Täyden palvelun elämysten erikoisliikkeemme palvelee sinua niin laitemyynnin, varaosien, ajovarusteiden kuin huollonkin saralla. Kaikki Euro Motor Center palvelumme löydät samasta osoitteesta Vasaratie 2, 90410 Oulu. Yli 25 vuoden kokemuksella voimme tarjota kaikille moottoripyöräilyn, mopoilun, moottorikelkkailun, veneilyn ja mönkijöiden harrastajille hyvän ja kattavan valikoiman ajovarusteita, tarvikkeita ja varaosia. EMC - Laadukkaamman vapaa-ajan puolesta!

Visit website

Timo

6 months ago

Rengas vaihdettu noin tunnissa moottoripyörään. Painotus ei välttämättä ollut kohdillaan vaikka koneella tehty koska pompotti pahemmin kuin ilman painoja. Otin pois ja ei tämä sentään extraa maksanut. Osasivat hommansa hyvin.

Posted on google

Aarne Kolehmainen

6 months ago

Posted on google

Esa Salmela

6 months ago

Posted on google

Patrick Gasior

6 months ago

Vorsicht, Abzocke und gefährlich für Motorradfahrer! Positiv: nette Leute, englisch-sprachig, gute Kommunikation. Negativ: aufgrund der Monopolstellung in Oulu bezüglich Motorrad Reifenwechsel gibt es hier unglaublich hohe Preise. Für ein Hinterradwechsel bei einem mitgebrachten Reifen + Wuchten (bei meiner 1250GS nur 5 Schrauben und der Reifen ist ab) Haben sie 65,- € verlangt. Für nur einen Reifen! Das ist das teuerste was ich bis jetzt erlebt habe. Selbst Schweiz ist günstiger. Dann: ohne etwas zu sagen, wurde mir das Motorrad gebracht, so dass ich direkt los konnte. Stellt sich heraus, dass mein Hinterreifen 4,1 bar hatte. Sehr gefährlich. Hätte ich keine RDKS Sensoren wäre das wahrscheinlich nicht aufgefallen. Sowas kann bei starker Belastung bis zu einem platten Reifen führen. Jetzt fällt mir auf, dass mein Reifen nicht richtig gewuchtet ist, da leichte Vibrationen im Hinterrad zu spüren sind. Jetzt muss ich mir eine neue Werkstatt suchen, die meinen Reifen vernünftig wuchtet. Oder wer weiß, vielleicht sind die Schrauben ja noch lose…. Sehr unzufrieden!

Posted on google

Aki Hassinen

6 months ago

Posted on google

Альона Чаюк

6 months ago

Personal amabil, avem traseu lung spre Norvegia, au schimbat cauciucurile repede si piesele erau in stock. Cei ce calatoresc, recomand sa apeleze aici.

Posted on google

Mikko Mantere

6 months ago

Koeajoin käytetyn pyörän ja ostin sen kotiovelle toimitettuna. Kaikki sujui kuten oli sovittu.

Posted on google

David van Limpt

7 months ago

Came for a front tyre change as i was heading from norway to helsinki. They very kindly did my front tyre almost instantly when i arrived at the shop, i was out the door within 45 minutes. Very kind staff, and a great shop in general to see. Thanks again!

Posted on google

Salla Laine

7 months ago

Tuo yksikin tähti on liikaa mut se oli pakko antaa että pääsi kirjoittamaa. Eka kerta ikinä että laitan tällaista julkista palautetta.Laitan,ettei toiset tee samaa virhettä. En saanut mitään apua takuun alaiseen mc. Useista pyynnöistä huolimatta eivät auttaneet lisätakuun ostamisessa vaikka se kuuluu tehdä myyjä maahantuojalla. Isä Viitala sanoi puhelimessa että pesee kätensä asiasta, siis hän on maahantuoja ! !!!! Sitten kun neuvottelin uuden gs ostosta, sain n 2000euroa kalliimman tarjouksen kuin toisesta liikkeestä, ihan samasta gs,samoilla varusteilla....no vanha sanonta tyhmä ei oo se joka pyytää vaan se joka maksaa ! Ihan kusetusta koko touhu ja ihmettelen miten tää putiikki tälläisella palvelulla edes enään on pystyssä ? En suosittele kenellekään!

Posted on google

unlucky

7 months ago

Posted on google

Heikki Olkinuora

7 months ago

Hyvä palvelu

Posted on google

Jaakko Meriläinen

7 months ago

Posted on google

Ville Ryynänen

7 months ago

Tilasin sivulaukut jotka oli kampanja alessa. Tilauksen hetkellä tuotetta oli varastossa. Maksoin tuotteen ja sitten tilausvahvistuksen jälkeen hiljaisuus. Ei mitään ilmoitusta että tuote olikin loppu, ennen kuin itse asiasta kyselin. 2 tähteä nopeasta rahan palautuksesta. Muu suoritus ansaitsee 0 tähteä.

Posted on google

Helena Steinberg

7 months ago

Ihana ja ystävällinen palvelu

Posted on google

Robin Holmgren

7 months ago

Posted on google

Marja Suominen

7 months ago

Hyvä mp kauppa.

Posted on google

Stefan Ebner

7 months ago

Posted on google

Heikki Haapaniemi

8 months ago

Hyvin valikoimaa pyörissä, huolto/varaosat löytyy myös saman katon alta.

Posted on google

Esa.lipponen1@luukku.com Lipponen

8 months ago

Palvelu hyvää ja ammatti taitoista😁

Posted on google

Tomi Huusko

8 months ago

Iso valikoima moottoripyöriä ja ajovarusteita.

Posted on google

Thomas Ifrig

8 months ago

In Luleå, where I live, we do not have a BMW Motorad dealer. I therefore contacted the dealers within my reach and felt that I received very good treatment from EMC. The choice was easy and I was also offered to have the driveshaft modified and the cardan replaced when my GS passed 60,000 km. After my visit today, I feel that the choice was right. I'll be back when it's time for the next service.

Posted on google

Hannu Hani Lehtonen

8 months ago

Kiitos EMCn porukalle loistavasta palvelusta Verkkokaupan puolella!!! 👍👍👍

Posted on facebook

Adele Lepistö

9 months ago

Posted on google

Terje Arntzberg

9 months ago

Got fantastic help and service when I had problems with my Bmw F650 CS. Highly recommend this company

Posted on google

Prince Akeem Adetunde Tajudeen

9 months ago

I can invest my last dollar with only one person and that's mrs kate harvey who prove to be the most honest and trustworthy Expert trader. she's the best account manager I have ever known or heard of. She has been helping me. I started with just $900 and now am getting great profits like $6,500 upward. You get to withdraw yourself after 6-7days of trading, no extra commissions. If you are really interested, You can contact her via: Email: kateharvey661@gmail.com WhatsApp; +15203024548

Posted on facebook

Martti Suvanne

9 months ago

Hyvää palvelua olen joka kerta saanut oli se sitten ajokamppeita, tarvikkeita tai renkaita

Posted on google

Eemeli Toivola

9 months ago

Posted on google

Aleksi Jansson

9 months ago

varaosamyyntipuolelle tarvittaisiin asiakaspalveluhenkisiä myyjiä eikä semmosia mikkä istuu naama norsunvitulla ja murahteleen jonkun sanan sillontällöin. Ite päärakennus ja ajovarustepuoli on loistava, mutta varaosia en enää emcltä osta kun pariin otteeseen ei ole tullut muuta kuin negatiivisia kokemuksia.

Posted on facebook

Aapo

10 months ago

Asiakaspalvelu, "varaosat" puolella erittäin huonoa. Asiakasta ei kuunnella. Etsitään nettisivustolta (mistä voisin itse kotona etsiä samat tuotteet) ja käydään varastoa läpi. Lopputuloksena myyjä kommentoi "En löytäny semmosta nii ei sitä sitte varmaankaa ehkä oo". Tiivistettynä: asiakasta ei tahdota palvella eikä alan tietämys oo koneleillakaan konkareilla hyvää.

Posted on google

V. Jaakkola

10 months ago

Hyvä ostokokemus. Palvelua alusta loppuun.

Posted on google

Jorma Korkiakoski

10 months ago

Myyjän halu auttaa sai tuntemaan että olin tervetullut...

Posted on google

Jarmo Nevala

11 months ago

Täällä palvellaan asiakkaita!!

Posted on google

Risto Haapalainen

11 months ago

Posted on google

Andrea Di Mella

1 years ago

Ho acquistato un accessorio per la mia V-strom 1050 , devo dire che la comunicazione è stata ottima , la gentilezza di spedire in Italia è stata eccellente . Azienda seria

Posted on google

Arto Nivala

1 years ago

Täällä voi käydä myös lounaalla, hyvä ruoka! Pitää vain varoa, ettei samalla tartu uutta moottoripyörää matkaan. 🏍️

Posted on google

Tatu Pörhönen

1 years ago

Iso liike. Mukavasti p-tilaa.

Posted on google

Jussi Mehtomaa

1 years ago

Posted on google

Mikko Nieminen

1 years ago

Nopee toimitus ja oikea osa sekä hinta👍

Posted on google

Jari Ikonen

1 years ago

Good service, friendly staff and Good selection of products

Posted on google

nadja

1 years ago

Posted on google

Jani Virtanen

1 years ago

EMC:n huolto pelasti loman jatkumisen ja uudet renkaat sain nopeasti alle. Iso kiitos!

Posted on facebook

Jouni Kaivola

1 years ago

Asiallinen ja huomioon ottava palvelu .

Posted on google

Antti Leinonen

1 years ago

Huikean hieno ja ISO moottoripyörien/veneiden yms myyntiliike ja maahantuoja (mm. SYM skootterit) sekä monipuolinen varaosamyynti. Varaosat painottuvat moottoripyöriin jne mutta löytyy myös skootteri- ja mopon osia. Sijainti ihan ok Vasaraperä Oulu (pääsee hyvin moottoritieltä) ja todella laaja valikoima, löytyy myös ajoasuja sekä muita tarvikkeita.

Posted on google

Jon-Arve Hildonen

1 years ago

Posted on google

Erkki Jasner

1 years ago

Posted on google

Henri Koskela

1 years ago

Posted on google

Aasheesh pradeepbhai

1 years ago

Top class service from Mr. Henrik. I got a brand new motorbike and was absolutely happy with their service. I will be in Oulu again in August and will rent out a motorcycle again from these guys.

Posted on google

Ari “Arska” Mustikka

1 years ago

Hyvä kauppa kaikinpuolin

Posted on google

Bobby Gumm

1 years ago

Great service and staff. Squeezed me in at short notice.

Posted on google

Juha Korhonen

1 years ago

Hyvä ruoka ja palvelu hinta ok.

Posted on google

Mocca Moccanen

1 years ago

Lounas huippu hyvä

Posted on google

christian just

1 years ago

Excellent accueil, nous sommes en voyage, direction Cap Nord, arrivés à midi à Oulu, on a fait changer un pneu et un kit chaine sur nos motos, on a été très bien reçu et 3h après on pouvait repartir. Très satisfait du service. Adresse à retenir.

Posted on google

Viljami Ylitervo

1 years ago

Posted on google

Sakari Nikkilä

1 years ago

Posted on google

Taneli Rautio

1 years ago

Posted on google

Järvensalo Taru

1 years ago

Erittäin hyvä ja nopea palvelu☺️ ei mennyt edes vuorokautta kun tavarat oli perillä👍☺️ sähköpostiin vastattiin nopeasti ja palvelu oli asiantuntevaa👍 suosittelen isosti☺️👍

Posted on facebook

Jukka L

1 years ago

Hienosti kaupat hoidettu

Posted on google

Tuire Kourula

1 years ago

Moottoripyöräni on huollettu aina hyvin. Huollot tehty kiitettävästi. Asiakas palvelu KIUTETTÄVÄÄ.

Posted on facebook

Pekka Huovinen

1 years ago

Erittäin mukavaa asiointia, tulen asioimaan täällä aina kun pyörä pitää saada. Minulle uusi Harley-Davidson tuli ostettua 31.3-22

Posted on google

korppi k

1 years ago

Posted on google

Hannu Piirainen

VARKAUS
1 years ago

Soitin numeroonne 08 555 5870 ja pyysin lisätietoa tuotteestanne. Sain ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Verkkosivuillanne on poikkeuksellisen paljon tuotekohtaista tietoa ja hyvät ohjeet esim. mitä lämmitettävien ajovarusteiden toimivaan pakettiin tarvitaan. Tilaaminen on helppoa.

Posted on trustmary

Tuomo

1 years ago

Osat löytyy heti varastosta

Posted on trustmary

Reijo Elias Kurhela

SEINÄJOKI
1 years ago

Hyvä valikoima ja löytyi helposti mitä tarvitsin

Posted on trustmary

Suthakomahan Pulenthiran

1 years ago

Posted on google

Bezdariy

1 years ago

Posted on google

Jouko Knuuti

2 years ago

Hyvä palvelu.

Posted on google

Timo Borg

2 years ago

Paljon tulee verkosta ostettua, mutta näin surkeaa asiakaspalvelua ei eteen ole tullut vuosiin. Ei vastata viesteihin.

Posted on google

Joona Ahopelto

2 years ago

Posted on google

Matias

2 years ago

Posted on google

Elina Partanen

2 years ago

Posted on google

Jussi Tulokas

2 years ago

Posted on google

Jp sassi

2 years ago

Posted on google

Arto Purho

2 years ago

Tilasin yuasan akun niin se tuli ilman happoja. Mistään ei tullut ilmi, että toimitus on ilman nesteitä. Otin asian tiimoilta yhteyttä varaosapuolelle. Myyjä oli ihan mukavan kuuloinen ja lupasi pistää noottia eteenpäin ainakin, että myynti-ilmoituksessa mainittaisiin toimituksen tulevan ilman happoja. Jäi vähän paskat fiilikset tästä puljusta. En suosittele. Tilaus kalakeitto ja toimitus keitto ilman kaloja🤬🤬🤬🤬🤬

Posted on facebook

Teppo Hilakivi

2 years ago

Posted on google

Hannu Syngelmä

Pattijoki
2 years ago

Hyvä laadukas valikoima

Posted on trustmary

Aleksi

Vihti
2 years ago

Kattava osa valikoima

Posted on trustmary

Janne

Karkkila
2 years ago

Ostamisen helppous

Posted on trustmary

Joonas

2 years ago

vesipumpun hihnaa ei löytynyt hihnan numeron mukaan, kampiakselin laakereiden tiedot oli helppo todeta ja tilata.

Posted on trustmary

Janne

Lapissa
2 years ago

Kattava valikoima, nopea toimitus

Posted on trustmary

Jukka Sepponen

Haukivuori
2 years ago

Toimiva kauppa

Posted on trustmary

Sami Anttalainen

Eura
2 years ago

Helppous ja voi maksaa verkkopankkimaksulla.

Posted on trustmary

Yrjö

keminmaa
2 years ago

verkokauppa toimi hyvin ja asialinen ja olen löytänyt se mitää on pitänyt

Posted on trustmary

Juha

2 years ago

Räjäytyskuvat

Posted on trustmary

seppo

2 years ago

homma hoitui helposti ja nopeasti

Posted on trustmary

Mats Stenström

Siuntio
2 years ago

Tuotteet löytyi sujuvasti, maksaminen ongelmitta. Jos tuotteet tulee näppärästi Postin automaattiin, kokemus oli 10/10.

Posted on trustmary

Miikka Moilanen

Paltamo
2 years ago

Palavelu pellaa

Posted on trustmary

Rikhart Kilgast

Lappeenranta
2 years ago

Selkeä valikko ja tuotemerkeittäin haku helppoa.

Posted on trustmary

Sauli

Säkylä
2 years ago

Erittäin helppo varaosahaku

Posted on trustmary

Aki Huttunen

Kuopio
2 years ago

Hyvin löyty osia

Posted on trustmary

mika ruusu

Kemi
2 years ago

hyvä palvelu.

Posted on trustmary

tuula ilvesniemi

Helsinki
2 years ago

helppo ja selkeä

Posted on trustmary

Saari

Joutsa
2 years ago

Osat löytyivät helposti sivulta ja tilauskin oli helppo ja nopea

Posted on trustmary

Pasi Tenhunen

AHONKYLÄ
2 years ago

Homma toimii hyvin

Posted on trustmary

Karmo

Honkajoki
2 years ago

A+++

Posted on trustmary

peter

terjärv
2 years ago

helppoa kaupankäyntiä

Posted on trustmary

Jaanus

Kerava
2 years ago

Hyvää palvelua kuin aina

Posted on trustmary

Robert Lindholm

Tammisaari
2 years ago

Ihan mukavasti toimii

Posted on trustmary

Tuomo Lahti

LAPINLAHTI
2 years ago

Varaosien hakeminen hieman hankalaa kun ei ole tasoja tyyliin etuhaarukan osat-stefat jne. Hakukone toki hakee mutta joskus pitää miettiä millä hakusanalla osat löytyisi

Posted on trustmary

Jyrki H

Kuopio
2 years ago

Hinta ok ja selkeä/sujuva verkkotilaaminen

Posted on trustmary

Sampsa

Nurmijärvi
2 years ago

Olen saannut Emc24:tä todella hyvää asiakaspalvelua, esimerkiksi jos tarvitsee tietää osien mittoja mitä ei löydy netistä. Ainoa mikä puuttuu olisi varasto saldojen näkyvyys nettikaupasta.

Posted on trustmary

Trustmary is a SaaS tool for gathering reviews and highlighting reviews on your website. You can import reviews to your website from Google, Google Play, Facebook, Tripadvisor, Yelp, Capterra, G2 and spreadsheets.