asiat hoituvat ja kohtaamiset ovat mutkattomia. Todella mukavaa porukkaa, joiden kanssa on aina ilo asioida. Markus, Petri, Mikko - kiitos!

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Trustpilotista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.