Nick Cook

Mawson Resources • Rovaniemi
3 years ago

The most efficient, easy to manage, reliable, technically proficient and environmentally conscious drilling company I have ever worked with

Posted on trustmary

Hein Raat

Eurasian Minerals Sweden AB • Sweden
3 years ago

Kati delivers an excellent job. Good communications and according to the planned schedule. Good drill site maintenance and the drillers try to keep the nature/environmental impact low.

Posted on trustmary

Pentti Grönholm

Keliber Oy • Kaustinen
4 years ago

Tilatut kairaustyöt ja kulku-urien polennat tehty hyvällä asenteella ja erityisen ammattitaitoisesti työturvallisuus- ja ympäristönsuojelunäkökohdat huomioon ottaen.

Posted on trustmary

Jukka Jokela

AA Sakatti Mining Oy • Sodankylä
4 years ago

Yhteistyö toimii loistavasti ja työn tekninen laatu on huippuluokkaa

Posted on trustmary

Anglo American
4 years ago

-Kairaajien ja johdon ammattimainen asenne haastavissa olosuhteissa; -Aito halu kehittää mittausmenetelmiä monipuolisemmiksi; -Erittäin hyvä ongelmanratkaisukyky sekä kairakoneella että toimistolla; -Erinomainen yhteistyökyky; -Hyvä asenne työturvallisuuteen ja haastaviin ympäristökysymyksiin; -Nopea kyky reagoida muutostarpeisiin;

Posted on trustmary

AA sakatti Mining Oy
4 years ago

Työntekijöillä on erittäin hyvä asenne tilaajan vaatimuksia kohtaan. Työntekijöillä on aina positiivinen ilme/vire, vaikka pakkanen paukkuu ja yövuoro on ollut takana. Katin halu tarttua muutosehdotuksiin ja toimintaa on ilmeisesti jo pidempään kehitetty yhteistyössä.

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.