Finnpark Oy

4.48 (7506)
Ari Kainulainen

Siilinjärvi • Siilinjärven Pysäköinti Oy

1 kuukautta sitten

Kyllä.

Jätetty
RK
Rauno Kulmala

Tampere • Jatke Pirkanmaa Oy

4 kuukautta sitten

Yhteistyö on ollut ammattimaista ja avointa sekä ratkaisuja on haettu yhdessä parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Hyvä näkemys pysäköintilaitosten toiminnallisuudesta ja haasteista. Luotettava yhteistyökumppani.

Jätetty
EJ
Eeva Jauro

Lahti • Lahden Pysäköinti Oy

7 kuukautta sitten

Finnparkin palvelu on ollut kymmenen pisteen arvoista. Oli kyse sitten uuden järjestelmän käyttöönotosta tai arjen palveluista, kaikki on sujunut ystävällisesti, nopeasti ja ammattitaidolla.

Jätetty
SS
Simo

Tampere • WayOut Oy

2 vuotta sitten

Toimitilojen vuokraus sujui ammattimaisesti ja sujuvasti. Näytöt saatiin sovittua nopeasti ja sopimusneuvotteluissa Finnpark oli joustava ehtojen suhteen. Luotettavien kumppaneiden sekä Finnparkin henkilöstön avulla saimme tilat käyttökuntoon nopealla aikataululla ja pääsimme tarjoamaan uusia elämyksiä asiakkaillemme uusissa toimitiloissamme.

Jätetty
JJ
Juha Jaakola

Vantaa • LAK Real Estate Oy

3 vuotta sitten

Homma on pelannut myynnistä toteutukseen.

Jätetty
ML
Mari Laaksonen

3 vuotta sitten

Yhteistyö on aina ollut joustavaa ja vuorovaikutteista, kehitysideat on kuultu hyvin ja koen, että yhteistyö on avointa ja eteenpäin vievää. Uudistuksessa toteutus tapahtui juuri niin kuin oli sovittu; koko halli on nyt kuin uusi. Ei vain uusi järjestelmä vaan myös selkeästi kirkkaampi valaistus, maalaukset, opastus, ovat tuoneet hallin uudelle tasolle.

Jätetty
SS
Sami

4 vuotta sitten

Sujuva ja helppo palvelu

Jätetty
ST
Sami Tomperi

Tampere • A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy

4 vuotta sitten

Finnpark Oy:n kanssa on helppo toimia, keskustelu on avointa ja esille nouseviin asioihin reagoidaan riittävällä nopeudella.

Jätetty
KA
Kirsimarja Alanen

Tampere • Fujitsu Finland Oy

4 vuotta sitten

Asiaskaspalvelu on kyllä todella loistavaa, ystävällistä, nopeaa, joustavaa + asiansa osaavaa!

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Trustpilotista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.