Toni Anttila

Tampereen Steiner-kouluyhdistys • Tampere
3 years ago

Laitteiston toimivuus ja ylläpito parantunut kiitettävälle tasolle ylläpidon siirryttyä Opinsysiin.

Posted on trustmary

Minna Kemppainen

Muhoksen lukio • Muhos
3 years ago

Opinsys palvellut hyvin lukiotamme opiskelijakoneiden kanssa. Ongelmatilanteissa koneiden kanssa tukeen on saanut nopeasti yhteyden. Kaikessa ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Koneet olleet käteviä, kun ei ole tarvittu enää abitti-tikkuja!

Posted on trustmary

Sarita Mäkelä

Tampereen steinerkoulu • Tampere
3 years ago

Palvelu on asiakaslähtöistä, kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä sekä joustavaa ja ystävällistä, todellista kumppanuutta. Opinsys on kuin organisaation oma 'ICT-yksikkö'.

Posted on trustmary

Jatta

3 years ago

Aina hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua tukipuhelimessa. Ongelmatilanteet hoidetaan pääsääntöisesti heti tai ainakin asiaa lähdetään samantien korjaamaan/hoitamaan, mikäli isommasta asiasta kyse.

Posted on trustmary

Turo Virkki

Kauniaisten kaupunki • Kauniainen
3 years ago

8 ja puolen vuoden kokemuksella sekä asiakkaana että yhteistyökumppanina annoin arvosanan. Arvosanassa painaa myös mm. se, että olette mielestäni pystyneet kehittämään palveluanne näiden vuosien aikana enemmän asiakaslähtöiseksi.

Posted on trustmary

Satu Nokelainen

Vihdin lukio • Vihti
3 years ago

Henkilökohtainen palvelualttius ja sitoutuminen yhteistyöhön huipputasoa. Aikataulut pitävät, asiat hoituvat ja kohtaamiset ovat mutkattomia. Todella mukavaa porukkaa, joiden kanssa on aina ilo asioida. Markus, Petri, Mikko - kiitos!

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.