Esimiesakatemia

4.96 (46)
Jenna

Helsinki • KM Studio

5 kuukautta sitten

Valmentajan ammattitaito ja laaja kokemuspohja ovat jotain mitä harvoin näkee! Ryhmää otettiin keskusteluun mukaan ja haastettiin juuri sopivalla tavalla. Koin, että kommenttien esittäminen oli myös turvallista. Nykyään on monenlaisia koulutuksia ja valmennuksia tarjolla, mutta Esimiesakatemian palveluista enemmän kuin mielelläni vinkkaan eteenpäin.

Jätetty
MM
Marita

6 kuukautta sitten

Valmennus oli erittäin hyvä ja voisin suositella sitä kaikille tuttavilleni.

Jätetty
P
Pekka

Espoo

9 kuukautta sitten

Mielettömän hyvä valmennus, jota on helppo suositella muille.

Jätetty
RR
Rebekka

Helsinki

1 vuotta sitten

Kiitoksia erinomaisesta valmennusohjelmasta! Avoin valmennusryhmä avarsi paljon erilaisia näkökulmia johtamiseen. Valmennuksen käytännönläheisyys ja valmentajan ammattitaito ehdotonta plussaa.

Jukka-Pekka Kuokkanen

Turku • Parkinmäen Palvelutalo Oy

1 vuotta sitten

Työyhteisövalmennus oli taitavasti räätälöity juuri meidän yrityksen tarpeisiin. Toteutus oli erinomainen: kouluttaja sai hienosti syntymään vuorovaikutuksen kaikkien, eri ammattiryhmistä ja koulutustasoilta koottujen osallistujaryhmiemme kanssa. Koulutuksista henkilöstöltä saamamme palaute oli myös poikkeuksellisen kiittävää.

Jätetty
KK
Katariina

Helsinki

2 vuotta sitten

Todella avartavat ja hyödylliset coaching keskustelut valmentajan kanssa. Pitkäaikainen kokemus huokuu tekemisestä. Suosittelen lämpimästi koko Master Leader valmennusta kaikille esimiestyössä toimiville. Kokonaisuus yllätti positiivisesti.

Jätetty
JK
Jari Koskinen

Helsinki

2 vuotta sitten

Master Leader ohjelma oli todella hyvä kokonaisuus. Antoi selkeän kuvan henkilöjohtamisen vaatimuksista sekä paljon käytännön työkaluja ja toimintamalleja omaan työhön. Tätä voi ehdottomasti suositella muille!

Jätetty
AT
Anna-Sofia Toivonen

Helsinki • Fortum COS

2 vuotta sitten

Coaching-tilaisuus oli huumorilla sävytetty, paljon todella mielenkiintoista asiaa ja kouluttaja oli helposti lähestyttävä ja aito.

Jätetty
RR
Roope

3 vuotta sitten

Valmennustilaisuus oli todella innostava ja ajatuksia avartava. Valmentaja osasi pitää mielenkiinnon yllä läpi valmennuksen ja sai asiat rullaamaan hyvin. Tätä suosittelee kyllä mielellään muille.

Jätetty
Hanna Korpela

Helsinki • Harva Marketing Oy

3 vuotta sitten

Osallistuin Master Leader -ohjelmaan syksyllä 2020. Kokonaisuus oli erittäin opettavainen ja antoi paljon eväitä työelämään ja oman toiminnan kehittämiseen. Hannu on erittäin asianosaava ja innostava valmentaja, joka ottaa yksilöt ja ryhmän dynamiikan huomioon valmennuspäivissä. Suosittelen lämpimästi tätä valmennuskokonaisuutta kaikille, jotka haluavat antaa itsestään enemmän esimiehenä ja ymmärtää työntekijöiden yksilöllisiä tarpeita työelämässä.

Jätetty
S
Santra Bernitz

Jyväskylä • LämpöYkkönen Oy

3 vuotta sitten

Analyysi oli helppo toteuttaa netissä. Ja todella mielenkiintoinen analyysi loppupeleissä olikin. Paljon hyödyllistä tietoa ja apuja tulevaan. Sain myös omaan käyttäytymismalliin perspektiiviä ja ymmärrystä. Hannu Säkkinen oli mahtava, kertoi erittäin asiantuntevasti ja mielenkiintoisesti asioista, hyvä esiintyjä. Itse, kun ei paikalla jaksa pysyä ja kuunnella, niin tässä tehtiin poikkeus :D

Jätetty
PP
Pekka

4 vuotta sitten

Valmentajan ammattitaito ja asenne teki hyvän vaikutuksen. Hyvin käytännönläheinen valmennus, josta pystyy viemään asioita käytäntöön.

Jätetty
Terhi Rasku

vaasa • OK Perintä

4 vuotta sitten

Analyysin vastausten läpikäynti prosessi oli mielestäni todella hyvä. Ensin saatiin tietoa yleisellä tasolla, mitä koko disc tarkoittaa ja sen jälkeen kuinka tuloksia tulisi lukea ja ymmärtää. Oli todella hienoa, että ehdittin vielä käydä läpi lyhyesti tuloksia henkilökohtaisella tasolla henkilöittäin. Tämä kierros toi paljon lisäymmärrystä kollegoiden toimintatavoista ja käyttäytymisestä. Ilmapiiri tilaisuudessa oli rento ja miellyttävä. Hannun esitystapa oli juuri oikeanlainen tämän porukan kanssa toimimiseen. Kiva juttu oli myös se, että hän käytti paljon konkreettisia esimerkkejä ja pisti itsensä likoon tuomalla esille myös oman analyysinsa tuloksia. Kokonaisuutena todella onnistunut koulutuspäivä. Isot kiitokset!

Jätetty
PI
Päivi Isomöttönen

Vaasa • OK Perintä Oy

4 vuotta sitten

Hyvä luennoitsija: selkeä, hauska, piti yllä tunnelman ja tekemisen meinigin koko päivän ajan. Selkeä materiaali Hyvä valmistautuminen tilaisuuteen

Jätetty
SS
Susanna

Tampere

5 vuotta sitten

Käytännönläheinen ja innostava valmennus.

Jätetty
RR
Riina

Helsinki

5 vuotta sitten

Valmennus oli innostava ja siitä sai käytännön työkaluja.

Jätetty
JP
Jarkko Pitkälä

5 vuotta sitten

Hannun esitys ei jättänyt ketään kylmäksi. Analyysien jälkeen saatiin loistavat keskustelut työporukan kanssa. On erinomaisen tärkeää osata kommunikoida muiden ihmisten kanssa. Mutta ennenkaikkea on tärkeää ymmärtää niitä, joiden kanssa tehdään päivittäin töitä. 6/5 Jarko Pitkälä Meknia Oy

Jätetty
Trustmary

Trustmary on SaaS-työkalu arvostelujen keräämiseen ja korostamiseen verkkosivustollasi. Voit tuoda arvosteluja verkkosivustollesi Googlesta, Google Playsta, Facebookista, Trustpilotista, Tripadvisorista, Yelpistä, Capterrasta, G2:sta ja laskentataulukoista.