Suomen Terveystukku Oy

4.23 (838)
SH
Sari Hellman

TURKU

2 kuukautta sitten

Ihan mielettömän puhtaat hampaat ja miellyttävä puhdistuskokemus. En vaihtais pois.

Jätetty
JK
Johanna Koivuniemi

Kauhajoki

2 kuukautta sitten

Olin hetken aikaa käyttänyt tavallista hammasharjaa ja tarjous Loisteen sähköhammasharjasta tuli sopivaan saumaan. Olen nyt muutaman viikon käyttänyt uutta harjaa. Alussa harjaaminen tuntui suussa oudolta, mutta tämä meni nopeasti ohi. Harja tuntuu puhdistavan hampaat todella hyvin, tuntuvat harjauksen jälkeen puhtailta. Olen ollut tyytyväinen.

Jätetty
VH
Vesa Heinonen

Turku • Betfo Siivous oy

2 kuukautta sitten

Hyvä käyttää.

Jätetty
AA
Anne

Jyväskylä

3 kuukautta sitten

Yleensä en ikinä jätä julkisia arvosteluja, mutta nyt teen poikkeuksen. Olen elämäni aikana yrittänyt useasti ottaa käyttöön sähköhammasharjaa, mutta aina palannut takaisin perinteiseen hampaiden harjaamiseen. Oma kokemukseni on, että normaalilla harjalla saan paljon puhtaammat hampaat kuin sähköhammasharjalla. Siksi olin tästäkin hieman skeptinen. Olen nyt käyttänyt kaksi kertaa Loisteen harjaa ja hampaissani tunne on kuin olisin juuri astellut pois hammaskiven poistosta. Rakastan sitä tunnetta miten harja liikkuu suussani, ihan kuin normaali hammasharja, mutta 1000x tehokkaampi. Olen totaalisen mykistynyt, yllättynyt, hämmästynyt. Mikään sähköhammasharja ei ikinä ole samaan pystynyt. Joten lopputulos on se, että onneksi tilasin! Nyt odotan vain matkakoteloa ilmestyväksi niin saan harjan myös reissuihin mukaan.

Jätetty
SS
Sari Simonen

MIKKELI

3 kuukautta sitten

loistava puhtaus hampaisiin, akku kestää pitkään

Jätetty
AA
Arppa

Joensuu

4 kuukautta sitten

Enpä ole parempaa sähköhammasharjaa saanut käyttää, Tehokas,hellä,pitkä toiminen ja mikä parasta puhdasta tulee

Jätetty
Minski

Iisalmi

4 kuukautta sitten

Paras tähän mennessä olevista sähköhammasharjoista mitä minulla on ollut.Antaa suuhuun puhtaan tunteen ja on tosi hellävarainen.

Jätetty
KM
Kai Määttänen

Haparaanda • KAIRI AB

4 kuukautta sitten

Pudistaa hampaat erittäin hyvin ja tulee valkoisenmmathampaat

Jätetty
T
Timo Malste

Jyväskylä • Oloneuvos

4 kuukautta sitten

Jo 1. käyttökerran jälkeen hampaat oleellisesti puhtaammat kuin kilpailijan sähköharjan jäljiltä... Se kutina tuntui jännältä huulissa ♥️

Jätetty
MM
Marko Mehtonen

Inkoo

5 kuukautta sitten

Erittäin puhtaaksi harjaa hampaat, en olisi uskonut näin suurta eroa vanhaan harjaani. Olen erittäin tyytyväinen tähän hankintaan. Tämä oli oikea valinta!

Jätetty
JE
Jari Eriksson

Pori

5 kuukautta sitten

Minulla oli aikaisemmin Oral B sähköhammasharja käytössä,mutta se ei puhdistanut hammasvälejä kunnolla.Joten kun sain mahdollisuuden tutustua tähän uuteen Loiste sähköhammasharjaan, kokemus oli täydellisesti puhtaat hampaat ja hammasvälit.Olen täysin tyytyväinen tähän tuotteeseen.

Jätetty
MM
Malla

Lahti

5 kuukautta sitten

Hampaat tulee tosi puhtaaksi tällä harjalla. Hammaslääkärin vuositarkastuksessa ei ollut yhtään reikää,uskon että tämän harjan ansiosta. Pitkä akun kesto.

Jätetty
Sari Simonen

Mikkeli

5 kuukautta sitten

Olen käyttänyt harjaa vasta muutaman päivän ja huomaan jo nyt kuinka loistava tuote on 😃

Jätetty
VL
veera lehmusto

lahti

5 kuukautta sitten

Hampaat tuntuivat käytön jälkeen super puhtailta! Rakastuin !

Jätetty
AU
Anne Urjanheimo

Turku

5 kuukautta sitten

Helppo käyttää ja akku todellakin kestää!! On hellävarainen hampaille ja suu tuntuu puhtaalta.

Jätetty
S
Sirpa Airanne-Lindholm

Hanko

5 kuukautta sitten

Tyttäreni, joka on hammaslääkäri, suositteli.

Jätetty
NL
Nina Lukkari

Helsinki

6 kuukautta sitten

Hankin kaksi varsiosaa harjoineen nelihenkiselle perheelleni ja koko perhe on sitä mieltä, että Loiste-hammasharja pesee paremmin ja hampaat puhtaammaksi kuin yksikään aikaisempi hammasharja. Jo parin pesukerran jälkeen tunnen selkeästi, miten hampaani tuntuvat puhtaille ja ne näyttävät valkoisemmilta. Olen erittäin tyytyväinen hankintaani.

Jätetty
II
Ilona

6 kuukautta sitten

Ensin tunne on kutittava, pitää tottua laitteeseen

Jätetty
KK
Kati

Helsinki

7 kuukautta sitten

Vaivana ollut hammaskiven muodostuminen, joka aiheuttanut kipuja. Loiste sähköhammasharja puhdistanut erittäin hyvin hampaat. Ei enää kipuja.

Jätetty
MM
Maiju

Turku

7 kuukautta sitten

Jo ensimmäisen harjauskerran jälkeen hampaat tuntuivat samalta kuin suuhygienistillä käynnin jälkeen. En ole muilla sähköhammasharjoilla saanut vastaavaa pesutulosta. Tuntui ensin hassulta koko äänet ja värähtelyt, mutta niihin tottuu. Ihan ykköstuote.

Jätetty
HH
Heikki

7 kuukautta sitten

Pakkaukseni oli runnottu ja rikki, itse tuote oli kuitenkin kunnossa. jostain syystä ohjelappu oli harjan alla, joten minun oli revittävä koko hammasharjaa ja varusteita pitävä muovihärveli pois laatikosta päästäkseni käsiksi ohjeisiin. Asiakaspalvelu on tukossa. Mutta kyllä tämä kyllä lyö meikäläisen vanhan oral-b sähköharjan mennen tullen! Tällähän saa hampaat oikeasti puhtaiksikin ❤️

Jätetty
LL
Leena

Oulu

8 kuukautta sitten

Hyvä akunkesto. Miellyttävä ja kevyt käyttää. Puhdas olo suussa pesun jälkeen.

Jätetty
TM
Tuija Mustasilta

Espoo

8 kuukautta sitten

Hampaani ovat puhtaammat kuin ennen

Jätetty
AA
Anna-Maija

Vantaa

8 kuukautta sitten

Koska Loisteella on helppo pestä hampaat joka puolelta hyvin. Koska sen avulla ikenet voivat hyvin, ja hammaskivi on kadonnut. Myös hampaat ovat valkeammat, kuin ennen. Yhdellä latauksella hammasharja toimii valtavan pitkään

Jätetty
AP
Anna-Maija Puntanen

Espoo

8 kuukautta sitten

Hammasharja on miellyttävä ja hellävarainen käyttää. Pieni harjaspää mahtuu hyvin jopa hammasväleihinkin. Hampaat tuntuvat pesun jälkeen sileiltä ja samalta kuin suuhygienistin käynnin jälkeen. Olin aikaisemmin pessyt hampaita liian kovakouraisesti, mutta nyt saavutan puhdistustehon paljon kevyemmällä harjauksella. Suosittelen!

Jätetty
RJ
Ritva Järvinen

Sotkamo

8 kuukautta sitten

Olen kärsinyt parotoniitista joka johtuu suun mineraali pitoisuudesta tuoden hammaskiveä hampaiden pintaan runsaasti aiheuttaen ientulehduksia. Vuosi sitten kävin hammaslääkärillä tilanne oli katastrofaalinen. Olen käyttänyt nyt loisteen hammasharjaa nyt hammaslääkärin mukaan tilanne hyvä ja hoidossa. Toki hammakiveä poistettiin myös mekaanisesti.

Jätetty
Johanna Kataikko

HUSULA

8 kuukautta sitten

Erittäin tehokas, pesee hyvin myös takaa. Edullinen monta toimintoa,harjat tulevat kotiin ja akku kestää todella pitkään👍

Jätetty
H
Hanna Silander

Vantaa

9 kuukautta sitten

Loiste- sähköhammasharjassa on tooodella pitkä akunkesto. Laitetta ei tarvitse pitää telakoituna laturissa vaan sitä tarvii kaivaa vain silloin tällöin laatikosta. Muotoilu on yksinkertaista ja tyylikäs. Värinän voi sähköhammasharjassa valita itselleen sopivaksi. Minulla on käytössä myös Loiste-hammastahna ja näillä saa yhdessä todella puhtaan suun tunteen. Loiste-sähköhammasharjaa voi suositella ihan kaikille jotka haluaa tasokkaan laitteen suun puhdistukseen!

Jätetty
EL
Eeva-Mari L.

TORNIO

9 kuukautta sitten

Loiste-hammasharjalla harjatessa ensin hammasvälit läpikäyneenä tuntee hampaansa puhtaiksi harjatuksi ja Loiste-hammasharjassa on hyvä ajoitus suun eri osien harjaamiselle sekä parasta lienee kuvassa näkyvä joka hammasharjavaihtopään mukana tuleva suoja, mikä on käsittääkseni kierrätettävä ja hyvä matkakäytössä 😁. Muuta hyvää=pitkä kestoinen akku ja -käytettävyys sekä kotimaisuus. Suosittelen kaikille em.kiinnostuneille.

Jätetty
EE
Emma

Helsinki

9 kuukautta sitten

Kaikin puolin yksinkertaisen mainio hammasharja: helppokäyttöinen, hellä, lataus kestää älyttömän kauan ja heti kun ekan parin pesun kutituksesta päästiin niin ei oo ollut mitään ongelmaa tässä parin vuoden aikana! Suosittelen oikeastaan kelle vaan! Ikeniäkin saa hoidettua helposti ja hellästi.

Jätetty
Elina Halme

Turku

9 kuukautta sitten

Hampaani ovat pysyneet kunnossa jo pitkään Loiste hammasharjaa käyttäen. Ne puhdistuvat kunnolla ja loistavat valkoisuuttaan! Suosittelen harjaa kaikille, mummosta vaariin ja myös lapsille! Lapsenlapseni 5v. innostui pesemään hampaitaan huolellisemmin Loiste hammasharjalla, kun se on niin helppo🥰

JS
Jaana Soikkeli

Hamina

9 kuukautta sitten

Erittäin miellyttävä käyttää. Monta eri toimintoa, hiljainen ja tehokas,pitkäkestoinen akku . Suosittelen :)

Jätetty
Jaana EKLÖF

KARJAA

9 kuukautta sitten

Loiste säköhammasharja pesee hampaat puhtaaksi hyvin ja tehokkaasti. Harjaosa on mukavan/sopivan kokoinen suuhun. Suosittelen kaikille Loiste sähköhammasharjaa. T: Jaana Eklöf

I
Irmeli

Helsinki

9 kuukautta sitten

Tuntuu että on hyvä hammasharja , paljon eri toimintoja . Hammaslääkäri sanoi, että hammaskiveä ei ole tullut enää niin paljon kuin entisen sähköhammasharjani kanssa (Oral).

Jätetty
Kristi Hint

Ylivieska

9 kuukautta sitten

Loiste on aivan loistava. Se on kevyt ja tehokas, sen latausaika on lyhyt ja ladattu Loiste kestää. Se on suomalainen 🇫🇮

Helena Englund

Oulu

9 kuukautta sitten

Harjausteho on vertaansa vailla : meitä käyttäjiä (jokaisella omansa tai / perhe) on 7 ja olemme ihan super tyytyväisiä kaikki. Myös ohjelma-valikko on hyvä ja jokainen löytää omansa / käyttötarkoituksen. Kukaan ei ole halunnut palata vanhaan / kaivannut muuta ja huomaan, että itse otan nykyään lyhyellekin reissulle mukaan (ennen manuaali meikkipussissa).

Jaana

Kuopio

9 kuukautta sitten

Hiljainen käyntiääni, monta eri ohjelmaa ja puhdistaa hyvin. Suosittelen kaikille, jotka haluavat hoitaa hampaitaan hyvin!

Arja Pappinen

Joensuu

9 kuukautta sitten

Kun tuli tilaisuus tilata ja sillä hetkellä entinen harjani alkoi olla tiensä päässä. Kelle tahansa joka tykkää että harjan lataus kestää pitkään.

Hanna

Vaasa

9 kuukautta sitten

Sain huipputarjouksen juuri kun oli aika vaihtaa sähköhammasharjaa, nyt en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Akku kestää harjojen vaihtovälin verran, hampaat ja ikenet tuntuivat todella puhtailta heti ensimmäisen harjauksen jälkeen. Lisäksi mukava bonus on kun vaihtoharjat saapuvat ajallaan aina postilaatikkoon, eikä niitä tarvitse kaupasta muistaa ostella. Aiempien lyhytikäisten harjojen jälkeen suosittelen Loisteen sähköhammasharjaa kaikille ❤️

Liisa Rantonen

Ylöjärvi

9 kuukautta sitten

Loiste-harjan harjapäät ovat hyvän muotoisia. Olen käyttänyt softia, koska se on ienrajoilleni hyvä. Minulla on implantteja ja siltoja, joiden suhteen suuhygienia on erittäin tärkeää. Harjaustoimintoja voi valita useita. Käyn säännöllisesti hammaslääkärillä ja suuhygienistillä ja hyvää palautetta aina saan suun hoidostani. Joskus kyläreissulla käytän vanhaa Oralia ja silloin vertailu Loisteeseen tulee esille, entinen on tosi "jyräävä" ja pyöreä harjaspää ei tunnu tehokkaalta. Tykkään myös, kun harjapäiden toimitusvälin olen saanut itse valita. Tämä tuntuu nyt kyllä mainoskliseeltä, mutta en entiseen vaihtaisi. Minulla on lapsenlapsenlapsia ja kyllä heille aloittaisin heti ko.harjalla opettelun jo hellävaraisen harjauksen ja pehmeän äänenkin vuoksi. Mieheni on vanha jäärä ja kun "vanha harja on vielä hyvä" niin hiostusta kyllä joudun hivuttaen tekemään.

Jaana Katajalehto

Pirkkala

9 kuukautta sitten

Moitteettomasti toimiva, useita ohjelmia, tyylikäs, helppo ottaa mukaan ja puhdistaa, akku kestää pitkään, saatavilla pehmeitä harjoja, pesun jälkeen erittäin puhdas tunne, ei ole ollut vihlontaa tätä käyttäessä. Hoitaa tehtävänsä 100 %!

Elina Koskipää

Lahti

9 kuukautta sitten

Oral-B:n entisenä käyttäjänä aluksi Loisteen käyttö hieman kutitti poskia kun osui pestessä, mutta äkkiä siihen tottui eikä kutita enää. Harjaa on ihana käyttää, muoto on miellyttävä ja saa takahampaatkin kunnolla pestyä. Harjan oma jaksotus vaihtaa puolta (4osassa) on loistava, myös 5 eri ohjelmaa ovat ihania ja miellyttäviä käyttää. Akun kesto on ihan huippuluokkaa. Ihan huippu tuote ja voin suositella lämpöisesti kaikille.

Lilli Vanhatalo

Siikajoki

9 kuukautta sitten

Olin vähän skeptinen ostaessani Loiste harjan, mutta päätin ostaa sen kun myyjä sattui soittamaan juuri silloin kun tarvitsin uutta sähköhammasharjaa. Ja olen todella onnellinen, että ostin sen! Hampaat tuntuvat erityisen puhtailta pesun jälkeen ja etenkin Gum Care ohjelma on mulle mieleinen, koska mun ikenet on tosi herkät ja vetäytyy helposti. Tykkään myös siitä, että vaahtopäät tulevat postissa eikä niitä tarvitse erikseen muistaa käydä ostamassa. Suosittelen erityisesti kaikille, joilla on herkät ikenet ja jotka haluaa tosi puhtaan tuntuiset hampaat!

Jaana

Helsinki

9 kuukautta sitten

Hiljainen ja hellävarainen ikenille. Puhdistaa hampaat hyvin. Valittavana eri toimintoja. Sopii käytettäväksi koko perheelle (ei kuitenkaan ihan pikkulapsille). Alku vaati ensin hieman totuttelua mutta en enää vaihtaisi takaisin tavalliseen sähköhammasharjaan.

Hanna

Kouvola

9 kuukautta sitten

Hammasharja tekee ensimmäistä kertaa ikinä hampaani puhtaiksi, sen tuntee! Loisteen akku kestää todella pitkään, kuukausia. Hammasharjassa on mahtavia ominaisuuksia kuten hierontaa, puhdistusta ja hellävarainen toimintoa ym. Hammasharja pysyy hyvin kädessä ja tarvittaessa se pysyy myös vaakatasossa pöydällä ilman että kaatuu ja hammastahnat on pitkin pöytiä. Suosittelen hammasharjaa ihan kaikille!

JO
Johanna Ojala

Kokkola

10 kuukautta sitten

Olen ollut erittäin tyytyväinen harjan toimintaan ja akun kestoon. On myös kätevää, että vaihtopäät tulevat säännöllisesti kotiin saakka. Minulla näitä 2, mökillä ja kotona.

Jätetty
KK
Kirsi

Helsinki

10 kuukautta sitten

Nopea lataus, pitkän akunkesto. Hammasharjanvaihdon jälkeen hampaisiin tulee vähemmän värjäymiä

Jätetty
PB
Petteri Broman

Kirkkonummi • Helsingin Merihaka oy

10 kuukautta sitten

Uskomaton laite pesee hyvin

Jätetty
MK
Marja Liisa Komulainen

Iisalmi

10 kuukautta sitten

Ihan hyvä hammasharja, vähän kutittaa ikeniä sitä ihmettelen.....

Jätetty
JL
Jasmi Lindgren

Tampere

11 kuukautta sitten

Kyllä on hyvät

Jätetty
TT
Tiia

1 vuotta sitten

8, ei myydä erikseen lataustelakkaa.

Jätetty
JJ
jaakko

oulu

1 vuotta sitten

loistava laite! :D

Jätetty
WW
Wilhelmiina

Kouvola

1 vuotta sitten

Olen tykännyt uudesta harjastani todella paljon. Puhdas tunne säilyy suussa pitkään, ja harja on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Alkuun hieman kutitti, mutta siihen tottuu. Otan käyttöön myös tyttärelleni, jolla on herkät ikenet. Kiitoksia!

Jätetty
AG
Aila Geijer

Espoo

1 vuotta sitten

On erittäin hyvä ja kätevä käyttää sekä kestää lataamatta pitkään!

Jätetty
EK
Esa Könönen

Helsinki

1 vuotta sitten

Puhdistaa hyvin hampaat ja on monipuoliset ohjelmat

Jätetty
M
Mikko Hakomäki

Vaasa

1 vuotta sitten

Puhtaus lopputuloksessa ja helppokäyttöisyys akunlestoineen

Jätetty
PL
Pirta Liljekvist

Kauniainen • Private person

1 vuotta sitten

Harja puhdistaa hampaat todella hyvin, on kevyt ja helppo käyttää. Akun kesto on ihan omaa luokkaansa! Ainoa miinus on automaattinen virran katkaisu 2 minuutin jälkeen, kun itselläni on tapana harjata aina vähän pidempään.

Jätetty
LS
Lillimari Seuna

NAHKELA

1 vuotta sitten

Olin pessyt vuosikausia oral- beellä. Luulin että hampaani olivat puhtaat. Loiste hammasharja pesee hampaani moninkertaisesti. En vaihtaisi enää toiseen.

Jätetty
AP
AnnaLiisa Papinniemi

Jäppilä

1 vuotta sitten

Ensimmäisen kerran ikinä hammaslääkärini kehui: "Olen vuosia ollut hammaslääkäriä enkä ennen ole nähnyt näin hyvin puhdistettuja hampaita". Ientulehduskaan ei ole vaivannut enää minua. Suosittelen

Jätetty
KK
Kristiina

Kotka

1 vuotta sitten

Hammaslankaimen käyttö on vähentynyt. Hampaat ovat valkoisemmat kuin aiemmin. Puhdas suu kaikenkaikkiaan. Ekat pari kertaa limakalvoja kutitti ja äänet oli hassuja mutta nopeasti tottui.

Jätetty
KR
Kari Ruokonen

Evitskog

1 vuotta sitten

Olen erittäin tyytyväinen. Aluksi oli hankalaa kun harjan laittoi suuhun, ikenet kutisivat varsinkin edestä, siihen tottui nopeasti, ja nyt en vaihtaisi mihinkään muuhun. Myös akun kesto on hämmästyttävän pitkä.

Jätetty
SY
Saara Ylisaari

1 vuotta sitten

Loistava laite! Hiljainen ja miellyttävä ääni, monipuoliset ohjelmat ja akunkesto mainio. Olen suositellut laitetta usealle tutulle, joista osa on myös kyseisen harjan itselleen jo hankkinut.

Jätetty
AL
Anita Laiho

Kalanti

1 vuotta sitten

Pesee hyvin, pieni vaiva,ei ärsytä

Jätetty
M
Martti Ristolainen

Tampere

1 vuotta sitten

Oman käytön perusteella.

Jätetty
JM
Johanna Myllymäki

Kempele

1 vuotta sitten

Olen ollut tyytyväinen hammasharjaan käytettyäni sitä noin 2 kk ajan. Harja puhdistaa hyvin, se on miellyttävän pieni ääninen ja virta on kestänyt pitkään laitteessa ilman välilatausta.

Jätetty
SS
Saana Salmi

1 vuotta sitten

Loiste hammasharja on ollut hyvä käytössä, hampaat todellakin tuntuu puhtaammilta pesun jälkeen samaa kokemusta ei saa mielestäni tavallisella harjalla. Muotoilu ja ulkonäkö on tyylikäs. Erillaiset toiminnot on plussaa. En kadu tätä harjaa.

Jätetty
AP
Anja Puhakka

KIIMINKI

1 vuotta sitten

Olen saanut hammaslääkäriltä ja suuhygienistiltä palautetta, että ientaskuni ovat korjaantuneet vajaan vuoden käytön jälkeen. Hampaani ovat valkoisemmat ja suu raikas. Tykkään todella!

Jätetty
J
Jani Pitkänen

Espoo

1 vuotta sitten

Siitä lähtien, kun vaihdoin vanhan sähköhammasharjani ultraäänitekniikalla toimivaan sähköhammasharjaan reilu kuukausi sitten, en kaipaa enää vuotavia ikeniä tai tahnan roiskeita ympäri peilikaapin ovea. Oikeanlaista harjaustekniikkaa olen koittanut selvittää ja vaihtoehtoisia ohjelmia en ole vielä juurikaan kokeillut, mutta voin sanoa etten kadu tilaamistani ja toivoisin myös tuttavienikin edes kokeilevan tuotettanne, aloittaisin rakkaasta anopistani ensikädessä lahjan muodossa 🥰

Jätetty
JS
Jaana S

HAMINA

1 vuotta sitten

Helppo käyttää, monipuoliset toiminnot ja todellakin pitkäkestoinen yhdellä latauksella :) Harmi vain, että latauslaite ei toimi, mistähän saisi uuden? Ei tietoa, mikä siihen tuli, lakkasi vaan toimimasta :(

Jätetty
A
Aila

Hämeenlinna

1 vuotta sitten

Mahtava laite. Harjan pää sopivan pieni takahampaidenkin tarkkaan puhdistukseen, kaikki viisaudenhampaat kun ovat vielä jäljellä. Kaikki laitteen toiminnot tulee usein läpikäytyä, puhtauden tuntee ja näkee. Puolen vuoden käytön jälkeen sain juuri tänään ilouutisen, hygienistille ei tarvitse mennä kuin vuoden päästä, ei ollut poistettavaa hammaskiveä poiketen tähänastisesta.

Jätetty
HL
Harri Lilja

Tampere

1 vuotta sitten

huippupeli verrattuna braun oral b "porakoneeseen",jota olen käyttänyt vuosia. varsinkin tuo sensitive-asetus toimii,koska minulla on ienvaiva (parodontiitti).tää vehje laitto mun jopa peseen "leegoja" kauemmin,mikä on mielestäni hyvä.

Jätetty
AA
Aleksi

Kalajoki

1 vuotta sitten

Olen käyttänyt hammasharjaa puolen vuoden ajan ja hintalaatusuhteelta on ollut loistava.

Jätetty
TH
Tauno Hiltunen

Haapajärvi

1 vuotta sitten

Tuote on osoittautunut todella hyväksi käyttää, voi valita eri tehoja hellästä puhdistuksesta voimakkaampaan. Pitkä lataus väli, plussaa.

Jätetty
SS
Sini

Helsinki

1 vuotta sitten

Sisaruksillani on ollut harja käytössä ennen minua ja en voinut kieltäytyä kun hyvä tarjous tuli, niin paljon he ovat kehuneet harjaa. Harja tuli nopeasti ja vielä suoraan postilaatikosta sisään, eli suoraan sai testiin laittaa. Hammasharjan ohjelmat ovat aivan ihania ja niitä on juuri sopivan verran. Harja on myös sopivan hellävarainen ja akun kesto on suuri plussa harjassa. Kätevää, että saa vaihtoharjaspäät myös suoraan kotiin, eikä tarvitse kauppaan lähteä metsästämään.

Jätetty
MM
Minna Muu

1 vuotta sitten

Hampaat tuntuvat todella puhtaalta ja näyttää kirkkaammalta. Myös hammasvälit puhdistuu hyvin.

Jätetty
RR
Riina

1 vuotta sitten

Ihan paras hammasharja mitä minulla on ikinä ollut käytössä. Jo muutaman viikon käytön jälkeen hampaat olivat huomattavasti valkoisemmat kuin aiemmin.

Jätetty
SS
Sirpa Sengström

Noormarkku

1 vuotta sitten

Harja vaan on niin hyvä ja akun kesto ihan mahtava.

Jätetty
PS
Paula Siniluoma

Vantaa

1 vuotta sitten

Pitkä latausaika, tehokas puhdistaja. Vaihtoharjat saa sovittua sopivalla aikavälillä toimitettavaksi. Kaunis muotoilu. Suosittelen!

Jätetty
SM
sanna maavuori

Helsinki

1 vuotta sitten

Akku kestää pitkään. Pesen hampaat ajastimen mukaan kun lopettaa tärinän, tiedän että on mennyt hyvä aika.

Jätetty
PN
pasi nurmio

Forssa

1 vuotta sitten

Hyvä akku ja mukavat toiminnot

Jätetty
SS
Sirpa Sengström

Noormarkku

1 vuotta sitten

Sain palautetta hammaslääkäriltäni hyvästä hampaiden kotihoidosta ,joka on kokonaan hammasharjani ansiota.

Jätetty
KR
Katriina Ranne

Vantaa

1 vuotta sitten

Heti ensivaikutelma laitteesta on laadukas. Pesun jälkeinen hampaiden puhtauden tunne hyvä.

Jätetty
SM
Seppo Mämmi

Järvenpää • Herra

1 vuotta sitten

Kun lähdet mökille lataus pysyy,vaikka pitkän viikonlopun,olen suositellut noin kolmellekymmenelle kaverille tätä tuotetta.

Jätetty
SS
Satu

Espoo

1 vuotta sitten

Teinipojan hammaspesuista tuli kuin tulikin jokapäiväinen rutiini tämän harjan avulla.

Jätetty
VH
Ville Huuhtanen

Vantaa

1 vuotta sitten

Hiljainen, mukava käyttää, helpot ohjeet

Jätetty
PH
Pia Hietala

Espoo

1 vuotta sitten

Hampaat tuntuvat puhtaammilta.

Jätetty
MS
Marja Sillanpää

Parkano

2 vuotta sitten

Hampaani puhdistuvat erittäin hyvin, eikä ikenet enään vuoda verta. Olen erittäin tyytyväinen Loiste harjaani. Hammaslääkärinikin huomasi,että olin vaihtanut hammasharjan.

Jätetty
LJ
Lautanen Jouni

Helsinki

2 vuotta sitten

Vuoden käyttänyt loiste sähkö hammas harjaa joka muutti hampaiden harjaamisen mielyttäväksi. Ns. Jouduimme koukkuun hampaiden pesuun.

Jätetty
JH
Joel Hirvonen

Jurva

2 vuotta sitten

Hyviä kokemuksia ja tyytyväisiä ollaan oltu heti lähti käyttöön kun harja tuli. Ja on näppärä ja tulee puhdasta jälkeä.

Jätetty
MM
Maarit

Sysmä

2 vuotta sitten

Paras hammasharja mitä olen käyttänyt ja myös kaunein näkemäni, meillä on sekä valkoinen että musta. Tekee todella puhdasta ja valkaisee teenjuojan hampaita monta astetta. En enää vaihda muihin.

Jätetty
NO
Niilo Orola

Helsinki

2 vuotta sitten

Vaikuttaa hyvältä tarvutsee vielä vähän lisää käyttökokemusta.

Jätetty
TK
Tiina K

Helsinki

2 vuotta sitten

Hiljainen käyttää ja hampaat (myös ne taaimmaiset) tuntuvat puhtaammilta kuin edellisen sähköhammasharjan käytön jälkeen. Ensin epäilin, voiko olla niin paljon parempi kuin muut, mutta pakko todeta että voi olla ja olen ollut todella tyytyväinen. Lisäksi akku todella pitkäkestoinen, käyttö ei lopu yhtä äkkiä vaan varoittelee ensin punaisella vilkkuvalolla, tietää laittaa latautumaan.

Jätetty
Lilian Ahvenainen

Vantaa

2 vuotta sitten

Todella kaunis muotoilu ja erittäin hyvin pesevä ja hienot toiminnot ja varmasti tulen suosittelemaan tutuille ja sukulaisille.kiitos,nyt saan varmasti suu ja ien ongelmani kuriin hellällä ja hoitavalla tavalla.en koskaan vaihda enää tavalliseen harjaan.olen Todella tyytyväinen 😊

Jätetty
MR
Mikko Ruha

Haapavesi

2 vuotta sitten

Hyvä hammasharja

Jätetty
R
Riikka

Espoo

2 vuotta sitten

Hammasharja yllätti täysin, olimme miehen kanssa hyvin skeptisiä ennen ensimmäistä kokeilukertaa. Nyt ollut parisen vkoa käytössä ja edelleenkään ei mitään huonoa sanottavaa, toinen täytyy vielä tilata lapsille! Kiitos positiivisesta yllätyksestä!

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Trustpilotista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.